Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?
Azért egy 12 éves kislánynál jobb ha nem férfi nézegeti a nemiszervét,mert az igen megalázó,itt a kislány érzésvilágát kell nézni,ekkorban már szégyenlősek.Egy egynemű ember előtt mindig kicsit könnyebb levetkőzni és azért egy nő,egy idősebb női orvos,aki lehet már anya is az azért másképp tud egy kislányhoz viszonyulni,mint egy férfi.
Itt nem sexualitásról beszélünk,meg perverióról,de igen fiatal kislányoknál női orvos kell hogy legyen.
Emlékszem,hogy amikor kiskamasz voltam a mi osztályunkba 6.-ba a fiúknak kitalálták here,fityma vizsgálat iskolai orvosnál lesz,hát nem tudjátok meg milyen megalázó volt,hogyan érzeték magukat,hónapokig téma volt,az arcukon látszott minden,és már az orvosi vizsgálat előtt fel voltak zaklatva hetekkel.Egy férfi orvos előtt sem vetkőztek volna le szívesen,nem hogy női orvos előtt és az asszisztensnő előtt.Van aki hosszú évek múltán is felemlegette,megmarad több mint egy évtized után is az emlék.Azért ott van kamaszként,fejlődget a teste épp elég neki.
Itt nem az orvost kell nézni,nem azt az orvos mit érez,hogyan tekint a gyerekre,hanem a gyerek érzése a lényeg,itt ő a fontos,az hogy ő mit fog érezni,min megy keresztül,milyen emlékek,érzések maradnak meg benne.Szerintem igen is fontos hogy egy bizonyos korban a nemüknek megfelelő orvoshoz tudjanak fordulni a fiatalok,gyerekek.
Maximálisan igazat adok 31.-nek
Próbáljátok meg beleérezni magatokat az ő helyébe!
Ezért csodálkozom az anyukája hozzáálásán.
# 25
Teljesen igazad van, így voltam én is. Bár én egyedül mentem 14 évesen, mert nem engedtem, hogy anyám elkísérjen :)). Szépen elballagtam az SZTK-ba, ott egy nagyon kedves doki volt, gondolom látta, hogy izgulok, mindent elmagyarázott nyugodtan, kicsit viccelődött, és lőn, még csak csontom se tört, mosolyogva jöttem ki...
Persze, lehet, hogy szerencsém is volt vele. Most is egy nagyon kedves idősebb férfi az orvosom.
Sajnos ez annyira komoly "traumát" okozhat a kislánynak, hogy egész életében kerülni fogja a nőgyógyászatot, nemcsak a szűrővizsgálatokat, hanem esetleg a komolyabb esetekben is. Nyilván a szülést nem fogja, de egyébként nem igen fog elmenni.
Nagyon furcsa lehet az anyukája, aki elhajtja a ffi orvoshoz, mert " neked kuss, még kiskorú vagy, majd én megmondom neked, hogy mi a jó!", ahelyett, hogy keresne egy kedves női dokit.
9:39
Nem "engedted" Anyukádnak, hogy elkisérjen?...
Azt megengedted, hogy főzzön rád, ruhát vegyen, etessen stb?..
# 35
Te lökött vagy :)) hogy jön ez ide? Egyszerűen kínosnak éreztem volna, ha ő is ott toporog...ennyi. Meg is értette. A vizsgálatra semmiképpen nem akartam volna, hogy bejöjjön.
Azt nem tudom, hogy ki a lökött, de akkor ezt magyarul úgy mondják, hogy:
1. megbeszéltem anyámmal
2. megkértem anyámat
stb..stb...
azért az, hogy:
"egyedül mentem 14 évesen, mert nem engedtem, hogy anyám elkísérjen "
mást jelent!! úgyhogy 35.nek igaza van. Ő azt hitte, hogy ezt te magyarul írtad....
# 37
Azt a kiszólást, hogy "nem engedtem" nyilván viccnek szántam, nem véletlenül vannak utána vigyorfejek. Rettenet milyen sok humortalan Miss Frusztra van ezeknél a "Le a férfi nőgyógyászokkal!" típusú kérdéseknél...
38.
Ez nem az a poszt..
Itt arról beszélünk, hogy nem kellene megszényeníteni és meggyötörni a 12 éves lánykákat...
38.
Majd ha lányod lesz és 12 évesen nőgyógyihoz kell mennie, akkor hajtsd el egy férfihez, mert ne faksznizzon itt neked! Egyébként is sokkalta jobb egy férfinak terpeszteni gyermekem, mint egy nőnek, ezt még nem tudod, mert kicsi vagy, de majd néhány év múlva rájössz és igazat adsz nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!