Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés
2007. szept. 9. 20:38
 61/108 anonim ***** válasza:
90%
Ti most kajak azt hiszitek hogy ez a világ olyan mint a sims??? mert ez kb olyan elképzelési mód..vannak az emberek és ti irányítjátok őket most tegyük fel..van aki fent lebeg egy kékes zöld léggömb felett és pörgeti meg nézi ki mit csinál és egy varázspálcával v a kezével odaver csiribú-csiribá?én mindjárt sírva fakadok :D meg aztán ki bizonyította ezt be??ugyanis ezt nehezen hiszem,hogy belehetne..kivéve ha megálmodták mint alakhot?..mer ha isten van akkor a mikulás is a krampuszokkal,húsvéti nyuszi és még a további baromság a közeljövőbeliekkel párosítva?
2010. júl. 25. 21:33
 62/108 anonim ***** válasza:
74%

Én hiszem hogy lesz mennyország, hiszen a próféták is ezt mondták mind, és ők köztudott szavahihető emberek voltak.

Mindig kérni kell istentől , hogy adja meg azt az utat ami a mennyországba vezet, és ha megadta, hát tartani magunkat hozzá.

2010. aug. 15. 17:20
 63/108 anonim ***** válasza:
100%

Isten vezessen titeket helyes utra!

[link]

2010. aug. 15. 19:21
 64/108 anonim ***** válasza:
100%
Fifty fifty a dolgok. Nagyon meggyőző érvek szólnak az mellett,hogy van lélek,és történik valami egész különös a kimúlásunk után,de az ellenkezőjére is vannak meggyőző érvek. Erre a kérdésre nem lesz sosem meg a válasz míg élünk,ezt mindenki akkor tudja meg ha visszafordíthatatlanul végleg elpusztul a földi létből,ezért nem érdemes vele kisérletezgetni.Tehát mindenki meg fogja tudni elöbb utóbb. Viszont én úgy gondolom,hogy inkább a semmi,mert ugyanaz mint a születés elött,akkor sem volt semmi létezés.Ugyan ez várható halál után.A másik dolog, hogy mindent ami létezik egy idő után meg lehet unni,ha ez beáll akkor nem kivánatossá válik,és véget kell hogy érjen.Ha sose lenne vége,akkor engem speciell egy rettentő idegesítő érzés fogna el. Lehet itt tulvilági életben gondolkozni,de mégis ki mit csinálna már a folytatásban? Felhők felett lábat lógatni szerintem nem nagy cucc, test nélkül satöbbi meg főleg nem. Ez az emberi alapvető túlélési ösztön terméke a túlvilágról alkotott kép. Szerintem nem baj ha nem vár semmi a halál után,csak fel kell tudni dolgozni,el kell tudni fogadni.
2010. szept. 14. 17:04
 65/108 anonim ***** válasza:
87%
Én nem tudom hogy van-élet a halál után... DE!! Aki azt mondja hogy nincs semmi az honnan tudja? Ez fordítva is így van aki azt gondolja hogy van élet a halál után.:) Lehet így meg úgyis:D Viszont senki se tudja hogy mi okozta azt az ősrobbanást vagyis tudósok azt mondják hogy valami kis részecske. De az például miből lett? Vagy ha létezett az ősrobbanás előtt is valamilyen világ akkor az miből lett? Valaminek ezt az egész láncreakciót el kellett indítania olyas valaminek ami mindig is létezett.. de ezt mi emberek nem tudjuk felfogni a saját agyunkkal. Én azt gondolom hogy az ENERGIA mindig is létezett és azokból lettek az emberek állatok növények stb... És az energia pedig nem hal meg. Vagyis ha úgy vesszük akkor ha meghal az ember akkor az energiája átalakul. De ez csak az én véleményem:D
2010. okt. 4. 23:34
 66/108 anonim ***** válasza:
87%

A halál után az van,ami az élet elött!Élet-csak másképp!

szerintem mindenki érzi magába hogy nem csak pár évtized a létünk,amit itt leélünk.

Én ugy hiszem hogy örökkávaló Éntudatok vagyunk,akik jelenleg épp emberként élünk!

2010. okt. 6. 21:53
 67/108 anonim ***** válasza:
100%
2010. okt. 7. 00:10
 68/108 anonim válasza:
100%
Ez nagyon szubjektív dolog ahány ember szinte annyi elképzelés, de én spec a az "élet az élet után"-ban hiszek
2010. okt. 12. 20:43
 69/108 anonim ***** válasza:
31%
lélek és az ember csontai tehát SEMMI!!!!!!!!!
2010. nov. 2. 16:04
 70/108 anonim ***** válasza:
100%
De minek születünk meg ha meghalunk??és a gyerekein?és az unokáink?semmi értelme az egésznek..
2010. nov. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!