Mi van a halál után?
Figyelt kérdés
2007. szept. 9. 20:38
21/108 anonim válasza:
boncolás. Elösször 6-7 évesen gondolkodtam el ezen, amikor meghalt a nagypapám... hogy hova jutott, meg ilyenek de ez egy nagy kámfor, bármikor elgondolkodok, indig a nagy semmire jutok, szinte már alfába megyek...
22/108 anonim válasza:
Ja, illetve vannak emberek akik a halálból tértek vissza, és nem tudtak semmit sem mondani -ami teljesen normális, hogyan tudnának?- de a lényeg hogy szerintem meghal a lélek is.
23/108 anonim válasza:
Valószínüleg az van a halál után, mint az élet előtt.
A nagy FEKETE SEMMI!!!
Az alagút dolog még a végleges halál előtt van, amikor az agyad még él, csak a szíved ált le. Az agyad elkezd boldogság vegyületet termelni, mint mikor beszívsz a metró alagútba és ku*vára heppy minden. De mikor beesel a metró alá akkor jön a nagy DELETE GOMB!!!
24/108 anonim válasza:
Halálod után valamit magadból csak úgy tudsz megőrizni hogy minél több nőben hagyod ott a genetikai állományodat
25/108 anonim válasza:
A semmiben hívőknek: Mondj egyetlenegy dolgot amiben nincs, vagy nem köthető energiához? Ha sikerült akkor létezik semmi, ami a halál után jön. Az energia (jelen esetben a lélek, élet) nem vész el csak átalakul. Sose lesz semmiből se több se kevesebb. Minden állandó csak folyamatosan változik. Újraélünk és újra, persze a memóriakártya cserérlődik meg a perifériák, de az egész körforgás.
26/108 anonim válasza:
Olyan állapot mint ami születésed előtt volt. Van egy egyenes ami az életedet ábrázolja. Az egyik vége a születés a másik a halál. A két szélsőség az ismeretlen dimenzió. Képzeld el úgy, mintha elhajítasz egy papírrepülőt a születésed a felszállás, a lebegés az élet, a halálod a leszállás. Aztán valahol a lelked megint egy új testben jelenik meg. Nem vagyok semmilyen szekta tagja én rendes római katolikus vagyok csak próbáltam felvázolni a kérdésedre a választ.
27/108 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló nyilván a reinkarnációra gondolt, hogy mindig is élni fogunk mindig egy másik testben, köszönöm a választ
2010. febr. 9. 17:08
29/108 anonim válasza:
Van valami a halál után vannak olyan emberek akik biológiailag meghaltak és ujraéletdek ők azt mondták hogy látták kívülről a testüket és egy csodás lényt láttak de ez bizonyított eset!
30/108 anonim válasza:
Hát ki tudja mi van a halál után..hisz még soha senki se jött vissza panaszkodni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!