Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire költenél inkább?

Mire költenél inkább?

Figyelt kérdés

Gyereknek használt laptop (mert az asztali sz.gép már ciki) kb 35-40 e ft.

Vagy szemüveget csináltatnál, mert a mostani gyenge és zavar a munkádba, hogy nem látsz, és ha hibázol a látás romlás miatt, ki is rúghatnak. Kb 30-40 e ft.

Mindkettő nem fér bele sajnos

2013. okt. 16. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne, hogy a kölök, meg az anyja megsértődik, az egészségem a legfontosabb, legalábbis egy laptopnál fontosabb, egy 7 évesnek meg sima számítógépre sincs szüksége nem hogy laptopra, azért mert a másik ciki. Eszem megáll. Nekem 8 és fél éves az egyik és 7 lesz a másik húgom, egyiknek sincs még csak asztali számítógépük sem, mégis normális gyerekek. Az anyuka, ha kérdés nélkül ígérget vessen magára.
2013. okt. 16. 18:19
 42/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem azt mondták semmilyen kedvezményre nem vagyok jogosult :(
2013. okt. 16. 18:20
 43/74 Mirk ***** válasza:
100%

Az, hogy ciki szerintem nem épeszű indok semmire.

Egyébként a kérdésben benne van az is, hogy szerinted mire kéne költeni. Egyértelműen fontosabb a szemüveg.

2013. okt. 16. 18:22
 44/74 anonim ***** válasza:
100%
És az előző hozzászólásokhoz, hogy fontosabb a szemüveg. PONT!!!És a gyerek is tanulja meg, hogy ember tervez Isten végez! Ennél sokkal nagyobb fájdalom és lemondás lesz az életében. Lesz még ennél nagyobb problémája bár én szívből kívánom, hogy ennél nagyobb bajotok se Neked Kérdező, se a családodnak ne legyen!
2013. okt. 16. 18:22
 45/74 anonim ***** válasza:
100%
nem olyan kedvezményre gondoltak,hogy rokkantsági stb.hanem hogy a szemüveg boltok is tartanak akciókat...
2013. okt. 16. 18:24
 46/74 anonim ***** válasza:
79%
Mióta az eszem tudom szemüveges vagyok..3.5 évesünknek kell szemüveg.Mindketten szemüvegesek vagyunk. Neki 18ezer a szemüvege.(ebből 6 a keret,maradék a lencse). Mint irtam a párom is most volt szemészeten,egy dokinál és mondta hogy olyan spec lencse kell neki hogy 200 körül lesz a lencséje.(Coloboma és rejtett kancsalság,magas dioptria mellé). Keresztanyum is volt most szemüveget csináltatni neki bifokális lencse és fényre sötétedős,vékonyitott neki is magas dioptriája lesz 100. (Mondjuk ez 3 szemüveg...
2013. okt. 16. 18:25
 47/74 anonim ***** válasza:
100%

A szemüveg!

Mi a jó fenének egy kisgyereknek laptop?

Használja az asztalit.

A kedves anyuka meg ne más nevében ígérgessen a gyereknek!

Könnyű más farkával verni a csalánt!

2013. okt. 16. 18:27
 48/74 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőt ne bántsuk a 30-40 e Ft-os szemüvegével, nem tudjuk milyen típusú lencse kell neki. Ha pl. bifokális, akkor nem sok érte ez a pénz. Mindenesetre megkérdeznék még pár optikát, nem venném meg az első helyen.

A gyerek miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, inkább az anyjának. Milyen dolog más pénztárcájára ígérgetni. Egy egyetlen hiba, hogy ebbe egyből belementetek, és a gyerek tudta, hogy gyűjtötök rá.

Egy hét éves elég okos, ahhoz, hogy értelmesen meg lehessen neki magyarázni. Nem kell végleg lemoadania a laptopról, vár egy fél évet, és talán összejön újra a pénz. Ezt meg kell, hogy értse. Viszont mindenképpen szálljon be az anyja is, ha már ilyeneket ígér.

2013. okt. 16. 18:28
 49/74 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fenének egy 7.évesnek külön számítógépre? Jóformán még írni olvasni nem tud,könyvet kell neki venni nem gépet.

Egyáltalán ne legyen lelkifurdalásod. AZ itteni rosszindulatú elvált anyukák válaszával meg nem foglalkozz.

2013. okt. 16. 18:30
 50/74 anonim ***** válasza:
100%

31-es válaszolónak: Remélem annak is utánanéztél, hogy ezen az oldalon amit linkeltél, ezek csak a keretek árai! A lencse azért egy lényegesen drágább műfaj...

Kérdezőnek: Nem reklámnak szánom, de ajánlom Neked ezt az optikát, ha Budapesten éltek: [link] Szokott lenni akciójuk, hogy 8000 Ft-ért lehet venni egy kupont náluk, amiben benne van a szemvizsgálat, a keret és a lencse. Édesanyámnak csináltattunk náluk 1 hónapja szemüveget, érdemes lenne felhívnod őket és megkérdezni, hogy él-e még az ilyen akciójuk!

Egyébként egyértelműen szemüveg. Komolyan mondom, nem is értem azokat, akik a kérdezőt oltogatják, hogy önző és mit tudom én. Egy általános iskola első osztályos gyerekről beszélünk! Túl nagy dolgokhoz nem kellhet neki a számítógép, leginkább csak játszani! Arra meg nehogy már ne legyen jó még néhány hónapig az asztali gép!

2013. okt. 16. 18:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!