Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés
2007. szept. 9. 20:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 anonim ***** válasza:
74%

#

Nem is vártam el hogy mindenki elhiggye. Abban hiszel amiben akarsz. De a végén úgy is kiderül minden. Személyesen persze még nem éltem át ilyen tapasztalatot, de nagyon-nagyon sok emberrel beszéltem aki igen.

Persze az Iszlám vallásúak is Istenben hisznek. De máshogy nevezik, és mást vallanak mint mi. A buddhizmusban is mást tanítanak. A toaisták is egészen másban hisznek, és Konfucianisták is és még sorolhatnám...

De Isten szabad akaratot adott az embernek, és hitet. Hogy legyen amiben higgyen. Mert ha nem hiszel semmiben az életnek nincs is értelme. Persze nem muszáj Istenben és a szentháromságban hinni. Az ember hit nélkül halálra van ítélve.Hihetsz te az észben és a reális rálátásokban, vagy a véletlenben. Lehetsz babonás. Az ember élete során keresi a hitet. Mindenben. A reményt hogy lesz jobb. És ha ti is megértitek azt hogy Istenben bízni és remélni a legjobb befektetés, ugyanis ha úgy érezzük már végleg el veszett minden lesz amibe kapaszkodhatunk.

A mai ember fejét kimossa a média, és kimossuk egymás agyát. Mindenki akar mindenkinek segíteni, a jobb útra téríteni. Amikor azt kéne tenni hogy a fiatal generációnak elmondani a tapasztalatokat, és nem rákényszeríteni a Jóisten szeretetére, mert az úgyis megtalálja mindenki csak van aki nem akarja elfogadni (pl. gyermekszületés, karrieri sikerek, boldog házasság., szerelem, barátság,szeretet)ezek olyan boldogságok amikkel a Jóisten ajándékoz meg minket. Csak meg kell lárni :)

2015. máj. 2. 16:09
 92/108 74123 válasza:
100%
Emberek! Senki nem tudja, mi van a halál utan. Hogy is tudhatnánk? Mert valaki azt mondta? Ne fecséreld ezzel az életed. Élj!
2015. jún. 2. 17:37
 93/108 anonim válasza:
100%
Gyerekek én is belegondoltam és a végeredmény mindig ez lesz : "hát tudja a f**om" . :D De komolyan nem kell ezen agyalni mert az ember csak belebetegedik és elkezd félni , hogy mi lesz . Alapból rossz belegondolni , hogy csak úgy vége mindennek és kész nincs több érzés sem emlék se semmi. Marhaság erre gondolni ! Lesz ami lesz . De azért , hogy a kérdésre is választ adjak véleményem szerint VALAMI mindenképpen lesz , nem tudom , hogy mi de valaminek kell lennie . A tudománnyal kilehet magyarázni de viszont annyi dolog van amit a tudomány meg nem tud magyarázni , hogy csak na tehát ez a dolog is olyan szerintem . Nem tudom mi lesz . Annyi elmélet van de fogalmam sincs . Ha meg nem lesz akkor az sem olyan rossz mert semmi bajod nincs nem érzel semmit nem létezel . :D Na lényegtelen én azért egy dologban hiszek , hogy valaminek kell lennie ! Majd úgy is megtudjuk . NE FOGLALKOZZATOK VELE ÉS KÉSZ ! :D
2015. okt. 4. 14:06
 94/108 nyarierik123 válasza:
100%
Csak akkor tudod meg ha meghalsz
2016. júl. 1. 11:21
 95/108 anonim ***** válasza:
100%
Vagy még akkor SEM.
2016. júl. 1. 11:57
 96/108 anonim válasza:
Kérdőjel
2017. aug. 28. 00:41
 97/108 anonim válasza:
Ez után még hármat írok hogy meg legyen a 100 válasz
2017. aug. 28. 00:42
 98/108 anonim válasza:
1
2017. aug. 28. 00:43
 99/108 anonim válasza:
2
2017. aug. 28. 00:43
 100/108 anonim válasza:
3 gratulálunk ön elérte a 100 választ
2017. aug. 28. 00:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!