Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tényleg elképzelhe...

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/313 anonim ***** válasza:
81%
Mert azt a szakvizsgát választotta? Nagyon nyomatod ezt a hülyeséget, ami valami szent küldetésed lett a normális élet helyett. Álljál le, szánalmas vagy.
2012. jan. 18. 16:01
 22/313 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos igen, a legtöbb helyen férfi nőgyógyász van a gyerek/tininőgyógyászaton is. Az én megyémben például nincs is egyáltalán női nőgyógyász, a szomszédos megyében is csak egy van, de ő is nemsokára nyugdíjba megy. Egyébként én elhiszem, és átérzem, hogy milyen szörnyű, amikor egy kislánynak férfi előtt kell ezt az egészet csinálnia, de sajnos ez van, ezt kell szeretni. Én is átéltem, kislányként volt nőgyógyászati műtétem, én sem szerettem, de megértettem, hogy az én érdekem az egész. Ezer meg egy dolog van, amit az ember nem szeret, mégis át kell rajta esnie, ez is ilyen. És én bátran mondhatom, hogy az sem segített volna, ha nő az orvos, mert én a nőktől is ugyanúgy irtóztam gyerekként mint férfiaktól azon a területen, mert jöttek a nővérkék például átkötözni lent a sebet, de azt sem szerettem jobban, mint amikor a nőgyógyász vizsgált. Bennem ugyanolyan szégyenérzet volt mindenki iránt függetlenül attól, hogy az illető férfi vagy nő.
2012. jan. 18. 16:09
 23/313 anonim ***** válasza:
62%

21-es

Elment a józan eszed teljesen?

2012. jan. 18. 16:14
 24/313 anonim ***** válasza:
61%

16:01

Jajj Istenem, ugye nem te vagy már megint, aki trágárkodni fog azonnal?..

2012. jan. 18. 16:16
 25/313 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem miért baj, ha férfi az orvosod.

Engem is mikor megjött az első mensim, elvitt apu rutin vizsgálatra. Egy kedves idősebb férfi orvos nézett meg és nagyon kedves volt, elmagyarázta mit miért csinál, óvatosan finoman vizsgált.

2012. jan. 18. 16:25
 26/313 A kérdező kommentje:

25

Szerintem nincs azzal semmi baj ha férfi az orvosod, de azért nem az az általános, hogy 12 éves kislányt apukája vinne el nőgyógyászatra...

De semmi gond az égvilágon nincs ezzel, csak itt most arrol volt szó igazán amit olvashatsz a csatolt oldalon:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__25713..

2012. jan. 18. 16:32
 27/313 anonim ***** válasza:
30%
Kedves 16:25-ös Válaszoló, tudod, sokan nem fogják fel, hogy a férfi nőgyógyász is csak gyógyít, és nem akar semmi rosszat! Nem azért lesz egy férfiból nőgyógyász, hogy kislányokat és nőket molesztáljon. Csak sokan ezt nem értik meg!!!
2012. jan. 18. 16:33
 28/313 anonim ***** válasza:
29%

16:33

Na de csacsika,

itt most nem az orvosról és érzéseiről beszélünk, hanem a kis 12 éves lányról, akit nem igazán akar megérteni az anyukája! És valószinüleg ezzel el is inditotta nála az"inkább nem megyek nőgyógyászhoz" effektust.

Ja és nem a te vagy az én érzéseimről kellene beszélnünk itt most...

2012. jan. 18. 16:43
 29/313 anonim ***** válasza:
75%

Bar nem a mi erzeseinkrol van szo, de azert kicsit elment ebbe az iranyba a tema... szoval... nekem 14 evesen jott meg, de anyukam megsem erezte annyira kesonek, hogy orvoshoz vigyen emiatt... most 25 vagyok, teljesen egeszseges es nagyon orulok, hogy csak 11 eve menstrualok. (bocs, nincs ekzetem)

Az anyukat meg nem ertem. Minek sietteti a dolgot (ha egyszer megjon utana 50 eves koraig minden honapban atelheti a "csodat"). Ha a kislanynak baja lenne,akkor az ugyis jarna mindenfele tunetekkel.

2012. jan. 18. 18:13
 30/313 anonim ***** válasza:
78%

az anyja ennek a kislánynak elég sötét az tuti,nem is kellene elvinni,nincs semmi baja,meg lehet magán úton is orvoshoz menni,és női orvost keresni.Én 11 évesen már tök szégyenlős voltam,így férfi orvos,vagy hogy az anyám előtt vizsgáljanak kizárt lett volna.Ráadásul egy ilyen kislányt vizsgálhatnak úgy,hogy felnyúlnak a fenekébe,vagy pálcikával a hüvelyébe és ezt megalázó szülő előtt elvégezni.Felnőttként is csak magánorvoshoz megyek,mert engem és sok más nőt is zavarja még az asszisztens jelenléte is vizsgálat alatt,hát nincs ez másképp gyereknél sem.

Egy egészséges gyereket ilyen fiatalon kitenni megaláztatásnak,nem értem ezt az anyát.

2012. jan. 20. 20:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!