Tesco árufeltöltő munkáról van véleményetek? 16 éves lány vagyok
Sziasztok újra itt! :-)) (én a mesélős vagyok régebbről :p)
Előszőr is szeretnék nektek békés boldog új évet kívánni!
Megtört a jég, voltam éjszakán már én is pár napot és nekem a nappal jobban tetszik! :-( :D :D :D
(a 3 alkalmas tökölis)
Szia!
Viszont kívánok Boldog Újévet!
Tökölön voltál éjszaka? Száraz/Non-food? Most lehet hogy én is vállalni fogok a következő hetekben.
Szia! :-))
Igen, tökölön, és szárazon! :)
Rendben, sok kitartást kívánok neked! :-)
Szerintem szar az éjszakázás! Én ebben a hónapban csak éjszaka dolgoztam, és már nagyon kivagyok. De neketek jó, mert ti legalább választhattok, hogy mikor akartok dolgozni kisnebulók :)
Egy "igazi" Tescos nagykatona :)
Húhú...! Szuper, bővült körünk egy Tescos nagykatonával! :D
Örvendek a szerencsének, Szia! :) :)
Kitartás, kitartás! :)
Az éjszaka nekem sem jött be annyira, már-már túl nyugodt és több a munka :P :D :D
Szép napot kívánok!
Tengermély tiszteletem a volt hozzászóloknak, akik esetleg még valami csoda folytán itt vannak. Bízom benne, hogy valaki felbukkan régről és jól van. :-)
Én a mesélős vagyok. Hogy vagytok, mi újság munka terén, valaki tescozok még hébe-hóba, vagy akár rendszeresen, akár diákmunkán, akár rendszeresen?
Utolsónak: ne haragudj, hogy nem tudtam válaszolni időben, sajnos el voltam tűnve. Remélem azóta rendben túl vagy rajta és nem volt semmi probléma, szódával elviselhető volt a munka és kellemesen elfáradtál a végére :D de ha kellemesen csalódtál a tescoban, az sem rossz, sőt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!