Mire költenél inkább?
Gyereknek használt laptop (mert az asztali sz.gép már ciki) kb 35-40 e ft.
Vagy szemüveget csináltatnál, mert a mostani gyenge és zavar a munkádba, hogy nem látsz, és ha hibázol a látás romlás miatt, ki is rúghatnak. Kb 30-40 e ft.
Mindkettő nem fér bele sajnos
Az, hogy ciki szerintem nem épeszű indok semmire.
Egyébként a kérdésben benne van az is, hogy szerinted mire kéne költeni. Egyértelműen fontosabb a szemüveg.
A szemüveg!
Mi a jó fenének egy kisgyereknek laptop?
Használja az asztalit.
A kedves anyuka meg ne más nevében ígérgessen a gyereknek!
Könnyű más farkával verni a csalánt!
A kérdezőt ne bántsuk a 30-40 e Ft-os szemüvegével, nem tudjuk milyen típusú lencse kell neki. Ha pl. bifokális, akkor nem sok érte ez a pénz. Mindenesetre megkérdeznék még pár optikát, nem venném meg az első helyen.
A gyerek miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, inkább az anyjának. Milyen dolog más pénztárcájára ígérgetni. Egy egyetlen hiba, hogy ebbe egyből belementetek, és a gyerek tudta, hogy gyűjtötök rá.
Egy hét éves elég okos, ahhoz, hogy értelmesen meg lehessen neki magyarázni. Nem kell végleg lemoadania a laptopról, vár egy fél évet, és talán összejön újra a pénz. Ezt meg kell, hogy értse. Viszont mindenképpen szálljon be az anyja is, ha már ilyeneket ígér.
Mi a fenének egy 7.évesnek külön számítógépre? Jóformán még írni olvasni nem tud,könyvet kell neki venni nem gépet.
Egyáltalán ne legyen lelkifurdalásod. AZ itteni rosszindulatú elvált anyukák válaszával meg nem foglalkozz.
31-es válaszolónak: Remélem annak is utánanéztél, hogy ezen az oldalon amit linkeltél, ezek csak a keretek árai! A lencse azért egy lényegesen drágább műfaj...
Kérdezőnek: Nem reklámnak szánom, de ajánlom Neked ezt az optikát, ha Budapesten éltek: [link] Szokott lenni akciójuk, hogy 8000 Ft-ért lehet venni egy kupont náluk, amiben benne van a szemvizsgálat, a keret és a lencse. Édesanyámnak csináltattunk náluk 1 hónapja szemüveget, érdemes lenne felhívnod őket és megkérdezni, hogy él-e még az ilyen akciójuk!
Egyébként egyértelműen szemüveg. Komolyan mondom, nem is értem azokat, akik a kérdezőt oltogatják, hogy önző és mit tudom én. Egy általános iskola első osztályos gyerekről beszélünk! Túl nagy dolgokhoz nem kellhet neki a számítógép, leginkább csak játszani! Arra meg nehogy már ne legyen jó még néhány hónapig az asztali gép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!