Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Képtelen vagyok dönteni?

Képtelen vagyok dönteni?

Figyelt kérdés

Döntésképtelen vagyok szinte minden helyzetben. Rettentően zavar, hogy sose tudok dönteni (a legkisebb dolgoktól, a nagyobb sorsfordító döntéseken keresztül)

Mindig félek hogy a rosszabbikat választom, és lemaradok valamiről. Lassan úgy érzem megőrülök... Kérlek segítsetek, hogyan küzdjem le ezt?

Légyszíves értelmes válaszokat írjatok!

2012. okt. 9. 17:59
 1/6 A kérdező kommentje:

Most az egyik döntésemmel úgy voltam, hogy biztos hogy az 'A'-t választom és amikor eldöntöttem, eszembe jutott, hogy mennyit veszítek így a 'B'-vel.

Tudom hogy akármelyiket választom, veszíteni fogok a másik által, de a lényeg, hogy a kevesebb hátránnyal járót válasszam. Ebben nem tudok dönteni.

Talán személyiségzavarom van??:(

2012. okt. 9. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs önbizalmad, és nagyon határozatlan vagy. Próbáld mondjuk úgy hogy "Én most ezt választom,mert ezt látom jónak" .
2012. okt. 9. 18:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom mi alapján döntsek. A pozitív gondolatok nem segítenek.
2012. okt. 9. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Amúgy jót írt, önbizalmad nincs nagyon. Amúgy a legegyszerűbb, ha a neked legjobbat választod, okés, hogy veszítesz a másikkal, de ha őt választod mennyit fogsz nyerni? Többet, mint az előzővel? Azt kell választani ami a legtöbbet adja neked és a kettőt összehasonlítva a legkevesebbet veszi el, remélem érted. Vagy ami még jobb, megpróbálod A-val, ha nem érzed jól magad megpróbálod B-t. Aztán ne kezdj el futkosni egyiktől a másik fele...
2012. okt. 9. 20:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Futkosni nem is lehet, ebből ugyanis nincs visszaút.....

Tudom én, hogy azt kell választani ami a legkevesebb lemondással jár, de ennek a módját nem találtam meg, előny-hátrány összevetése megvolt és semmi...

2012. okt. 9. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Hallod, akkor te egy erőtlen ember vagy. Válasz már ki az egyiket és kezdd el, tökölsz egy helyben és itt írogatsz nekünk...

a legutóbbi vagy melyik voltam

2012. okt. 9. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!