Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tényleg elképzelhe...

Szerintetek tényleg elképzelhető, hogy a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi doki van? Nem csak kamu ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/313 anonim ***** válasza:
43%

A seggem meg büdös, és az anyám meg nő.

Ez ilyen kijelentés volt Kazincbarcikáról.

Köszönjük szépen.

2012. febr. 19. 02:31
 52/313 anonim ***** válasza:
80%

# 50/51 Időpont tegnap 23:40

És ha megpróbálnád esetleg más városban? Lehet hogy utazni kell 30-40-km-t , de megérheti évente egyszer.

2012. febr. 19. 12:25
 53/313 anonim ***** válasza:
29%

# 51

Csak nem az egyik nőgyógyász vagy???

A stílusról itélve, akár lehetnél is.

2012. febr. 19. 12:33
 54/313 anonym0117 ***** válasza:
80%
#51. Kedves vàlaszoló! Ez az én vèleményem. Akàrhànyszor voltam, mindig bunkón viselkedtek. Durvàn vizsgàlt, ha kérdeztem valamit lehurogott. Tisztelet a kivételnek. Nekem nem jött be. Akinek meg nem inge, ne vegye magàra. :)
2012. febr. 20. 08:49
 55/313 anonim ***** válasza:
71%

Nos akkor nézzük a dolgot tisztán:

- a magyar társadalom nem fizeti meg az orvosait

- a méhészek ezt tradícionálisan úgy oldják meg, hogy külön pénzt kapnak a szülésekért és a vizsgálatok jelentős részéért

- mindezekből az következik, hogy a méhészek NEM alapvetően pénzéhesek, hanem jelentős részük BŰNCSELEKMÉNYT követ el, mint ahogy egyébként az egész magyar egészségügy bűzlik a bűncselekményektől, például a túlórákban végzett életmentő munka

- a magyar eü bűncselekmény-alapú működése társadalmilag nem hogy elfogadott, de ELVÁRT dolog

- viszont a nagybetűs Magyar Beteg úgy gondolja, hogy a bűncselekmények mindaddig mehetnek tovább nyugodtan, amíg azok az ő érdekeiket szolgálják

- amikor mondjuk a méhész is várja a borítékot a szüléskor, akkor meg csak puffog és pénzéhes kontárt kiált a Magyar Beteg, hogy ezt megtehetik vele, úristen

- hát ennél sokkal keményebb dolgokat is megtehetnek veletek, csak úgy szólok, mégpedig ha elfogadjuk, hogy egy Ausztria szintű egészségügyet nagyjából annyi pénzből tudunk létrehozni mint ők, mivel a gyógyszerek, fűtés, műszerek, eszközök nem lesznek olcsóbbak nálunk sem - leszámítva persze az orvosok fizetését, amivel mi nem foglalkozunk - akkor gondolom világos, hogy milyen szintű ellátást kaphatunk ma egy magyar kórházban, és mi ennek az oka!

És még néhányakat egy orvos neme érdekel, az ész megáll...

2012. febr. 21. 09:16
 56/313 anonim ***** válasza:
28%

# 55

Igazad van.

És mivel törölték a múltkor, ismét felhívom a figyelmet arra, hogy a kérdező nagy valószínűséggel egy b*szatlan fap*na, aki itt éli ki a férfigyűlöletét és frusztrációját ezekben a "Le a férfi nőgyógyászokkal!" típusú kérdésekben, amit más szórenddel és sztorikkal körítve de sorozatosan feltesz.

2012. febr. 21. 10:04
 57/313 anonim ***** válasza:
55%

# 55

Sok mindenben igazad lenne/van, csak éppen az alapokban csúsztatsz, nem is kicsit!

1. "- a magyar társadalom nem fizeti meg az orvosait "

miért, kit fizet meg??????

Talán a mérnökeit, a pedagógusait,stb...

Akkor miért emeled ki az orvost?

2. A "túlórákban végzett életmentő munka" miért is lenne

BŰNcselekmény??

3. "a magyar eü bűncselekmény-alapú működése

társadalmilag nem hogy elfogadott, de ELVÁRT dolog"

Ki beszélt ilyen hülyeséget valaha is, és hol?

4. "a bűncselekmények mindaddig mehetnek tovább

nyugodtan, amíg azok az ő érdekeiket szolgálják"

Ha ezt komolyan gondolnád, akkor te bizony bűnöző, de

minimum bűnpártoló vagy!

Nekem bizony egyetlen barátom, rokonom sem támogat

semmiféle bűncselekményt, még akkor sem ha az ő

érdekeit szolgálná! Eleve kétlem, hogy a bűnözőn

kivűl bárkinek is érdekét szolgálná, bármiféle

bűnözés.

5. "amikor mondjuk a méhész is várja a borítékot..."

Te nem pufognál ha a pedagógus várná a borítékot,

amikor belépsz gyermekeddek az iskolába?? Ugye ő sincs

megfizetve, szerinted sem?

6. "ennél sokkal keményebb dolgokat is megtehetnek

veletek, csak úgy szólok,"

Ezt nem igazán értem...

Arra gondolsz, hogy az orvosok ennél keményebb dolgot

is megtehetnek velünk, úgyhogy kussoljunk, ha nem

akarunk megdögleni?

7. "ha elfogadjuk, hogy egy Ausztria szintű egészségügyet

nagyjából annyi pénzből tudunk létrehozni mint ők"

Ok fogadjuk el, de a fizetés is Ausztria szintű legyen!

Vagy csak az ORVOSOKé, a többiek meg le vannak ejtve???

A tanulásukat azért fizessék, persze!! mármint a

többiek.

8. "világos, hogy milyen szintű ellátást kaphatunk ma egy

magyar kórházban, és mi ennek az oka!"

Nem, nekem egyéltalán nem világos ebből,amit itt

összeirogattál, hogy mi ennek az oka!...

Az oka ennek egyáltalán nem az, hogy EGYEDÜL az orvosok fizetését kellene Ausztria szintűvé tenni, természetesen a többiek rovéséra, - hiszen a fedezetét ennek elő kellene termteni valahonnan - és ezt csak az orvosokkal együtt, és nem csak az ő számukra lehetne,sajnos nagyon lassan,megoldani a mérnökökkel, pedagógusokkal, buszvezetőkkel, szüleinkkel, gyerekeinkkel összefogva.

2012. febr. 21. 11:15
 58/313 anonim ***** válasza:
26%

ma 10:04

Te nem vagy komplett...

2012. febr. 21. 11:21
 59/313 anonim ***** válasza:
61%

# 56/58 Időpont ma 10:04

Nem vagy te rögeszmés?

Az pl. nem zavar, hogy tampon, vagy betét? Ezt a kérdést még többször felteszik itt, és persze mindig más szórendben.

2012. febr. 21. 11:29
 60/313 anonym0117 ***** válasza:
59%

Kedves felháborodó!

Amint írtam, ez az ÉN véleményem, az Én tapasztalatom! Hogy ott, abban a kórházban nem bántak velem emberként. Viszont, kerestem egy másikat, aki szintén FÉRFI, és teljesen megvagyok elégedve. Kedves, jófej, csak messzire kell menni.. A másik meg. Most tegyük fel, én, 20 éve tanár vagyok, havi 90 ezret kapok, mert évről évre csökkentik a fizetésemet, énis bánjak úgy egy 30 fős osztállyal, mint a kutyával? Legyek flegma, ordítsam le a fejüket?.. ( ez csak egy példa ) Nem, nem tehetem. :) Szóval, engem nem érdekel, hogy te mit hajtogatsz állandóan, az élményemet a nőgyógyásznál, és a véleményemet utána, nem fogod megváltoztatni.. :) Arról pedig még nem hallottam, hogy "Le a férfi nőgyógyászokkal.." De nyugi, nem is lennék tagja..

2012. febr. 21. 11:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!