Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?
79%-os
Azt tudod, hogy le vagy maradva?
A menők már havonta járnak szűrésre!!
# 101
Olvasd már el a 98-as válaszomat. Gondolod, menőzésből megyek? Ez téged minősít, anyám.
# 100
Hát nem érted, hogy egyáltalán nem mindegy?
Ha pedagógus lennél, aki évente viszi a diákjait orvosi vizsgálatra, akkor láthanád, hogy mennyire NEM mindegy!
Azért mert neked mindegy volt 10-14 éves korodban, ebből ne vond le - hibásan - azt a következtetést, hogy akkor másnak is mindegy!
# 102
bocsika!
nem tünt fel, vagy nem olvastam/vettem észre...
Időpont ma 09:05
Szerinted ezt muszály volt?
Ha pedagógus lennél, aki évente viszi a diákjait orvosi vizsgálatra,
Milyen pedagógus viszi vizsgálatra a gyerekeket? Én még ilyen nem hallottam... ma már nem igazán vannak szűrővizsgálatok és olyankor is az iskolaorvos megy a suliba és nem fordítva.. jah nőgyógyászatiról beszélsz????
Fogorvoshoz mennek max csapatosan.
# 108
Miért kötekszel fölöslegesen?
Nálunk is orvosi rendelő van az iskolában, ahova évente jön ki az orvos, akihez az Ofővel megyünk le.
ma 10:32
Az osztályfőnök viszi az orvosi rendelőbe.
És természetesen nem nőgyógyászati vizsgálatról van szó, hanem általánosról, ahol előfordul, hogy a doktor (férfi)
azt kéri, hogy a lányok bugyiban, a fiuk alsóban vegyenek részt rajta.
Mindig komoly gondot okoz ez a 12-14 éves gyerekeknél, főleg a lányoknál, akiknek többsége a figyelmeztetés (olykor enyhe fenyegetés) ellenére nem hajlandó levetni a melltartót sem, nemhogy a bugyit!
Na erre alapoztam véleményemet, hogy a mindenféle butaságot beszélő válaszolgatók ellenére, a kamasz lányok döntő többsége nem akar férfi orvos elött vetkőzni.
Lehet a fejünket homokba dugni és úgy tenni, mintha ez nem lenne általános probléma, de azért ezek a tények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!