Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tényleg elképzelhe...

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:04
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/313 anonim ***** válasza:
59%

Azért elég sok mindent leírtak( a bemásolt linket átfutottam gyorsan) amik megilletnének minket,végülis végig ezekről beszéltem én is.Ezeket tiszteletben is kellene tartaniuk,ha én hibázok a munkámat illetően,vagy egy embertársammal lekezelő vagyok,más hibát vétek igen súlyos következményekkel számolhatok,ahogy szerintem igen sokan is.

Így a 77%-os reakcióját teljsen megértem.

2012. máj. 1. 18:54
 252/313 anonim ***** válasza:
56%

"Szégyeld magad te senkiházi!" -> Tanulj már meg legalább írni, komolyan...

Kedves 67%,

sajnos a példáid eléggé sántítanak abból a szempontból, hogy együtt meHETnek be zuhanyozni, stb. Ettől ez még nincs feltétlen így, nem mindenkinek vannak barátai, ahogy nem minden nőgyógyász nem húzza be a függönyt, szerintem ez meddő vita, maradjunk annyiban, hogy igenis látjuk közösségi tisztálkodás során egymás nemi szerveit, akkor is, ha nem tetszik. És ez sem választható, mondom, sajnos, de a kérdés nem is az, hogy mi lenne a jobb, mert persze, tök jó lenne, ha egyesével mehetnénk fürdeni :)

Mint írtam, az iskolaorvos részemről azt néz, amit akar, mert egy szakember, aki az emberi testre másképp tekint. Abban igazad van, hogy totál értelmetlen, de nem csak a nemi szervek vizsgálata, jórészt a többi is.

Azzal nekem semmi bajom, sőt, ami azt illeti kiemelten támogatom, hogy aki meggyőződésből mondjuk azt mondja, hogy az én gyerekemet csak szakállas néger vizsgálhatja 150 cm magasságig, akkor azt lehessen. Persze saját kontóra. Itt egyébként van is ilyen, pl. vérátömlesztés, stb. kapcsán vallási okokból simán meg lehet tagadni beavatkozásokat, ezzel nekem kutya bajom, de a saját dilit saját zsebből elv működjön.

A fizetéseket nem tudom, mit hánytorgatod fel, már elmondtam tucatszor, hogy ez nem erről szól, hanem 3 dolog áll fenn:

1.) az OECD országok 50% GDP-arányos előnyben vannak az egészségügyi ráfordításokban, a GDP-jük meg sok helyütt 3-5x akkora, az orvostechnika ugyanannyiba kerül, lehet matekozni, hogy ez mire elég

2.) nincs elég fiatal orvos, mert jelenleg sem Románia, sem Szlovákia példáját nem követjük, se megfizetni, sem elegendő számban kiképezni nem akarjuk az orvosokat

3.) a lakosság részéről van egy tényleg példátlan gyűlölet és aljasság az orvosokkal szemben, ami önmagában azokat is elriasztja/kiégeti, aki a fennálló körülmények között a pályán maradna.

Ilyen egyszerű.

Ugye a bérek szóba sem kerültek, és mondtam három olyan problémát, aminek az orvoslása alaphangon 10 év lenne, és el se kezdtük :)

Az etikus viselkedés meg alap kellene legyen, de ezen felesleges is rugózni. Sajnos ebben a szakmában is vannak különböző modorú kollégák, ahogy különböző modorú betegek is. Vannak jó és rossz párosítások, mint mindenütt.

2012. máj. 2. 00:40
 253/313 anonim ***** válasza:
15%

"a lakosság részéről van egy tényleg példátlan gyűlölet és aljasság az orvosokkal szemben"

te melyik ország lakosságáról beszélsz?!!

én még egyetlen egy gyűlölködőt nem halottam GYŰLÖLKÖDni!

téged hallottalak, láttalak itt gyűlölködni, de te állítólag orvos vagy, aki a test és LÉLEK gyógyásza is vagy... esetleg tévedek?

2012. máj. 2. 07:54
 254/313 anonim ***** válasza:
56%
Nekem már nem kell bizonygatnod. Tudom, hogy azt sem érted, amit magad írsz.
2012. máj. 2. 12:43
 255/313 anonim ***** válasza:
15%

Te bátya!

ez nem megint gyűlölet amit írsz?!!

2012. máj. 2. 13:10
 256/313 anonim ***** válasza:
56%

De, az.

Egyébiránt ne bátyázzál, nemhogy a családom, a cselédem sem lehetnél.

2012. máj. 2. 15:17
 257/313 anonim ***** válasza:
50%

Bátya,

volt már olyan, hogy valakit nem gyűlöltél, az hogy szerettél, arra nem is gondolok persze...

2012. máj. 3. 07:57
 258/313 anonim ***** válasza:
56%
Persze hogy nem gondolsz semmire, neked ez a normális működésed.
2012. máj. 3. 09:35
 259/313 anonim ***** válasza:
50%

40%

szegény szüleid, ha még élnek....

2012. máj. 3. 16:11
 260/313 anonim ***** válasza:
56%
Nem szegények, egész jól élnek.
2012. máj. 3. 17:54
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!