Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyre többet gondolok az...

Egyre többet gondolok az öngyilkosságra mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pár éve egy menő, életvidám srác voltam. jól ment a tanulás, szerettem a családomat tényleg nem panaszkodhatok mert remek életem volt. Aztán megismerkedtem egy lánnyal akibe még most 3 év után is szerelmes vagyok reménytelenül. Kb másfél éve szerelmet vallottam neki de visszautasított hogy én csak a barátja vagyok. De tényleg keresett is meg kérdezte hogy jól vagyoke stb... Azonban én összeroppantam a visszutasítástól! Fokozatosan kezdtem kerülni a barátaimat, alig járok emberek közé és még a családomtól is elköltöztem mert nem vagyok képes elviselni a boldogságukat. Egyedül akarok lenni folyton rossz kedvem van és alig alszok éjszaka. Csak arra a lányra gondolok akit szeretek, de kb fél éve van már barátja. Azóta az öngyilkossággal játszok.
2013. okt. 9. 23:30
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
Csináljuk együtt! :3
2013. okt. 9. 23:30
 2/28 anonim válasza:
feliratkozom
2013. okt. 9. 23:31
 3/28 anonim ***** válasza:
És most sajnálatot vársz vagy tippeket hogy elnyerd a Darwin díjat?
2013. okt. 9. 23:31
 4/28 anonim ***** válasza:
44%
Ha egy viszonzatlan szerelem miatt kisiklott az életed és az öngyilkosságon gondolkozol, akkor meg is érdemled a sorsod...Szedd már össze magad ember, az élet megy tovább.
2013. okt. 9. 23:32
 5/28 anonim válasza:

Gondolj bele. Jelenleg ismert rosszal birkózol. Ha meghalsz akkor az olyan mintha dobnál egyet egy kockával, fogalmad sincs mi lesz az eredmény, lehet hogy ennél rosszabb. Tehát akkor ismeretlen rossz lenne.

Az ismert rossz véleményem szerint jobb.

2013. okt. 9. 23:33
 6/28 anonim válasza:
én is gondolok rá.
2013. okt. 9. 23:35
 7/28 anonim válasza:
17%
Öljük meg egymást a g..ibe..! Mocskos világ..
2013. okt. 9. 23:35
 8/28 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de van akinek ennél sokkal xarabb dolgokat kell átélnie/átvészelnie minden eggyes nap és nem menekül el a problémák elől, hanem harcol, még akkor is ha már nem akar... Szóval vedd fel a harcot és ne magadat sajnáltasd...
2013. okt. 9. 23:36
 9/28 Intoxcation válasza:

(szerintem) mindenkinek az életében van egy szakasz, amikor öngyilkosságon gondolkozik. ezen nem lehet segíteni, ha erõs vagy, megoldod, ha nem, akkor elõbb utóbb bemeséled magadnak a halált.

másrészt bocinak igaza van, lehet az élet után a végtelenségig tartó szenvedés jön.

2013. okt. 9. 23:37
 10/28 anonim ***** válasza:
8%

Hú de utálom az vinnyogó seggdugasz antiférfiakat mint te kérdező. Egy lány miatt öngyilkosnak lenni akinél barátzónás voltál?

Te életképtelen vagy.

2013. okt. 9. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!