Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés
2007. szept. 9. 20:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/108 anonim ***** válasza:
85%

Megszülettünk,meghalunk.Semelyikre sem emlékszünk,de ha már megszülettünk akkor elindul valami..és minek születünk meg ha egyszer meghalunk??????..és hogy van az hogy a világűr végtelen?Én régen mindig azon tűnődtem,hogy mindennek van egy vége..a világűrnek mért nincs? ez olyan bosszantó,hogy egyszerűen már idegesít,hogy mi itt lent ezen a bolygón szaladgálunk éljük a kis életünket,és azontűnődve,hogy a (természetes)halál fájhat-e mit érezhetünk?mi lehet utána?mi értelme megszületni ha egyszer vége?hogy jött létre a föld és miért és hogy lettünk MI?Mért születtek meg a dínók,ha kipusztultak?meggondolta vki fenn magát,hogy uhh a p*csába ezek mégse kellenek?..DELETE..??

Meg hogy egy ember fenn irányít..ez szerintem oltári nagy hülyeség!Ezt is egy idióta ember találta ki!Arra még nem gondoltatok,hogy tegyük fel,ha "az" télleg fent van és minket irányít mint ha mi lennénk a Sims-ek akkor mért történnek velünk rosz dolgok,az élet igazságtalan,nein habostorta?Isten nem is volt nem is lesz..ezt csak valaki kitalálta mer unatkozott..most az kajak megfogott egy porszemet no ez lesz a "Föld" és csiribu-csiribá=dínók,hüllők,majmok,emberek..stb Én nem tudom ti hogy vagytok ezzel de én abszolut elitélem az ilyeneket!betiltatnám az ilyen vallást,templomokat..stb

2010. jún. 28. 21:36
 42/108 anonim ***** válasza:
64%
100 éve téged ezért felakasztottak volna.
2010. júl. 4. 22:04
 43/108 anonim ***** válasza:
97%
Miért is?Mert én nem hiszek ezekben?Vagy más a véleményem?Na meg most élek!nem pedig 1910..
2010. júl. 5. 20:56
 44/108 anonim ***** válasza:
96%

Én nem azt mondtam, hogy nem értek veled egyet, félre ne érts! :D

Csak megszóltam hogy olyan meggyőzően próbálod a véleményedet a másik tudtára adni, és hogy a régi időkben ezt biztos nem nézték volna jó szemmel.

De igazad van, a jelenben élünk.

2010. júl. 6. 02:11
 45/108 Lord Dairox ***** válasza:
86%

Jó vélemény, nagyon hasonlít arra amit én írtam. :)

Amúgy meg ez a kor a Hülyeség és Tudatlanság kora. Egy modern sötét középkor. Őszinte leszek, szerintem senki sem hisz Istenben az egyházaknál, egyszerűen csak pénz van belőle, sok sok pénz.

Manapság is meg lincselnek ha úgy tudsz sokat, hogy az már árthat is nekik. Nyakadba varnak valamit és kész. De amúgy a keresztényeket is a zsidók irányítják, kicsit nonszensz.

2010. júl. 6. 09:47
 46/108 anonim ***** válasza:
14%
mocskos hülye pogány patkányok!bárcsak abban a korban éltetek volna és az történne veletek amit ide leírtatok!
2010. júl. 7. 18:50
 47/108 anonim ***** válasza:
92%
Én egyáltalán nem vagyok pogány!Én római katolikus vagy mi a trágya vagyok..-.-" most az hogy valami szódásvízzel lefröccsköltek,ezért kéne hinnem istenben és bújjam a bibliát?Hát hol élsz te?!Jó mindenkinek más a véleménye,de NÉHA ELKÉNE FOGADNI,HOGY NEM A MÚLTBAN ÉLÜNK TALÁN!!!!!De ha te visszavágysz oda hát találd fel az időgépet és pá..!
2010. júl. 8. 21:17
 48/108 Lord Dairox ***** válasza:
89%

Én is keresztény vagyok sokra mehet vele az ember. :\

ÉN inkább a családomban és a barátaimban hiszek.

Azt mondja pogány xD Ez a szó legalább olyan régi mint az eszme amit képvisel. Puszta szerencse az egyház részéről, hogy vannak még olyanok akiket az orruknál fogva tudnak vezetni.

És nem akarom lelőni a poént, de ha van pokol akkor most ott vagyunk. Szóval a helyet hogy szidva van a kifinomultabb gondolkodási mód, amit egyre többen követnek, csak bele kell gondolni végig. Én is ezt tettem régen, én is hittem istenben, de ma már úgy vagyok vele, ha van is, se érdekelne, mert amit képvisel és amit adni tud azt akárki meg tudja adni akárkinek. Ergo saját magunk istene vagyunk.

De távol álljon tőlem, egyes nézetek megsértése, de ezt 2000 éve biztos jobban bevették. De hogy még ma is? Részemről csak ezért jár a tisztelet a kereszténység kitalálójának.

Mert nem azért, de én láttam, hogy milyen a világ és ha még is lenne ilyen hogy Isten, akkor lenne miről elbeszélgetni vele. Mert, ha ő teremtett akkor ő tudja a legjobban, hogy a mai embert szavakkal meggyőzni, hát nem sűrűn lehet.

Ha valakinek a nézetét megsértetem mélységesen sajnálom

2010. júl. 9. 11:53
 49/108 anonim ***** válasza:
73%

Nem akarok megsérteni senkit ,de....

Most mi van?Én hiszek istenben ,de istenek szerintem

nem kell név hisz ő a leghatalmasabb dolog a világon.

Nem Jézus a neve xD

És most nem vicceltem.

ÉS réggeben a háboru és a sok babona téveztete meg az

embereket.(Ne felejtyuk el ,hogy a boszorkányok gyogy fűveket és eféléket használtak és elégeték őket stb.

Pedig ma is az alovera gyogynővényt is hazsnálják.

És még valami ISTEN NEM GYILKOSÁGOKAT AKAR LÁTNI AZ

EMBEREKTŐL!!!

És ha isten nem segit csak azért nem segit ,mert

tudja ,hogy tőbbre vihetnénk annál ,hogy "Isten lécci

jol akarok tanulni segits nekem".

Mindent meglehet oldani és nincs lehetetlen.

Szoval higyetek amiben akartok a tény az tény.

Én hiszek istenben és kész.

És ő meghalgatja az embereket ha van nehézséget adni fog

utat ,de nem fog helyeted csinálni dolgokat.

2010. júl. 12. 16:46
 50/108 Lord Dairox ***** válasza:
90%

Érdekes koncepció, de megosztom veled/veletek az enyémet.

Ha Isten nem tud segíteni, de akar, akkor nem mindenható.

Ha Isten tudna segíteni, de nem akar, akkor aljas.

Ha Isten nem tud segíteni és nem is akar, akkor miért neveznénk istennek?

Ne értsetek félre, én nem magamnak kérném a segítséget.

És a kereszténység is csak egy vallás a sokból, én nem emelném ki, mert több kárt okoz, mint hasznot. Na, de ez egy "szabad" világ. A mennyországba nem eljutni kell, hanem megteremteni. Legalábbis ennek kellene lennie a célnak...

2010. júl. 13. 11:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!