Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés
2007. szept. 9. 20:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
92%

ha nincsen semmi a halálunk után, akkor mi az értelme az életünknek? hogy vakon kövessük vágyainkat, senkivel és semmivel sem törődve hajtsuk végre őket? Hozzátartozóinkkal, ismerőseinkkel törődjünk? de akkor a többi emberrel miért nem? ez nem önzőség, hogy csak azokat segítsük, akikhez ragaszkodunk?

vágy > ragaszkodás > önzés, irigység > háború > szenvedés

üdv

25/F

2010. ápr. 12. 19:24
 32/108 anonim ***** válasza:
89%
Albertnek van igaza!!
2010. máj. 3. 12:06
 33/108 anonim ***** válasza:
82%

Van élet a halál után!!!

legalábbis valami olyasmi.

Az egyik hozzátartozóm alzheimer kóros volt, halála előtt egy kicsivel azt mondta, hogy hazamegy, és elmegy este 9-kor a barátnőjével.

Mehgalt.

Este 9-kor szól a telefon a rendőrségről, hogy a házánál lévő riasztó bejelzett, 3.-as zóna hálószoba. amikor elmentünk a házhoz, a parfümjének a szaga volt a házban.

2010. máj. 17. 07:06
 34/108 anonim ***** válasza:
100%
jó kérdés
2010. máj. 18. 12:22
 35/108 anonim ***** válasza:
100%

:S Még belegondolni is rossz, a végtelen semmi, a végtelen sötétség, az idők végezetéig... eléggé elrettentő dolog. Tényleg még viccnek is rossz :D Katolikus vagyok, hiszek a mennyben, viszont az ésszerűség híve vagyok, én valami reinkarnációt, újjászületést képzelek el, de mégis hol? Itt a földön? Vagy a világegyetem más pontján, egy távoli bolygón, valami gerinctelen kis élőlényként, vagy ez most hogy van? Lélek? minden élőlénynek van lelke? Mi fel se tudjuk fogni, mi lesz a halál után, végül is már sok milliárd ember megtapasztalta, milyen mi van a halál után. Mi is egyszer odajutunk, sajnos, és megtudjuk...

Majd egyszer kielégítő választ kapunk a teljesség igényével:D

2010. máj. 28. 22:52
 36/108 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy, a szegény bogarak is megtapasztalják mi van a halál után, miután eltapossátok! Értékeljétek az életet... hiszen mindenkinek csak egy van...
2010. máj. 28. 22:56
 37/108 anonim ***** válasza:
67%
Élvezd az életet, ne törődj vele:) Ez a lényeg, majd ha öreg leszel és tapasztalt, bölcs, ráér akkor gondolkodni, és szerintem nem azzal fogsz törődni, hanem hogy jobb legyen a következő nemzedéknek, gyerekeidnek, unokáidnak... akkor már az ő sorsukkal érdemes foglalkozni, amikor már az érem átfordult a másik oldalára
2010. máj. 28. 23:36
 38/108 anonim ***** válasza:
92%
Gondoljatok bele ha klinikai halált hal egy ember és ha meghal a lelke az embernek akkor hogyan tudják visszahozni az illetőt?
2010. jún. 9. 17:53
 39/108 anonim ***** válasza:
14%
assalamu aleikum! Érdekes dolgokat olvastam:) az én felfogásom viszont erő ellentéte ennek de ugyanugy ha az ember ebben a nehéz,csábító,hiú világban helytáll és jó emberként él, akkor a paradicsomba kerül, viszont ha nem akkor egészbiztos a pokol örök tüzén fog égni
2010. jún. 17. 12:04
 40/108 anonim ***** válasza:
72%
nem tudom de remélem nem az mit azok a pogán szaok írtak!
2010. jún. 17. 18:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!