Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tényleg elképzelhe...

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/313 A kérdező kommentje:

# 67/70 Időpont ma 11:40

Azért, legalább néha lehetnének kétségeid igazadat illetően.

Eszedet meg irigylem, sajnos nekem csak ilyen kevés jutott...

2012. febr. 22. 13:22
 72/313 anonim ***** válasza:
78%

62, 67

Lehet hogy te ezért vagy sokkal okosabb nálunk?

"mert külföldön végeztem az egyetemet és az egészségügyi szocializációm sem a magyar viszonyok közt alakult ki.

"engem különben sem érdekel annyira a magyar orvosok fizetése"

Azért nem irígyellek.

2012. febr. 22. 13:29
 73/313 anonim ***** válasza:
63%

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Természetesen elképzelhető. nincs olyan sok női nőgyógyász,ohgy csak azok legyenek ott akik azonos neműek.

2012. febr. 22. 13:30
 74/313 anonim ***** válasza:
63%
Persze, hogy sokkal több a női nőgyógyász, sajnos, de a gyerek nőgyógyászatra mindenképpen nőket kellene odarakni, mert olyan nyomokat hagy a gyerekekben a férfi elötti vetkőzés és főként a nemi szervének általa való tapogatása, hogy nem fog később nőgyógyászhoz járni, csak ha "viszik".
2012. febr. 22. 13:38
 75/313 anonim ***** válasza:
25%
A nőgyógyász nem tapogatja a nemi szervet, hanem vizsgálja. Szerintem attól függ, hogy ki mennyire fél a férfi nőgyógyásztól, hogy mit mesélnek neki. Ha rendesen fel van készítve arra, ami vár a kislányokra, akkor nekik is könnyebb. Csak nem kell őket megfélemlíteni, hogy az milyen rossz dolog.
2012. febr. 22. 13:50
 76/313 anonim ***** válasza:
31%

De bizony hogy tapogatja a gyerek szerint, nem egy 10-14 éves lánnyal találkoztam, akik tapogatásnak mondják,érzik

a vizsgálatot, nézd meg az iskolai vizsgálatokról írt topikokat! Értem, hogy te máshogy látod felnőtt fejjel, de náluk ebben a korban dől el sok minden a jövőt illetően és nagy kár lenne, ha nem járnának majd szűrésekre sem. Márpedig van rá esély, nem is kicsi, ha egy ffi doki várja az első kitárulkozáskor. Nem is tud vele beszélni sem, rá sem figyel a legkisseb mértékben sem, csak ki innen, ki innen minél hamarabb. Szerintem ezt kellene másképpen.

Én szerencsés voltam, doki nénim volt, ráadásul igen kedves, megértő. Barátnőimnek is, ezért is csodálkozom, hogy lehet az hogy férfi van ilyen helyen. Kórházban, klinikán nyilván más a helyzet, ott futószalagon jönnek a tényleg beteg nők, tinik, lányok, de a gyerek nőgyógyászaton komoly gond nem igen van senkivel, többnyire egészségesek, csak kezdik megszokni a későbbi nőgyógyászhoz járást. Na erre kellene vigyázni és mindent elkövetni, hogy ez a körülményekhez képest kellemes legyen.

Feltételezem, hogy egy már belefásult férfi doki ezt meg sem értené, azt hinné, hogy ez csak egy felesleges fakszni

2012. febr. 22. 14:37
 77/313 anonim ***** válasza:
75%
Nem azért gyereknőgyógyászatra sem az egészséges gond nélküli kislányokat küldik...
2012. febr. 22. 14:54
 78/313 anonim ***** válasza:
78%
Persze a betegeket is, de azért nagyon sokat visznek anyukák, csak megnézni, hogy minden rendben van-e?
2012. febr. 22. 15:54
 79/313 anonim ***** válasza:
31%

ma 13:50

szerintem nincs igazad, mert a 10-12 éves lányokat nem tudod úgy felkészíteni, hogy nem gond az kislányom, hogy a bácsi/férfi elött le kel öltöznöd, egy nagyot terpesztened, de ez a te érdekedben van, úgyhogy ez jó és örülj neki.

Ugyanúgy, ahogy ebben a korban sem tudod elmagyarázni, hogy majd milyen jó lesz neked és hogy fogod szeretni, ha egy férfi, akit majd szeretni fogsz, megizél. Később persze már más lesz a helyzet.

Ezért kellene, valóban csak nőknek leniük a gyerekl nőgyógyászaton. Aki ezt nem érti, az nagyon elfelejthette milyen volt neki gyerekként, vagy nem nagyon volt szégyenérzete, amit azért furcsállok.

2012. febr. 22. 18:29
 80/313 anonim ***** válasza:
83%

Nos én 12 évesen mentem először, mikor megjött a mensim.

Egy idősebb ffi doki vizsgált meg. Nagyon kedves volt, magyarázott, mit miért csinál stb.

Szóval nekem csak jó tapasztalataim vannak ffi gyerek nőgyógyászról.

2012. febr. 23. 14:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!