Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tényleg elképzelhe...

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:04
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/313 anonim ***** válasza:
71%

Az a baj, hogy nem értitek meg: az orvosi vizsgálat nem egy thaimasszázs csokiszökőkúttal, hanem egy adott nyereség/kockázat függvényében végzett beavatkozás.

Én nem mondom, hogy nincs kellemetlenség, mert ez a buta szülő reszortja, aki elmondja a gyereknek a várómban, hogy "nem fog fájni a vérvétel". Nem a fenét nem. Fájni fog, rossz lesz, de muszáj.

Ezzel nem árt már hatévesen szembenézni, ahogy egyébként szembenéznek azzal is, hogy reggel alvás helyett fel kell kelni, fogat kell mosni, el kell menni isibe, ott a seggén kell maradjon csöndben, és utána haza kell jönni, ballonkabátos bácsiktól nem elfogadni semmit, és este korán lefeküdni aludni. Ezt a folyamatot, szabályok, szokások rendszerét, amelyek közül számos nekünk nem tetszik, hívjuk

szocializációnak,

amelynek egyik formája az egészségügyi szocializáció.

Én nem azt mondom, hogy nyitott ajtó előtt vizsgáljanak mindenkit, de könyörgök, ha valakit zavar, miért nem csukja be? Az orvos kiékelte, vagy mi?

Ha általánosságban nézzük, néhány egészségügyben dolgozó adatvédelmi hozzáállása problémás, de ezeket az eseteket ki kell vizsgálni, ha felelőst találnak, meg kell büntetni.

Nekem amúgy semmi bajom azzal, hogy több női nőgyógyászt / iskolaorvost pumpáljatok a rendszerbe, de ezt szigorúan magánban kell tenni, tehát aki beleneveli a gyerekébe az iszonyt és a szégyellősségnek ezt a formáját, az fizesse meg az orvost a saját zsebéből.

Végül is van 9 dimenziós UH-s babanézegetés is ma már virágos-gyertyás szobában.

Én magam 4 évig dolgoztam mellékállásban gyerekgyógyászaton, persze nem nőgyógyászként hanem onkológusként, de semmilyen ferde hajlamom nincs a kislányok felé, és bár nem szakosodtam erre, de ha én vagyok az adott témában a legjobb, akkor csak azért nem mehetek a pályára, mert férfinak születtem? Ez a felfogás had' ne mondjam, milyen időket idéz...

2012. ápr. 7. 20:00
 212/313 anonim ***** válasza:
23%

"az fizesse meg az orvost a saját zsebéből. "

Miért? Szerinted hogy fizeti???M!!!!!

Dolgozik egész életében te szerencsétlen balfék és fizeti a te taníttatásodat először, utána a fizetésedet és minden műszerededet amivel beavatkozhatsz!! Vagy talán te fizeted?????

2012. ápr. 8. 09:51
 213/313 anonim ***** válasza:
23%

Neked valószínűleg nincs ferde hajlamod, ezt nem is állította senki sem, csak egy érzéketlen nagyképű tuskó vagy, aki nem alkalmas erre az orvosi pályára!

A ferde hajlam azoknál a férfi nőgyógyászoknál merül fel akik KIZÁRÓLAGOSAN a kamaszlányok nemi szerveinek nézegetésére, tapogatására, vizsgálgatására szakosodnak!!!

Érted?.....

2012. ápr. 8. 09:56
 214/313 anonim ***** válasza:
23%
Ha te is a 10-14 éves lányok puncija és cicijének vizsgálatára szakosodsz, akkor bizony nagyon is elgondolkodtató lennél...
2012. ápr. 8. 10:04
 215/313 anonim ***** válasza:
68%

Nem, nem fizeti sem a taníttatásomat, sem az eszközeimet, egyrészt mert nem itthon végeztem, másrészt meg mert az én szüleim is fizettek adót, attól, hogy valaki orvosira jár, a szülei befizetése semmissé válik, csak a TSZ-ben kávéfőző Juli néni járuléka számít? Ráadásul vegyük már észre, akinek a kölke orvosira jár, az rendelkezik keresettel, mivel köpenyt és sztetoszkópot sem vettél senkinek, butuska. Ennyit a társadalmi igazságokról, üljél le a sarokba és szégyelld össze magad.

Ami a cici/punci szakosodást illeti: 150 éve még egyáltalán nem volt női orvos, de még 100 éve is alig, azzal a felkiáltással, hogy a nők a háztartásba valók és nem a szellemi munkába & tudományos életbe, ennek köszönhetően egy sor tehetséges ámde nőnek született egyén nem lehetett szakember (lásd: Ken Follett: Az idők végezetéig), miközben egy sereg kontár férfi is lehetett az születése okán/jogán.

Tehát fel kellett ismerni, hogy az adott szakterületen nem a nemiség, hanem a szaktudás és a skill számít, nem pedig a kromoszóma. Ezért alakult ki az, hogy felvilágosult társadalmainkban az számít, hogy ki milyen jó, nem az, hogy minek született, ha ilyet tapasztalunk valahol, azt a törvény bünteti.

Ez előfeltételezi azt, hogy egy adott társadalomban a pozíciókat nem a születés, hanem a képességek alapján osztjuk ki, hogy képességeit mindenki a leghatékonyabban kamatoztathassa.

Ha én vagyok a legjobb a kislányok puncijának és cicijének vizsgálatában, akkor igenis igényt tartok az állásra akkor is, ha történetesen férfinak születtem.

Ideje lenne kimásznotok ebből a Fekete-Afrikát idéző gondolatvilágból, mert értelmes helyeken az ilyen mérvű sötét butaságot nem tolerálják.

2012. ápr. 8. 13:44
 216/313 A kérdező kommentje:

"Ha én vagyok a legjobb a kislányok puncijának és cicijének vizsgálatában, akkor igenis igényt tartok az állásra"

A pedofil a legjobb a gyerekek puncijának imádatában, nincs aki nála jobban imádja azt!!!

Az meg legyen a szülő gondja, ha a lányát olyan férfihez akarja vinni aki a lánygyerekek puncijára és cicijére szakosodik KIZÁRÓLAGOSAN!!! Remélhetőleg azért elgondolkozik ezen, és nem biztos hogy az egészség jut erről a férfi nőgyógyászról az eszébe!!

2012. ápr. 8. 14:12
 217/313 anonim ***** válasza:
71%

Sötét vagy te is mint a társaid, vegyétek már észre, hogy az ilyen előítéleteknek sem a jog sem a józan ész nem ad teret, pl. normális az, aki abortumokkal, halott emberek szétdarabolásával foglalkozik? Mi van azzal, aki halott kislányokat boncol? És milyen ember egy proktológus? Mások segglyukára szakosodik? Egy undorító buzeráns, vagy mi?

Elképesztően, nevetségesen buták vagytok, az ilyeneket gyűjteni kéne :D

2012. ápr. 8. 15:03
 218/313 anonim ***** válasza:
68%

Különben pedig minden lányos apa a kislánypuncira-popsira szakosodik, én is pelenkáztam és pisilés után törölgettem a puncijánál a lányom.

Persze ezt tudnátok, ha normális apátok és férjetek lenne.

De hát sok egyéb szellemi képesség mellett még ez sem adatott meg.

2012. ápr. 8. 15:08
 219/313 anonim ***** válasza:
50%

43%-os!

Legalább végre felvállaltad a nemed,de most kicsit gondolkodj el azon amiket ide írtál.Bocsi az én rokonságomban af férfiak úgyanúgy kivették a gyerek fürdetéséből,pelenkázásából,öltöztetéséből,pisilni tanításából a szerepüket,de ez egy teljesen más téma,nem orvosi vizsgálat téma.

A másik hogy igen azon el kell gondolkodni aki szó szerint kislányok nőgyógyászatára szakodosik,nem oda keveredik,hanem ez a célja,erre akar mindenképp menni.A gyerek szeretett,amikor azt mondja valaki hogy azért megyek orvosnak,mert segíteni akarok,azért gyerekekre szakodosok,mert szeretem őket,nekik akarok segíteni na az gyerekorvosnak megy,nem tini nőgyógyásznak úgyebár.Ha valaki szó szerint arra szakosodik(tini nőgyógyásznak fiatalként azért az elgondolkodtató,hisz 19 évesen mész fősulira,egyetemre és ott tanulsz szaktól függően 3-7évit még,(tehát akkor is még csak 22-26 vagy szaktól függően és azért nem mondanám,túl felnőtt lenne egy ennyi idős és csak orvosként tekintene a betegére.19 évesen nem hiszem hogy teljesen felnőtt gondolkodású lenne egy fiatal nuku szeszualitással,nem hiába mondja sok fiú viccből hogy elmegy nődokinak,nem hiába viccelődnek ezzel most ezen is gondolkoj el,10 év munka után elhiszem már unja is a melóját)

A másik,hogy nem engedték a nőket tovább tanulni,igen igaz,de a bábák nők voltak,ők vezették le a szülést,és azért volt időszak amikor meg ruhán keresztül vizsgálták meg az embereket,volt amikor nem fürödtek rendszeresen az emberek mert attól tartottak,hogy betegek lesznek,volt amikor meg ruhában fürödtek otthon is.Ez a múlt,de mindig is bábák voltak a szülő nők mellett.

Ilyet meg leírni,hogy mért nem csukja be az ajtót a beteg,mert bizony van,hogy az orvos direkt kitámassza,az orvosnak elvileg a gyógyításra is esküdt kell tennie,és tudtommal arról is írt valaki,hogy az emberi méltóságot szem előtt kell tartaniuk,na ezt jól elfelejtik.Szerinted egy iskolás gyerek hogyan merne szólni,hogy legyen szíves csukja már be az ajtót dr.úr,ha kér valamit a gyerek sokszor akkor is gyilkos szemmel néznek a betegre,a vizsgálatra váróra.

Azzal meg ne vágj fel hogy te nem itthon tanultál,csoró emberek nem tudnak külföldön talnulni és mint írtam már nem egy ismerősőm volt aki még a közeli,országon belüli egyetemet sem próbálhatták meg,mert nem volt pénzük,a szülők 80.000 keretek külön-külön,az egyik fizije számlára megy és a másikéból is kell a számlákra kifizetni,csak kajára marad stekszük,hogyan tanítattnák tovább a gyereküket.Szóval szerintem jobb lett volna ha most nem említetted meg hogy te ráadásul még küföldön is tanulhattál,mert ez arról árulkodik,hogy nem épp szegény családból származtál,úgy meg könnyű az életbe elindulni,ha van aki támogasson anyagliag.De ez megint más téma.

De azzal verted ki nálam a biztosítékot amikor ilyet leírsz mért nem csuklya be az ajtót,az orvosnak is arra kellene törekednie,hogy az emberi méltóság megmaradjon.A betegek nem állatok,emberek,vannak érzéseik,elvárásaik amik nem nagyok és simán,könnyen teljesíthetőek.

Az orvosok tanítatásához meg igen is mindenki aki tb-t fizet hozzájárul,ahogy más szakokhoz is,attól hogy orvosnak megy,attól még neki is be kell tartania szabályokat,ebben az országban más sincs megfizetve,más diplomás sem engedheti meg magának hogy a munkáját(mint írtam orvos az emberekkel dolgozik,gyógyítja,tanácsot ad ha kell)rosszul végezze,máshol ha egy ügyféllel( mert olyan a munkaköröd szintén emberekkel dolgozol idegenforgalom,banki ügyintézés stb)nem engedheted meg hogy lekezelően bánj velük,sértő legyél,mert elküldenek,így az orvosnak is a betegeire oda kellene figyelni,nem tart semmedig sem.

2012. ápr. 8. 18:19
 220/313 anonim ***** válasza:
50%

43%-os!

A gyerekekbe nem pumpál senki iszonyt,szégyenlősséget,nem hallottál már arról,hogy bizonyos korban életkori sajátosság a gyerekek szégyenlőssége,főleg amikor elkezdenek fejlődni,a biológia érésük megkezdődik,vagy éppen már a testük a felnőtté válás szakaszába kezd lépni.

Szerintem abba semmi iszony nincs,hogy elvárnák,hogy vizsgálat közben az orvos csukja be az ajtót,ne más osztálytárs előtt vizsgálja őket félmeztelenül,(felnőttként sem vizsgáltatnám magam más munkatársam előtt szerintem senki más se szeretné ha így vizsgálnák)hogy ne kelljen alíg valamibe hosszú ideig másokkal összezárva(főleg hogy van rá más megoldás is,régen is megtudták oldani érdekes módon)várakozniuk.

Eleve orvosi titoktartásról nem beszélhetünk amikor egy másik ember végig hallgatja mit beszélnek az éppen vizsgált félről.

Tudod kedves DR.Úr!Mi a kiábrándító most veled és ezek szerint sok más orvossal kapcsolatban,hogy te úgy gondolod,hogy nem alapvető joga egy embernek hogy diszkréten ne mások előtt vizsgálják meg,hogy te azok táborát erősíted aki úgy gondolja,hogy ha valaki diszkréciót akar,azt akarja hogy emberként kezeljék akkor menjen magánorvoshoz,mert ehhez nincs joga ha sima orvoshoz megy,még jó hogy a körzeti orvosaink nem ilyen véleményen vannak.

2012. ápr. 8. 18:28
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!