Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tényleg elképzelhe...

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:04
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/313 anonim ***** válasza:
76%

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szerinted egy férfi nem is tud egy gyerekkel beszélni?

Ééértem. :DDDDDDDDDDDDDD

Mondtam én, hogy a szexuális frusztrációtokat öntitek ide :DDD

2012. márc. 19. 19:01
 172/313 anonim ***** válasza:
12%

170

Igazad van, és azért tényleg elgondolkoztató, ha egy férfi a 10-14 éves lányok nemi szerveinek gondozására szakosodik.

2012. márc. 19. 19:10
 173/313 A kérdező kommentje:
Ha odajutok majd a lányommal én biztosan keresni fogok egy női orvost és hozzá fogunk menni először. Majd felnőttként aztán döntsön ő!
2012. márc. 19. 19:15
 174/313 anonim ***** válasza:
57%

Min gondolkodsz* el?

*ne túlozz

2012. márc. 19. 19:15
 175/313 anonim ***** válasza:
13%

Nem azt mondom hogy egy férfi egyáltalán nem tud a gyerekek nyelvén beszélni(de hány óvóbácsi van,hány férfi szakosodik olyanra ahol gyerekekkel kell foglalkozni,és itt nem a nőgyógyászatra gondolok:)),de egy nő jobban megérti a kislányokat.

Azért egy 10-12 éves még igen csak kislány lelkileg és igen megalázó egy ilyen jellegű vizsgálat,és nem hinném,hogy egy férfinak kellene a lába között matatnia.Hogy egy eleve szégyenlős kisgyereknél egy férfi kotorászon,nyitogasson a lába között szét.Nem hinném,hogy megértené a gyereknek ez milyen megalázó,milyen kiszolgáltatot érzés.

De mondom ha nincs más megoldás,nincs sehol női orvos akkor sajnos nincs mit tenni.

De azt továbbra sem tartom normálisnak ha egy férfi tényleg gyerekgyógyászatra szakosodik,kislányokat akar ilyen módon vizsgálgatni.

Azért gondolkodjunk el hány nő megy urológusnak,hány akarnak ha lenne gyerek,kamasz urológia,kamasz fiúkra szakosodini.

A legnagyobb baj,mindegy milyen nemű és szakú orvosról beszélünk,hogy amit írtam a betegűk kiszolgáltatottságába,érzéseibe hogy nekik milyen lehet nem gondolnak bele többnyire,hanem csak végzik a munkájukat,nem érdekli hogy a gyereknek/felnőttnek talán kellemetlen és talán meg lehetne másképp is vizsgálni,kevésbbé kellemetlenül.

Pl felnőttnél hiába van sok helyen nőgyógyászaton függöny nem húzza el,vagy csak kérésre.Szerintem senki nem akar nézőket.

Egy pl oké én sose akadtam ki hogy melltartót le kell vennem,de sok tini akiknek nő a mellűk már igen kellemetlenül érzik maguk,de érdekes módon az egyik felnőtt orvosom sose vetette le velem(suliorvosként is praktizált,volt egyszer a sulinkba)a melltartóz,sose kellett alsóneműre sem vetkőzni és megtudod minket vizsgálni(ciőóből kilépni,zoknit levenni és kész a lúdtalp vizsgálat,felsőt kicsit felhúzni és meg is volt a szív,tüdő meghallgatása és még sem alsóneműben kellett,mezítláb percekig állni),simán meg tudta nézni a gerincünket,meghallgatni a szívünket,nem csinált ebből ügyet.De van orvos ahol ha szól is egy fiatal hogy nem lehetne fennthagyni a melltartót hogy még se logó cicikkel kelljen hajolgatnia gerinc vizsgálatnál felháborodik,vagy ha látja hogy nem veszi le szívesen a melltartóját,pedig nem is szót még,csak látja az arcán hogy zavarba van és beszól.Nem egy ilyen eset volt.Tök kis hül.yeségek de meg tudná oldani a doki,hogy ő is vizsgálni tudjon és a gyerek se érezze cikinek de a pampogást választja inkább a doki.

A lényeg a gyerek,a beteg kerüljön előtérbe,hogy neki legyen minnél kellemetlenebb.

Férfi orvossal sincs gyereknél sem baj,de előbb a gyereket kérdezzük meg én csak ennyit írtam,de tartom magam továbbra is ahhoz hogy nem tartom teljesen normálisnak ha gyerekgyógyászatra akar szakosodni egy férfi.

És van egészségügyis,ápolónőnek tanult barátnőm és igen is van hogy megnéznek egy testet és nem mint orvos,vagy ápoló ha az formás pl.Amikor gyakszin volt iskolás évei alatt megvitatták a tanuló diákok ezt a témát.Mindenki ember és nem tud teljesen elsiklani és csak egy gyógyításra szorult embert látni.

A figyelmesség,tapintatosság hiány a legnagyobb gond.

2012. márc. 21. 19:32
 176/313 anonim ***** válasza:
81%

Mindjárt jön az, hogy szerintetek az sem normális, aki egy halott, formalinos embert akar szétvagdalni, pedig az is része az orvosinak, nemsokára jön az, hogy alapból minden orvos elmebeteg ember :)

Komolyan mondom, ez a kis brancs az egyik legviccesebb elmeháborodott közösség, amivel a neten találkoztam!

2012. márc. 21. 19:49
 177/313 anonim ***** válasza:
57%

Ezért jöttem el amúgy Magyarországról is - nem a fizetés miatt -, hanem mert a lakói nagy egyetértésben menetelnek vissza az állatvilág szintjére.

Eddig nem értették, amikor ezt mondtam, de most már meg tudom mutatni ezt a honlapot, hogy ne maradjon kétely.

2012. márc. 21. 21:06
 178/313 anonim ***** válasza:
23%

kedves # 175

Természetesen teljesen igazad van!

Szerintem ne törődj ezzel a 2 - 3 zombi felfogású egyénnel, akki itt - lehet persze hogy csak a vitatkozás kedvéért - minden körülmények között a "férfi orvosokat a lányok lába közé" lobbinak képviseletében vivják elkeseredett utolsó vérig menő csatájukat. Nagyon reméljük, hogy valóságban nincs közük az egészségügyhöz, mert ellenkező esetben tragikus lenne a helyzet.

Szerintem nem érdemes nekik vélaszolni, fordulj a többiek fele.

Mégegyszer, nagyon jól összefoglalatad a lényeget, egyettértek veled.

2012. márc. 22. 08:02
 179/313 anonim ***** válasza:
18%

"Ezért jöttem el amúgy Magyarországról is - nem a fizetés miatt -, hanem mert a lakói nagy egyetértésben menetelnek vissza az állatvilág szintjére. "

Szerintetek lehet valamit hozzátenni? Lehet, hogy a mi adóforintjainkból tanult és most hálálja meg?

2012. márc. 22. 08:08
 180/313 anonim ***** válasza:
56%

Na, jön a szokásos demagóg nyomoronc szöveg :D

Én megértelek benneteket, anno butának bizonyultatok, hogy az orvosira jelentkezzetek és elvégezzétek azt, és most a partvonalról akartok elvadult butaságokat fröcsögni.

Az értelmi szintetek jellemzésére annyi is elég, hogy képtelenek vagytok felfogni, hogy az, hogy az orvos neme nem számít, nem egyenlő azzal, hogy szerintem a férfi orvosok jobbak. Ennyire futotta a szellemi kapacitásotokból.

Nagy szerencse, hogy az ilyen elmebajokat az EU már tiltja, és soha nem kerül bevezetésre.

2012. márc. 22. 10:56
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!