Ha a választás a ti kezetekben lenne a halálotokkal kapcsolatban (nem öngyilkosságra gondolok), akkor milyen módon, helyzetben, helyen, hogyan szeretnétek meghalni?
nem akarok fájdalmat és szenvedést. boldogan akarok meghalni
érdekes kérdés. ezen még nem gondolkoztam. mondjuk egy Linkin Park koncerten. de miért halnék meg? meg mondjuk milyen korban? azért 70 évesen nem nagyon jár az ember fesztiválokra :) bocsi, hogy eltértem
Ha fiatalon hallnék meg akkor valakiért szeretnék.
Ha idősen akkor pedig valakivel.
Eperfagyiba fulladnék...
Viccet félretéve, vallásos lévén, szeretnék úgy meghalni, hogy legyen időm megbánni a bűneimet.
Baracsi Attila:
Én ha választhatnék,akkor nem egy szánalmas rozzant nyomorék,szellemileg leépült maga alá szaró-hugyozó vén trottyként,hanem szépen álmomban csendben,szenvedések nélkül kimúlva.
Az életben amúgy is sok szenvedés vár még rám,amiket valószínűleg nem tudok majd elkerülni.
Egyébként az orgazmusos verzió sem rossz,de akkor meg lehet hogy szegény csajszi jár rosszabbul,mert mi van akkor,ha azután azért nem mer majd szeretkezni,mert attól fél,hogy kimúlik mellette a partnere?
A fekete özvegy típusú hölgyeket ez meglehet hogy nem is zavarná annyira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!