Kamaszok, mi volt a legrosszabb dolog, ami egy osztálykiránduláson történt veletek?
Németországban voltunk,és megálltunk egy kis étterem mellett hogy a tanárok kávézzanak,mi meg kicsit levegőzzünk,körülnézzünk.Én ott álltam a busz mellett,pontosan az ajtó mellett.Kicsit elbambultam,és mi történt?Rám nyitódik az ajtó,kisebb sokkot kaptam utánna,persze mindenki röhögött.Utólag már én is,hogy ilyen szerencsétlen vagyok.XD Azthiszem soha nem fogom elfelejteni.:D
12/L
A legrosszabb eddig tán az volt, hogy 8.ban egy eldugott kis faluba mentünk oszt.kir.-re. De elég fain kis diákszállót képzeljetek el.
Egy dombon álltam /fotóztam/ és ahogy mentem lefel sikerült össze esnem úgy, hogy lábra se bírtam állni. De ebbe az a poén, hogy 15 perc után rohant ki valami ottani vendéglátós, hogy jól vagyok-e. /és azután jöttek csak a tanárok/ Kórházba mit ne mondjak 2 órával később voltak hajlandóak bevinni. /rohadtul nem értem miért nem rögtön vittek mert kétszerese volt már a bokám/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!