Mi van a halál után?
ha nincsen semmi a halálunk után, akkor mi az értelme az életünknek? hogy vakon kövessük vágyainkat, senkivel és semmivel sem törődve hajtsuk végre őket? Hozzátartozóinkkal, ismerőseinkkel törődjünk? de akkor a többi emberrel miért nem? ez nem önzőség, hogy csak azokat segítsük, akikhez ragaszkodunk?
vágy > ragaszkodás > önzés, irigység > háború > szenvedés
üdv
25/F
Van élet a halál után!!!
legalábbis valami olyasmi.
Az egyik hozzátartozóm alzheimer kóros volt, halála előtt egy kicsivel azt mondta, hogy hazamegy, és elmegy este 9-kor a barátnőjével.
Mehgalt.
Este 9-kor szól a telefon a rendőrségről, hogy a házánál lévő riasztó bejelzett, 3.-as zóna hálószoba. amikor elmentünk a házhoz, a parfümjének a szaga volt a házban.
:S Még belegondolni is rossz, a végtelen semmi, a végtelen sötétség, az idők végezetéig... eléggé elrettentő dolog. Tényleg még viccnek is rossz :D Katolikus vagyok, hiszek a mennyben, viszont az ésszerűség híve vagyok, én valami reinkarnációt, újjászületést képzelek el, de mégis hol? Itt a földön? Vagy a világegyetem más pontján, egy távoli bolygón, valami gerinctelen kis élőlényként, vagy ez most hogy van? Lélek? minden élőlénynek van lelke? Mi fel se tudjuk fogni, mi lesz a halál után, végül is már sok milliárd ember megtapasztalta, milyen mi van a halál után. Mi is egyszer odajutunk, sajnos, és megtudjuk...
Majd egyszer kielégítő választ kapunk a teljesség igényével:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!