Szerintetek jó választás a pincér szakma?
sziasztok!
és betanulni nehéz? Mennyi gyakorlat van? :)
Nekem is van ilyen tapasztalatom e téren.
Az első válaszoló jól mondja, mert rengeteget tapasztalhatsz, tanulhatsz a szakma által! Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy amíg más nyaral, pihen(nyár, hosszú hétvégék, ünnepek), addig te(vendéglátósok) dolgozod a legtöbbet. Amit én nagyon nem szerettem, hogy a legtöbb helyed "a vendégnek mindig igaza van", akkor is ha nincs, nagyon sok bunkó ember is van, akiket még köszönni is meg kell tanítani, de vannak azért csupaszív emberek is, de ezek szinte mindenhol vannak, nem csak pincér szakmánál! Volt, hogy 20 órákat dolgoztunk 2 óra alvással, az azért megerőltető volt, de rengeteg tanultam! Ha találsz egy jó helyet, emberséges főnökkel akkor ezzel nem lesz akkora gondod.
Összességében ha bírod a strapát, szeretsz pörögni és az embereket is szereted, akkor neked jó választás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!