Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tényleg elképzelhe...

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:04
 281/313 anonim ***** válasza:
60%
Igen, valóban. Vegye be a gyógyszerét, Bonaparte.
2012. máj. 22. 12:19
 282/313 anonim ***** válasza:
50%

Te 30 egynéhány %-os,

egyszer azt írtad valahol, hogy orvosként dolgozol....

de mikor? állandóan itt ócsárolod a magyar "bunkókat", ahogy fogalmaztál. Németországban ugye nem szidod a németeket? hány órát dolgozol naponta?

2012. máj. 22. 16:43
 283/313 anonim ***** válasza:
60%

Svájcban dolgozom, és nem szidom őket.

Mert korrektek és normális felfogásúak.

2012. máj. 22. 16:56
 284/313 anonim ***** válasza:
15%
Hát, ha téged megtűrnek maguk között, akkor toleránsak a végtelenségig! (pedig nem arról híresek.... ha csak nem délen vagy az olaszok között.)
2012. máj. 22. 17:13
 285/313 anonim ***** válasza:
41%
Nevetséges vagy :D
2012. máj. 22. 18:35
 286/313 Nobile ***** válasza:
57%

szerintem nagyon gáz, amit néhányan leműveltek ezzel a svájci orvossal... mindenért csak cseszegetni lehet, ha meg értelmesen elmagyaráz valamit nem foglalkoztok a tényekkel

nekem a családomban több beteg is van, és nagyon gáz, hogy az ilyen surmók miatt mennek el a jó orvosok Magyarországról :( én nem tudok és nem is akarok innen hova menni, de elég nagy bajnak tartom, hogy a sok neveletlen beteg kikészíti azokat is, akik itt maradnak, valahányszor kísérek valakit orvoshoz a családból, minden váróteremben megy a nyafogás, követelőzés... mintha az orvos a cselédjük lenne, nem a segítőjük... bár én a cselédemmel sem beszélnék így, mint ahogyan néhányan megengedik maguknak

szégyen :(

2012. máj. 22. 22:11
 287/313 anonim ***** válasza:
16%

Kedves Nobile!

Valószinüleg nem olvastad el alaposabban, hogy miket irogatott ez a "svájci orvos", ahogy te nevezed.

Eleve, ahogy hozzállt az itt véleményt irogatókhoz, aztán ahogy gyalázta a magyarokat, stb..stb.

-"Ezért jöttem el amúgy Magyarországról is - nem a fizetés miatt -, hanem mert a lakói nagy egyetértésben menetelnek vissza az állatvilág szintjére."

-"Buta kölkök vagytok."

-"a lakosság részéről van egy tényleg példátlan gyűlölet és aljasság az orvosokkal szemben,"

-"Egyébiránt ne bátyázzál, nemhogy a családom, a cselédem sem lehetnél."

-"Ha én vagyok a legjobb a kislányok puncijának és cicijének vizsgálatában, akkor igenis igényt tartok az állásra "

-"Ha majd átjutottatok a négy elemi szintjén, újra tárgyalhatunk"

-"Irány a négy elemi! Menni fog, még ha többször is kell próbálkozni."

-"Elképesztően, nevetségesen buták vagytok, az ilyeneket gyűjteni kéne "

- "anno butának bizonyultatok, hogy az orvosira jelentkezzetek és elvégezzétek azt, és most a partvonalról akartok elvadult butaságokat fröcsögni. "

szerintem legyen ennyi elég itt nagy hirtelen, de mielött elhamarkodott véleményt alakitanál ki, olvass tőle többet a korábbiakból.

2012. máj. 23. 07:55
 288/313 anonim ***** válasza:
16%

286.

"Az ilyen surmók miatt mennek el a jó orvosok Magyarországról "

Nem emiatt mennek el, hanem kizárólagosan a PÉNZ miatt!

Ha ennyire érzékenyek lennének, akkor nem viselnék el az egyetemen, rezidensként, kezdő orvosként a "Főorvos urak" stilusát, és nem bújnának lihegve a hátsójukba!

2012. máj. 23. 08:05
 289/313 Nobile ***** válasza:
72%

végigolvastam az egészet, de szerintem nem magyargyűlölő, csak rosszak a tapasztalatai a magyar betegekkel, és ezt meg is tudom érteni...

77%-os azt meg mondta is hogy nem a pénz miatt ment el (bár ezt is megérteném), hanem az ilyen stílus miatt... légyszíves beszélj már normálisan az orvosokkal, mert ha teszem azt az édesanyádnak lenne rá szüksége (mint az én anyukámnak), akkor kihez fordulsz ha mindenkit sikerült elüldözni?

én inkább vigyáznék az orvosainkra és nem bántanám őket

örüljünk hogy ilyen körülmények között itt vannak és legalább a lakosság ne bántsa őket

2012. máj. 23. 08:48
 290/313 anonim ***** válasza:
28%

Ne haragudj, hogy beleszólok az itteni vitádba, de senki sem bántotta az orvosokat itt, nem tudom miért irsz ilyen valótlanságokat...

Egyedül ezzel a szerintem is végtelenűl agressziv, nagyképű, goromba emberrel van itt némelyeknek gondja...

Hogy jön ide pl. anyukád kezelő orvosa????????

2012. máj. 23. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!