Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi volt a legrosszab...

Kamaszok, mi volt a legrosszabb dolog, ami egy osztálykiránduláson történt veletek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 19:24
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%

7.-ben a hegyekbe mentünk kirándulni.Belenyúltam egy kakába( mai napig nem tudom,hogy hogy csináltam) és normális körülmények között nem tudtam kezet mosni.Borzalmas volt.

16/L

2012. dec. 2. 21:47
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy hosszabb út alatt megálltunk a busszal az út mentén pisiszünetre. Én maradtam utoljára, a busz meg elindult. Letolt sliccel rohantam kapálózva utána, mondanom sem kell, hogy mindenki rajtam röhögött. :)
2012. dec. 3. 00:07
 13/26 anonim ***** válasza:
96%
Végigbőgtem az egészet, mert hiányzott a barátom. Tök ciki volt...
2012. dec. 3. 15:06
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
pánikroham jött rám...azt hittem ott halok meg.
2012. dec. 3. 19:42
 15/26 anonim ***** válasza:
97%
anyám is jött... (8-ban...)
2012. dec. 4. 12:05
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Míg én fürödtem, valaki bezárta a szobaajtónkat, és nem tudtam kinyitni. Ott álltam törülközőben kb. 10 percig, mire meg tudták csinálni. Mondanom sem kell, mennyire kínos volt. 14/L
2012. dec. 6. 20:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
erdei suliban megjött. Csak tampon volt nálam, mert eldöntöttem h kipróbálom. Vittem volna betétet is, de elfelejtettem...Sileresen megjött a háromnapos kirándulás leghosszabb kirándulása után egy múzeumban. Szuper volt azzal kísérletezni a múzeumi wc-ben h fel tudom-e rakni, mielőtt elindul az osztály.
2012. dec. 12. 22:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindig volt egy j gyerek, aki az összes kirándulást szabotálta azzal, hogy mindent összehányt.
2012. dec. 12. 23:36
 19/26 anonim ***** válasza:
97%

tegnap infon elolvastam ezeket barátmőnnel hát a 4esen(pontosan ezen: "az volt, hogy éjjel volt") meg hogy belenyúltam a kakába xD

de amúgy nekem talán az volt a legrosszabb dolog hogy 3.be elmentünk iskolai táborba és nem elég hogy beteg voltam, de még a hálózsákomba bele is pisiltem..ami nem is volt a miénk.:D

2012. dec. 20. 17:49
 20/26 DaRuf válasza:
100%
7.-ben kettő osztálytarsammal hajnal 1-2 körül átmentünk két lányhoz hülyéskedni, de kicsit hangosak voltunk és felébredt az egyik tanár. Elkezdett kopogni és kisebb szívrohamot kaptunk :D 15 percig kopogott az ajtónál aztán leült az ablak elé. Újabb 10 perc várakozás után elbújtunk a fürdőbe, és beengedték a a lányok. Hamar megtalált. Le lettünk osztva és másnap mindenki rólunk beszélt. Egy másik tanárnő lovagoknak nevezett minket, és a történtek után nem mehettünk aznap éjjel sehova :DD
2012. dec. 20. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!