Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?
Tényleg szörnyű egy lény ez a 38%-os.
Képzeld el, ha van családja, milyen lehet otthon a légkör...
38%-os!
Hogyan beszélhetsz te így más emberekről?Úristen te orvosnak mondod magad.
Bocsi nekem is van tömött fogam és nem azért mert elhagyagoltam,és tiszta a leheletem,rágozom folyton, és jók a töméseim,alíg láthatóak,anyámék mindig vittek fogorvoshoz,és minden nap 2-3 alkalommal mostam fogat mégis tömni kellett.Az osztálytársaim sem votak büdös leheletüek,feketén szuvas foguak,igaz van akinek amalgán tömése volt,de az iskola fogorvosa tömte ilyen színnel be.
Kicsapongok meg igen kevesek voltak,a szöveg,a kamu nagyobb volt,így akartak menőnek tűni,nagy lánynak,nem minden igaz amit mondanak,voltak akik még érettségi végén is szűzek voltak és ha nem attól még ugyanúgy ember és úgan úgy tiszteséggel kell vele bánni.
A csúnya beszédet hagyjuk én sem értek egyet vele,tény hogy szülőt is nevelni kellene.De erről most te is tanúbizonyságot tettél,ahogyan beszéltél most a fiatalokról.
Senki rajtad kívül sem perverzióról,sem pedofiliáról nem beszélt az orvosokat illetően,csak arról hogy etikusan járjanak el,emberhez méltó módon vizsgálják meg a gyerekeket is.Nem értem ezen mit nem lehet érteni?
Itt azt írtuk le ki mit tapasztalt a beteghez való hozzáviszonyulás címén orvosoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!