Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tényleg elképzelhe...

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:04
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/313 anonim ***** válasza:
23%

"nemegyszer kifejtette, hogy a nő kollégáinak túlfűtött szexualitása van, mindenki félrekefél és ő nem bízna gyereket egy ilyen társaságra. Megőrizni sem."

Inkább vinné gyerekét egy olyan férfi nőgygógyászhoz, - nyilván veled együtt, - aki DIREKT és KIZÁRÓLAGOSAN a 10-15 éves lányok nemi szerveire szakosodott!!!!!

Ne csinálj úgy, mint aki nem érti a kérdést, itt a gyerek és tini nőgyógyászatról beszéltünk most és nem a felnőtt nőgyógyászatról. Abban a korban majd eldöntik a nők, hogy kihez szeretnének járni, feltéve, hogy lesz választék...

2012. ápr. 3. 08:25
 202/313 anonim ***** válasza:
23%

"Én ebben egy buta férfigyűlöletet látok, ami vagy abból ered, hogy az édesapátok nem szeretett, vagy abból, hogy pont őrajta kívül senki más. Férfi."

Tudod te szegény, téged nem azért nem szeretnek, mert férfi vagy, hanem a végtelenül önző (egoista) természeted miatt.

Nagyon szomorú, hogy még mindig nem megoldott az orvosira való felvételin a magadfajták kiszűrése, kár...

(remélhetőleg a prosecturán boldogítod a delikvenseket..)

Higyjük el , hogy igaz amit írtál és orvos vagy...

Okos ember (mondom az okos ember..) mindig meghallgatja a másikat, és azok véleményét is belekalkulálja igaza kialakításába. Egy orvosnál, ahol az empátia abszolút alapkövetelmény KELL hogy legyen, ott különösen fontos a páciens minden rezdülését is megérezni, hiszen te vagy értük, azért tanultál, erre készültél! Nagyot hibázol, ha azt hiszed hogy ők vannak érted... nem, nem ők, ők fizetnek téged, érted? ÉRTED miről van szó????

Nem, ugye....gondoltam...

2012. ápr. 3. 17:08
 203/313 anonim ***** válasza:
54%

"Egy orvosnál, ahol az empátia abszolút alapkövetelmény KELL hogy legyen, ott különösen fontos a páciens minden rezdülését is megérezni, hiszen te vagy értük, azért tanultál, erre készültél! Nagyot hibázol, ha azt hiszed hogy ők vannak érted... nem, nem ők, ők fizetnek téged, érted? ÉRTED miről van szó???? "

Ez Magyarországon egy szégyen, bújj el egy sarokba: [link]

Tegyük fel egy kósza pillanatra, hogy a csóró ember örüljön, ha a pénztárcájához képest túlképzett orvosa, ácsa, kőművese vagy mérnöke van!

Úgyhogy örülj.

És maradj csöndben.

2012. ápr. 5. 18:25
 204/313 anonim ***** válasza:
25%

"Inkább vinné gyerekét egy olyan férfi nőgygógyászhoz, - nyilván veled együtt, - aki DIREKT és KIZÁRÓLAGOSAN a 10-15 éves lányok nemi szerveire szakosodott!!!!!"

Nem, te nem érted.

Nekem tökmindegy, milyen nemű orvoshoz viszem.

Szagolt ő már hullát, szart, hányást.

Mert hoppá! - az is egy ember (volt).

Egy orvosnak az emberi testhez való viszonya más, mint egy normál embernek. Nem tudom, ezen mit kell magyarázni. A minap egy tojásnyi lipomával küldtem sebészetre egy páciensemet. Ugye azt a szabályszerű vizsgálatban tapintani (palpatio) kell. Megtettem. Most akkor gerjedek az ötvenes férfiakra?

Normálisak vagytok? :D

2012. ápr. 5. 18:29
 205/313 anonim ***** válasza:
23%

Ne siránkozz! Legalább annyit dolgozik minden diplomás, mint te, semmivel sem kevesebbet, de ők nem a "magasból" osztogatják a többit, hanem végzik a dolgukat!

(Tanítják jól nevelt szerény gyerekedet, tervezik, gondozzák orvosi eszközeidet, ami nélkül a tyúk alól a tojást tudnád legfeljebb kivenni..., stb..stb)

2012. ápr. 6. 09:38
 206/313 anonim ***** válasza:
23%
Azt nem mondom,hogy próbálj az eredetei kérdésre koncentrálni, és beleérezni az ott felvetett problémába, neked ez nem fog sikerülni úgysem...
2012. ápr. 6. 09:40
 207/313 anonim ***** válasza:
23%

204.

"Nekem tökmindegy, milyen nemű orvoshoz viszem."

Ilyen egy vérönző emberrel én még nem találkoztam!

Már megint magáról beszél, hogy neki mindegy...

Képtelen egy ici picit is úgy gondolkozni, hogy ne ő legyen a középpontban, aztán nagy szünet és esetleg más....

2012. ápr. 6. 10:09
 208/313 anonim ***** válasza:
71%

"Ne siránkozz! Legalább annyit dolgozik minden diplomás, mint te, semmivel sem kevesebbet, de ők nem a "magasból" osztogatják a többit, hanem végzik a dolgukat!

(Tanítják jól nevelt szerény gyerekedet, tervezik, gondozzák orvosi eszközeidet, ami nélkül a tyúk alól a tojást tudnád legfeljebb kivenni..., stb..stb)" -> Nem tudom, hogy jön ide a munkaidőm, de végülis elmebajosoknál az ilyen nem probléma. Valóban dolgoznak nálam többet is, a többség sokkal kevesebbért, a havi hatezer frank nettómmal nem is panaszkodom. Viszont a helyzet az, hogy a tízéves lányomnak több esze van nálatok.

"Azt nem mondom,hogy próbálj az eredetei kérdésre koncentrálni, és beleérezni az ott felvetett problémába, neked ez nem fog sikerülni úgysem..." -> Erdeti kérdésre a válasz: Nem, nem kamu.

"Ilyen egy vérönző emberrel én még nem találkoztam!

Már megint magáról beszél, hogy neki mindegy...

Képtelen egy ici picit is úgy gondolkozni, hogy ne ő legyen a középpontban, aztán nagy szünet és esetleg más...." -> Hát ki legyen a középpontban? Te meg a zavart tudatú társaid?

A gyerekemnek is teljesen mindegy, hogy az iskolaorvos nő-e.

Mit vársz? Hogy beszéljem rá, hogy féljen? Hogy az iskolaorvos egy pedofil állat?

Ti milyen környezetben nevelitek már a gyerekeiteket...?

2012. ápr. 6. 12:04
 209/313 anonim ***** válasza:
71%

48%-os a 200/208-as válaszodra reagálnék!

Bocs de te vezetted fére a kérdést,nem nemi diszkriminációról írunk,hanem arról,hogy a tini és gyerek nőgyógyászaton jobb lenne ha a kislányokkal női orvos foglalkozna,ezen osztályon,ezen korosztályra nézve több női orvosra lenne szükség.

Pedofiliáról rajtad kívül senki sem beszélt,hanem arról hogy igen is egy ilyen jellegű vizsgálat elég kellemetlen,kínós(még felnőtteknek is) és egy igen fiatal korú kis vagy már nagyobb lánynak akik még a vizsgálat menetére sem vannak felkészülve,sokszor azt sem tudják hogyan vizsgálják meg őket,mennyire kell levetkőzni(mert felfázással,viszketéssel,folyással egy 9-11 éves gyerek is odakerülhet és ebben az esetben még az anyukák sem tudják milyen vizsgálatra számítsanak a kisgyerekükkel kapcsolatban)sokszor még az anyuka sem tudja igen is lényeges hogy egy 11 éves kislánynak ki előtt is kell levetkőznie,ki ér hozzá,hány ember van a vizsgálatkor jelen.MÉrt a felnőtt nők is azért mennek inkább magán nőgyógyászhoz mert valljuk be igen is kellemetelen és megalázó,hogy az orvos ott matat,ki vagy szolgáltatva és az asszisztense vagy bárki más a szobában aki épp bennt van belát,mert annyi diszkréció nem szorult sok orvosba,hgoy elhúzza a függönyt.

Nem nemi diszkriminációról van szó,hanem egy kislányt igen is meg kell kérdezni,hogy ha erre kerül sor női orvost vagy férfit szeretne,ki előtt kevésbbé kellemetlen neki levetőznie.

Kis kamaszként,amikor már nőtt a mellünk igen is ciki volt férfi orvos előtt vetkőzni felül is,alul meg tudod el se tudtam volna valódi indok nélkük képzelni.MÉg női orvos előtt is kellemetlen volt.

Itt nem az orvost kell nézni,hanem hogy a betegének mi a jó,mi a kevésbbé kellemetlen,gyerek esetében a gyerek érzését is figyelembe kell tartani.

Annyit az orvosokról,hogy sokszor indokolatlanul túl vetkőztetik a betegüket,mint írtam több orvosnál is voltam már(munkahelyhez kellett,diák munkához is vagy épp helyettesítő orvosunk volt stb.)és érdekes módon elég sok maga nem is kérésre simán egy szívet,tüdőt meghallgatot úgy hogy le sem kellett a melltartót venni,még gerincet is néztek úgy,vagy volt hogy csak kicsit feljebb kellett diákkoromba a polót húzni.Nem csináltak ebbből problémát.Most meg ha valaki meg is kérné mert diák és szégyenlős,vagy látja az orvos mennyire zavarvban van le se tolja.

Ha meg az iskolaorvosokat felhoztad,jobb ha hallgatsz, sokszor egymás előtt vizsgálgatják még a legkellemetlenebb vizsgálatokkor is a diákokat,annyi a panasz rájuk hogy csak na.

Én időmbe még alsóneműre sem kellett vetkőzni suliorvos előtt,polóra kellett vetkőzni,nadrág fennt maradt,egyesével gyorsan behívtak és mégis mindent megcsináltak és nem álltunk percekig egy bugyiba,lúdtalphoz elég volt cipőből,zokiniból kibújni,gerinchez elég volt orvosnak háttal álni,a kezét a gerincen végig húzta,nem kellett fél pucérra vetkőzni, sokszor csak a polót felhúzta ha volt melltartó akkor kikapcsolta addig és kész is volt(ha top volt rajtunk előre kiszóltak abból bújunk ki addig a poló alatt),néha meg melltartóra kellett vektőzni és csak kikapcsolta,de te meg kézzel addig a mellednél tarthatad a melltartót,mert előre a földre is le kellett hajolni és tudta érdekes módon akkor még az orvos,hogy ciki érzés lenne,ha ide-oda lógna a cici ekkor.Érdekes hogy odafigyeltek hogy a gyereknek se legyen kellemetlen,neki is kellemesebb legyen és mégis gyorsan és alaposan ment minden.Hol vannak ezek a figyelmes és odaadó orvosok,akiket érdekel a beteg érzése is,aki tudja hogy vetkőzni mindig is kissé kellemetlen?

Most meg mit csinálnak,szerencsétlen gyerekek mint valami állat csorda egy száll alsóneműben felsorakoznak a hideg kövön hosszú percekig sokan írták,majd melltarót levenni,megalózó módon egy száll bugyiba kell állniuk és úgy hajolgatniuk előre,ha meg valamelyik addig kézzel fogni akarja a mellét,hogy amig hajolgat előre-hátra ne logjon ide-oda a cicije,rászólnak.Bocs de ez megalázó.

Azt sem tartom helynek hogy a fiúkat meg teljesen meztelenül vizsgálgatják,van hogy már így kell bemenniük az orvos és asszisztense elé(asszisztensnél tartunk a mi asszisztensük 2 év alatt végzett okj-s vizsgát,gyakorlata nincs,nem hinném,hogy neki kamasz fiúkat,lányokat kellene meztelenül végig nézni,mert nem róla gondolok most rosszat,csak ha már orvos vagy állítólag abba gondolj bele,orvos előtt és kellemetlen levetkőzni,de még más emberek előtt még inkább,és a vizsgálatban nem is vesznek részt,így nem hinném ennyire intim vizsgálatot végig kellene nézni,mert a betegnek igen kellemetlen ez),nem hinném,hogy középiskolásokat iskolaovosonak kellene meztelenül vizsgálgatnia,vagy a nemiszervüket nézegetni,és lányoknál is egyre többen írtak hogy megalázzák őket(ide is volt egy ilyen link beküldve,le vannak írva a panaszok,az érzéseik),van iskolaorvos aki a melltartót leveteti a lányokkal majd felszólítja hogy tök pucéron feküdjön fel az ágyra és terpesszen be,mert kézzel kívülről megakarja vizsgálni őket.

Nem az iskolaorvos feladata hogy ilyen jellegű vizsgálatot végezzen.Eleve értesíteni kellene erről a szülőket és mint lehetőséget a vizsgálatot úgy felkínálni fiúknál,lányoknál is,de csak egyesével megvizsgálni,beleegyezéssel,csak azt levenni,mint ruhadarabot ami szükséges.Nem azt hogy vetkőzz pucérra mert ez az orvosnak gyorsabb és így mér magasságot,néz gerincet,hallgat szívet.tök idegen orvos,emberek,az ember a körzeti orvosát jobb esetben ismeri,de még ott sem járnak így el az emberekkel,ott sem vetkőztetik pucérra.

Most azért nekem senki nem monjda hogy korrekt és normális dolog hogy ennyire megalázzák őket,mi az hogy pucéron terpeszen be?Van akinek iskolaorvos vizsgálat után még pisit is le kellett adnia.

Még annyit hogy van hogy ezeket a nemiszerveket érintő külső vizsgálatot más osztálytárs előtt végezték el,vagy nem csukták be az ajtót így a következő diák belátot,ne mond hogy ez normális dolog.

-Te is más kollega előtt vizsgáltatot magad?

-Úgye te se gondolod hogy ez így jól van?

Kis és nagy gyerekekről beszélünk és börtönökben van olyan hogy vektőz le pucérra az orvos előtt és egy száll semmiben megvizsgál,vízeletet mintát adsz neki.És ezt gyerekekkel csinálják,mindenféle okra hivatkozva.Szerinted ha most ilyen megalázó élményekkel,emlékekkel indulnak milyen lesz a véleményük később.Mindannyiunkban akit orvos figyelmetlensége miatt kellemetlenség ért bennünk van a szálka és ez idővel csak felerősődik.

Nem pedofiliáról,perverzióról beszélek ahogy te azt gondold!!!

Ne vezesd fére a témát,de most a betegekre,a vizsgálatfélre is gondolj,arra hogy ha valakit megvizsgálnak úgy tegyék,minnél kevésbbé kellemetlen,annyi ember legyen jelen amennyi a vizsgálatkor valóban szükséges,hogy gyors legyen a vizsgálat és csak annyira kelljen levetkőzni pl amennyire az adott vizsgálatkor kell,nem kell azonnal mindent levenni,mert az orvos úgy gondolja hogy neki így gyorsabb,mert ez igen megalázó,igen kiszolgáltatott.Ha felül vizsgál és megnézte,had vegye fel a felsőjét és utána vizsgálódhat tovább ha kell,nem az hogy félpucéron folytatják a szem és hallás vizsgálatot.Sok hasonló esetről írtak.

Az iskolaorvos témát ezzel jól kiveséztem remélem,de igen zavar,ahogy ezekehez a gyerekekhez hozzáállnak sokan,lejáratják a jóra való és figyelmes orvosokat ezzel a hozzáállásukkal.

De visszatérve a főkérdéshez és témához nem nemidiszkriminációról beszélünk,de igen is egy kamasz gyereknek fontos még hogy milyen nemű az orvosa,voltam diák és nem egyszer volt ebből kellemetlenség és megalázottság érzés sokunknál.

Egyet érts meg,hogy itt mi arról beszélünk,hogy a gyereket kérdezzék meg neki mi lenne a kívánsága,mit szeretne és ha azt megtudjuk tenni tegyük meg.

Hanem arról hogy mennyire tesznek a betegre sokan,mennyire megalázzák őket,abszolut nem érdekli némelyiket hogy mit érez,hogy milyen kellemetlen és közben kevésbbé kellemetlenül is meg lehetne oldani kis odafigyeléssel és tesznek egy nagyot rá.

2012. ápr. 6. 19:10
 210/313 anonim ***** válasza:
68%

203/208 43%-osnak szintén!

Itt hagyjuk a béreket,van orvos aki hálapénzt is kap bőven,van aki igen sokat dolgozik és van aki kevesebbet érte,nem mindegy hol praktizál valaki és milyen orvos is.Nekünk a fogorvosunknak igen jó dolga van,az asszisztensének is,higénia viszont nincs,koszos az öblítős pohár is,a tű is,aftát is kaptam már itt,mert nem fertőtlenítette le a pálcikát amivel a számba nyújt igaz ez még iskolás koromba volt.

A lényeg itt nem a pénz,hanem az hogy neki a beteg a munkája,neki azzal kell kíméletesen,figyelmessen bánnia,neki őt kell,az ő igényeit figyelembe venni.Gondolom az orvos sem vizsgáltatná magát mások előtt nem de,ő se szeretné ha vizsgálat közben félemeztelenül átjáróvá válna a szoba éppen stb.?

Ha már orvos vagy érdekelne mire szakosodtál,hogyan vizsgálod a betegeidet,oda figyelsz rájuk?Hogyan képzeled el a vizsgálat menetét mert többségünknek ezek hiányával van a gondunk.

2012. ápr. 6. 19:17
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!