Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tényleg elképzelhe...

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:04
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/313 anonim ***** válasza:
25%

Annyira síkbuta vagy, hogy csak ennyivel jellemeznélek:

"De azzal verted ki nálam a biztosítékot amikor ilyet leírsz mért nem csuklya be az ajtót"

Ez mindent elmond a szellemi képességeidről.

2012. ápr. 8. 19:50
 222/313 anonim ***** válasza:
38%

:DDDDDDDDDDDDDDDD

Ezek is jók:

úgyanúgy úgyebár szeszualitással csoró ismerősőm tanítattnák küföldön anyagliag semmedig

A csuklya elvileg helyes, de az ajtót nyitja vagy csukja valaki, nem?

2012. ápr. 8. 20:20
 223/313 anonim ***** válasza:
23%

Tudod kedves 67%os, nem érdemes vitatkozni ezzel a "doktorral"...

Azt mindig tudtam, hogy nem az ész az ami az orvosin dominál, azt hagyjuk meg a műszakiaknak, de a szorgalom és a kitartás azért az követelmény kell hogy legyen.

Szomorú, hogy nem veti ki maga közül azokat az orvos társadalom, akik ilyen érzéketlen tuskók, mint ez a szerencsétlen is. Alap dolgokkal nincs tisztában, nem érti, nem tudja felfogni miről beszélnek embertársai.

Ha majd neki kell vinnie saját gyermekeit kollegájához, aki esetleg hozzá hasonló mélyérzésű empatikus férfi lesz, akkor kiváncsi lennék mi lenne a véleménye...

Persze, lehet hogy amilyen durva tuskó, az sem számítana neki..

2012. ápr. 9. 09:12
 224/313 anonim ***** válasza:
25%
Ha majd átjutottatok a négy elemi szintjén, újra tárgyalhatunk :D
2012. ápr. 10. 11:00
 225/313 anonim ***** válasza:
23%

Én még azon is fennakadtam kissé,hogy "kislányok puncijára,cicijére én vagyok a legjobb".

Ezt ő honnan tudja már bocsánat,már ha orvos valójában,mert bárki bárminek kiadhatja magát.

Aztán meg ha ő lenne a legjobb a gyerek szemszögéből,nők,asszonyok,lányokéből nézve akkor a legtöbb nő nem mondaná azt bárcsak több női nőgyógyász lenne úgyebár és még folytathatnám ezt a gondolatmenetet.

Meg egy orvos legyen az akármilyen orvos is hogy mondhatja hogy ő a legjobb orvos ebben és ebben a szakterületen amikor közben meg semmi empatikus érzéke nincs és nem gondolja úgy hogy bizonyos feltételeket meg kell teremteni a betege felé(orvos és orvos között is igen nagy a különbség,egy sebész(sőt sebész és sebész között is van külöbség,van agysebész is,palsztikai sebész is stb/ és egy házi vagy általános orvos felelőssége,tudása is igen eltér,ahogy kutató orvosé,fogorvosé,szemészé,szóval az orvos szó is igen tág fogalom,tartalma is változatos).

Nem hiszem hogy egy orvos aki nem figyel a betegére,tesz rá egy lapáttal,nem az a fő szempont hogy a betegnek is minnél kevésbbé legyen a vizsgálat kellemetlen,minnél kevesebb ember mászkáljon vizsgálat közben arra fele,(diszkrétció,intimitás pl)hogy az jó és megfelelő orvos lenne,aki szerint ez nem illeti meg az embereket az nem jó orvos ennyi.

2012. ápr. 12. 17:53
 226/313 anonim ***** válasza:
50%

74%-os!

Igazad van,vannak emberek akiknek magyarázhatod hogy te miről is beszélsz fel sem akarják fogni,csak a saját nézetüket mondják,nem nézik azt hogy azzal másnak semmilyen módon ne ártsanak,vagy kiforgatják a szavaid,leírhatod akár ezekrszer is.

2012. ápr. 12. 19:10
 227/313 anonim ***** válasza:
25%

Mi van itt, valami alternatív köztársasági elnöki címre kiírt verseny?

"leírhatod akár ezekrszer is"

Irány a négy elemi! Menni fog, még ha többször is kell próbálkozni.

2012. ápr. 13. 17:15
 228/313 anonim ***** válasza:
17%

Neked kell a 4 elemi,ki tudja honnan vetted a diplomádat végülis nem egy ismerősőm van aki még középsuliba sem került volna,ha nincs pénz magántanárra,aztán szépen a 3 éves fősulit tanár áradattal elvégezte 8-9 év alatt,de még a legyen ön is milliomos műsorból is emlékszem hogy történelem friss diplomás (nem általános iskolai oktatóról van szó)tévedett vagy 300 évet,jól oktathattak ott is.

Elemi osztály neked kell ha úgy gondolod,hogy normális bánásmód csak annak jár ha magánorvoshoz mész,mert ezek szerint teszel a betegekre:)

2012. ápr. 15. 11:08
 229/313 anonim ***** válasza:
23%

67%-os

Ne idegesítsd magad ezen a 44% válaszolón!

Szerintem direkt kötekedik, és próbál minél "polgárpukkasztóbb leni". Az elején még válaszolgattam neki itt is, meg máshol is, de rájöttem, hogy nincs értelme, mert nem tudsz megbeszélni vele úgyse semit...

2012. ápr. 16. 14:58
 230/313 anonim ***** válasza:
38%

"Elemi osztály neked kell ha úgy gondolod,hogy normális bánásmód csak annak jár ha magánorvoshoz mész,mert ezek szerint teszel a betegekre:)"

Aha. Hol írtam én ilyet?

Tudsz olvasni?

Ezt sem érted, mi?

Tudtam.

2012. ápr. 16. 22:57
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!