Képtelen vagyok dönteni?
Döntésképtelen vagyok szinte minden helyzetben. Rettentően zavar, hogy sose tudok dönteni (a legkisebb dolgoktól, a nagyobb sorsfordító döntéseken keresztül)
Mindig félek hogy a rosszabbikat választom, és lemaradok valamiről. Lassan úgy érzem megőrülök... Kérlek segítsetek, hogyan küzdjem le ezt?
Légyszíves értelmes válaszokat írjatok!
Most az egyik döntésemmel úgy voltam, hogy biztos hogy az 'A'-t választom és amikor eldöntöttem, eszembe jutott, hogy mennyit veszítek így a 'B'-vel.
Tudom hogy akármelyiket választom, veszíteni fogok a másik által, de a lényeg, hogy a kevesebb hátránnyal járót válasszam. Ebben nem tudok dönteni.
Talán személyiségzavarom van??:(
Futkosni nem is lehet, ebből ugyanis nincs visszaút.....
Tudom én, hogy azt kell választani ami a legkevesebb lemondással jár, de ennek a módját nem találtam meg, előny-hátrány összevetése megvolt és semmi...
Hallod, akkor te egy erőtlen ember vagy. Válasz már ki az egyiket és kezdd el, tökölsz egy helyben és itt írogatsz nekünk...
a legutóbbi vagy melyik voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!