Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tényleg elképzelhe...

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:04
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/313 anonim ***** válasza:
23%

tegnap 21:27

"de sima fröcsögő követelésekkel inkább ellenszenvet ébresztetek"

Hol vannak itt "fröcsögő követelések"??

2012. márc. 3. 15:20
 142/313 anonim ***** válasza:
42%

Miért mondasz ilyet?:

"Magyarországon undorítónak és visszataszítónak találjátok a betegeket"

Kire gondolsz, mert én biztosan soha nem találtam annak senkit aki bajban van!!!!!

2012. márc. 3. 15:22
 143/313 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem sokkal több női nőgyógyászra lenne szükség.Nem tudom,hogy a női orvosok képzése valóban drágább el.

Ne értsetek fére azért az elgondolkodtató,hogy nők nem tolonganak olyan nagy számmal,hogy urologusnak menjenek,mint a fital férfiak,hogy nőgyógyászok legyenek.

Azért kicsit elgondolkodtató az egész én nem hiszem el,hogy egy igen fital orvostan hallgató egy nőben csak a beteget látja és nem azért megy erre a pályára kezdettben mert női testet láthat.Sima ápoló fiú ismerősőm volt és ő ebben megerősített.Azt sem értem,hogy szülész orvosnak mért férfiak mennek olyan nagy számban,korábban is bábák segítették,mindig nők a szülését és még folytathatnám.

Visszaugorva egy másik gondolatmenethez a szolidaritáshoz,a betegre való odafigyelést meg lehet oldani ha valaki akarja úgy hogy az nem jelenet időveszteséget,de ha mindig mindent hagyjunk,azt gondoljuk nem tehetünk semmit,bármit megtehetnek velünk,még szólni sem próbálunk,rákérdezni akkor meg mit várunk.

A meleg felvonulással annyit,mindig is voltak melegek,de nem kell szoknyában felvonulni,mindenki sexuális vonzalma a háloszoba falaira tartozik,nem kell közszemlére tenni,mindegy milyen a vonzalma,hetero,vagy bi,homo,mindegy.Heteronál sem szeretem ha feltűnő smárolásba kezdene az utcán,meg lehet oldani diszkréten.A homosexualitásról a kollegákkal szoktunk beszélgetni,és egy dologban egyezett sokunk véleménye,az a zavaró,amikor egy ilyen párkapcsolatban a női szerepet betöltő illető a nőt túl játsza az életben is,a feltűnő járás,gesztusok,viselkedés nyilvános helyeken,szerintem itt páran tudják miről beszélek.Ha nem feltünösködik,nem játsza túl magát,természetes a viselkedése akkor senkinek nincs velük baja.De a női beszéd,gesztus,mozgás utánzása,elnagyolása az sokak számára idegesítő heterok esetében is,a pláza cicák is zavaróak,na ha ezeket a mozgulatokat férfi végzik akkor meg még inkább.Természeteség az a jó.

2012. márc. 10. 15:53
 144/313 anonim ***** válasza:
50%

# 143/143 Időpont ma 15:53

Magam sem mondhattam volna jobban!

Tökéletesen egyetértek veled!

2012. márc. 10. 16:35
 145/313 anonim ***** válasza:
50%

# 143/144

Igazad van, nekem is van egy elég jó ismerősöm, aki férfi nőgyógyász és ő mondta egyszer, hogy addig jó, amíg a nők elhiszik, hogy ők csak egy munkadarabok a vizsgálat alatt.

2012. márc. 10. 17:09
 146/313 anonim ***** válasza:
68%
Én örülök neki, ha nem tárgynak, "munkadarabnak" tekintenek az orvosok, hanem érző embernek (nőnek). És úgy is bánnak velem, nem, mint egy deszkára dobott húsdarabbal, mert annál rosszabb nincs. Ez nemcsak nőgyógyászra vonatkozik, hanem minden orvosra.
2012. márc. 10. 17:13
 147/313 anonim ***** válasza:
100%

A pályaválasztásnál nagyot nyom a latban az a tény, hogy női testeket vizsgálhat a jelölt. Olvastam egy professzortól, hogy az a férfi megy nőgyógyásznak, akinek az affinitása a női testhez igen csak az átlag felett van.

Azt azért simán el tudom képzelni, hogy mondjuk 30 év praktizálás után már erősen csökken ez a vágy.

2012. márc. 10. 17:40
 148/313 anonim ***** válasza:
52%
Hiába pontoztok le libák, csak egyszer kerülnétek olyan orvoshoz, aki tényleg tárgyként bánik veletek, akkor lenne sírás-rívás...
2012. márc. 10. 17:44
 149/313 anonim ***** válasza:
18%

# 145/148

Elhisszük hát, vagy legalábbis addig, addig győzködjúk magunkat, amig kinunkban "elhisszük". Csak sokszor kell ismételgatni:

nem nőként tekint rám, csak "munkadarab" vagyok

nem nőként tekint rám, csak "munkadarab" vagyok....

2012. márc. 12. 07:52
 150/313 anonim ***** válasza:
63%
En a kislanyomat vittem Zalaegerszegre orvoshoz,es igen ffi volt! Azt hittem rosszul latok,de nagyon kedves volt! Jah a lanyom 8 volt akkor,most 10!
2012. márc. 14. 22:37
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!