Már semmi kedvem élni, egyre gyakrabban gondolok az öngyilkosságra is, mit tehetnék?
Az életem teljes mértékben egyhangú, üres, semmi különlegesebb dolog nem történik soha. Nem vagyok jó senkinek, aki egyáltalán hajlandó velem beszélgetni, az is eltűr csak, de nem kedvel.
És fáj látni, hogy a többi fiatal milyen boldog, elszórakozik, pénteken a közelgő bulikat várják, ahova menni fognak, közben én itthon unom magam folyton, mert nincs mit csinálni egyedül, és már élni sincs kedvem.
Egyre gyakrabban úgy érzem, már feladom, nem erőlködök, próbálkozok tovább az ismerkedéssel, meg az életem jobbra fordításával, hanem öngyilkos leszek, pl. ma se sokon múlott az már.
17/F
Szerintem depressziós vagy, és üldözési mániád is van.
Vegyél igénybe professzionális segítséget.
Emlékszem, ilyen koromban én is éppen ennyire fölöslegesnek éreztem magamat a velem egykorúak között. Azzal a különbséggel, hogy amilyen öreg vagyok, akkoriban még a nethozzáférés is különlegességnek számított, tehát még az online ismerkedés sem volt opció...
Ha TÉNYLEG csak ez keserít el és ejt kétségbe, hogy egyedül érzed magadat, akkor helyes lehet feltérképezni magadban: mi az, ami igazán érdekel? Milyen emberekkel tudnál igazán kijönni? (Méltatlan kompromisszumokat kötni nem érdemes.) Aztán elkezdhetsz a Téged érdeklő témájú online közösségekben aktívnak lenni.
Szerintem, ha ilyen fiatalon elintéznéd önmagadat, akkor még az esélyt is elvennéd magadtól, hogy bármi is jobb legyen később.
(Egyébként, gondolod, hogy a bulis arcoknak TÉNYLEG olyan fantasztikusan jó lehet? Nekik is van sok gondjuk, csak kifelé élik meg, vagy egyesek éppen a problémáik elől menekülnek a bulizásba meg a kiterjedt társasélet élésébe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!