Azt akarja bíztassam az öngyilkosságra? (! )
Felnőtt létére egy igazi senki! Hagyd a fenébe, látod, hogy nem tudsz segíteni rajta. Én megmondanám neki, hogy ha nem hagyod abba a nyavalygást, akkor engem elfelejthetsz!
Nem iszik/drogozik véletlenül? Szed valamilyen gyógyszert?
Akkor vidd el dokihoz. De, ha Ő nem akar meggyógyulni nem is fog! Énnálam ez segített amit feljebb írtam. Nekem is nagyon szar volt az egész kedvem, romokban minden, erre ez meg biztat is, meg röhög, meg minden, majdnem felpofoztam, mérges voltam. És érdekes, mert tényleg bevált. (Most is mosolygok mikor invitál, hogy Ő majd jön velem meg ilyenek). Ha mást nem, kérd doki segítségét, hogy egy ilyen mártírt, hogy a bánatba lehet rávenni arra, hogy az élet egy játék, nem kell komolyan venni (persze komolyan, de ne bármi áron, hisz az életet úgysem éljük túl). Vagy mondd Neki azt, hogy minek akarsz öngyi lenni, ha egyszer úgy is jön a kaszás? Lehet, hogy holnap. Nem kell erőlködnöd azon, hogy meghalj, az elől nem tudsz elbújni. Vagy ha semmi sem jó akkor passz. Feladom. Ennél többet nem tudok segíteni.
25/N
Ha szarul van és ti mindenfélével kedveskedtek neki, avval jutalmazzátok, hogy rossz állapotban van és neki ez egy pozitív megerősítés, hogy ez veletek szemben működik.
egyébként meg ő zsarol érzelmileg téged, és manipulál, és feljogosítva érzi magát, hogy lehúzzon titeket
ez nem szimpla depresszió, hanem egy manipulatív ember aki kihasználja, hogy ilyen segítőkész emberbe akadt, mint ti vagytok.
te nem vagy szakember, nem tudsz neki segíteni igazán
4,6,9 és 13-mas vagyok.
Feladom. Ennél többet nem tudok segíteni. (Szerintem más sem)
ő ilyen, nem fog változni nagyon ennyi idősen
valószínűleg nem te vagy az első és nem is az utolsó akit kihasznál evvel az önsajnáltatós szövegével
azért csinálja ezt veled, mert te belemész a játékaiba , ő meg hosszú évek óta ezt csinálja, tudja jól, mit mondjon neked, mivel zsaroljon vagy félemlítsen meg, ahhoz hogy ott maradj vele és még te érezd rosszul magad, ha nem szeretnél vele többet találkozni, amúgy mennyire veszélyes, ha mondjuk közlöd vele, hogy neked ez terhes, nem szeretnél vele találkozni meg kapcsolatot tartani? várható, hogy az öngyilkossággal való zsaroláson kívül máshogy is bántson?
amúgy nekem kicsit pszichopatánkt tűnik, akik gyakran fenyegetőznek mindenfélével és azt akarják elhitetni az áldozatukkal, ha ők csinálnak valamit azért a másik a hibás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!