Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?
"Szerintem direkt kötekedik, és próbál minél "polgárpukkasztóbb leni". Az elején még válaszolgattam neki itt is, meg máshol is, de rájöttem, hogy nincs értelme, mert nem tudsz megbeszélni vele úgyse semit..."
Leni. Semit.
Gratulálok.
Amúgy mit nem lehetett velem megbeszélni? Kíváncsi vagyok. Ezt a kérdést is tök korrekten megoldottam, de igen, azóta veletek játszom. Buta kölkök vagytok.
Most igazad van, ami a helyesírást illeti.
Kérlek tudd be annak, hogy telefonról küldtem és a szemüvegemet sem találtam meg...
Amúgy alaposan megtanultam helyesen írni, összesen 21 évet töltöttem tanulással...
Nem csak írni. Gondolkodni sem. A mondatod első részének köze sincs a másodikhoz. De nem is baj ez.
Azért húsz évbe belefért volna egy kicsit több is.
Persze a jó munkához idő kell, a rosszhoz még több.
74%-os ne foglalkozz ezekkel a hozzászólásokkal csak piszkál,hisz itt nem a helyesírás a lényeg éppenséggel.De gépen én sem tudok,ahogy sokan sokszor helyesenírni,van aki a gondolatait sem tudja megfogalmazni rendesen csak papíron,ahogy a mostani internet generációnak meg papíron fogalmazás,írás,valamely iskolai könyv szövegének értelmezése nehéz feladat,vagy éppen felelni nem tudnak.Akkor ha így vesszük mi még jó helyzetben vagyunk nekünk sulis korban még ez nem jelentet nehézséget,nekünk annyi gépen történő helyesírás nehézség.
De tök fölösleges vele vitázni,hisz rajta kívül mindenki érti hogy miről is beszélgettünk,nem tudom mért is nehéz felfogni és elfogadni hogy kiskorban egy gyereknél fontos lenne hogy női orvos legyen vizsgálatkor,ebben a korban igen szégyenlősek,gátlásosak mért olyan nehéz ezt megérteni és lehetőleg kortól függetlenül minnél kevesebb ember legyen jelen vizsgálatnál(csak olyanok és csak annyian akikre szükség van valóban vizsgálatnál),mindenkit zavar.
43%-os!
1.Kíváncsi lennék hogy te szoktál e gondolni arra hogy ami neked napi,megszokott rutin az egy beteg számára ijjesztő mert fél,hogy a vizsgálat nem fog fájni,kellemetlen már az neki hogy le kell vetkőznie?
2.Vagy szoktál e gondolkodni kislánynál hogy ijjesztő is neki a vizsgálat ténye és szégyenli is magát,próbálsz e arra törekedni,hogy minnél kevésbbé viselje meg?
3.Vizsgálatnál ha van lehetőség van külön vizsgáló fülke,vagy függöny elhúzod e,mert tudod az is megalázó érzés hogy éppen az asszisztens is belát?
Röviden nálad hogyna zajlik az egész vizsgálat,beszélgetsz a beteggel,megnyugtatod ha látod rajta hogy fél?
Légy oly kedves... tanulj már meg írni, mert ijjesztő, amit művelsz. Nem akarok ezen lovagolni, tényleg nem is lenne fontos momentum, ha nem akarnátok oktatni. Hogy - hogy nem, mindig az ilyen nagyhangú megmondóemberek azok, akik a négy elemit nem végezhetnék el. Én speciel abszolúte nem vagyok lenyűgözhető a tudományos (?) címekkel, de szerintem most már ezzel az egész ország kezd tisztában lenni. Meg aztán neten mindenki azt mond, amit akar.
Kérdéseidre felelve, én maximálisan szem előtt tartom a betegek szégyenérzetét. De ennek semmi köze nincs az én nemiségemhez. Ez nem csak egy diszkriminatív gondolat, de kicsit belegondolva butaság is.
215.
"Ha én vagyok a legjobb a kislányok puncijának és cicijének vizsgálatában, akkor igenis igényt tartok az állásra akkor is, ha történetesen férfinak születtem.
Ideje lenne kimásznotok ebből a Fekete-Afrikát idéző gondolatvilágból, mert értelmes helyeken az ilyen mérvű sötét butaságot nem tolerálják."
Nem vagy tagja, esetleg vezetője a holland pedofilok párttá alakulásáért küzdők társaságának??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!