Mi van a halál után?
#
Nem is vártam el hogy mindenki elhiggye. Abban hiszel amiben akarsz. De a végén úgy is kiderül minden. Személyesen persze még nem éltem át ilyen tapasztalatot, de nagyon-nagyon sok emberrel beszéltem aki igen.
Persze az Iszlám vallásúak is Istenben hisznek. De máshogy nevezik, és mást vallanak mint mi. A buddhizmusban is mást tanítanak. A toaisták is egészen másban hisznek, és Konfucianisták is és még sorolhatnám...
De Isten szabad akaratot adott az embernek, és hitet. Hogy legyen amiben higgyen. Mert ha nem hiszel semmiben az életnek nincs is értelme. Persze nem muszáj Istenben és a szentháromságban hinni. Az ember hit nélkül halálra van ítélve.Hihetsz te az észben és a reális rálátásokban, vagy a véletlenben. Lehetsz babonás. Az ember élete során keresi a hitet. Mindenben. A reményt hogy lesz jobb. És ha ti is megértitek azt hogy Istenben bízni és remélni a legjobb befektetés, ugyanis ha úgy érezzük már végleg el veszett minden lesz amibe kapaszkodhatunk.
A mai ember fejét kimossa a média, és kimossuk egymás agyát. Mindenki akar mindenkinek segíteni, a jobb útra téríteni. Amikor azt kéne tenni hogy a fiatal generációnak elmondani a tapasztalatokat, és nem rákényszeríteni a Jóisten szeretetére, mert az úgyis megtalálja mindenki csak van aki nem akarja elfogadni (pl. gyermekszületés, karrieri sikerek, boldog házasság., szerelem, barátság,szeretet)ezek olyan boldogságok amikkel a Jóisten ajándékoz meg minket. Csak meg kell lárni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!