Melyik a jobb választás?
Figyelt kérdés
Elmentek egy pankrátorhoz, akitől kaptok egy dedikált képet róla, és a hétvégét vele töltheted, elmehetsz a meccseire, és az első sorból nézheted őket, vagy elmész Brazíliába megkóstolni a helyi ízeket, és fényképeket csinálni az ottani focicsapattal.Onnan, hogy leírod, hogy melyiket tennéd szívesebben, egyből ismerlek.2010. febr. 22. 18:33
1/18 anonim válasza:
"elmész Brazíliába megkóstolni a helyi ízeket, és fényképeket csinálni az ottani focicsapattal."
igaz a focit nem szeretem :D
de a finom ételeket igen :)
3/18 A kérdező kommentje:
Egy normális ember, aki nem egy megszállott.
2010. febr. 22. 18:40
5/18 A kérdező kommentje:
Kissé válogatós vagy, és szereted a kényelmes dolgokat.
2010. febr. 22. 19:14
6/18 anonim válasza:
brazilia
a kedvenc országom és a focit is imádom
10/l
7/18 A kérdező kommentje:
Akkor te is normálisnak látszol.
2010. febr. 22. 20:03
8/18 anonim válasza:
(18:48-as vagyok )Vagy csak nő vagyok és sem a pankráció sem a foci nem jön be De ha Brazília és Forma 1 akkor jöhet
9/18 A kérdező kommentje:
Lehetséges.
2010. febr. 22. 20:16
10/18 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a pankrátor. :D
Najó nem, csak hülyülök. Brazília. Ki nem hagynám. Ki az, aki inkább a pankrációt választaná? :)
Mond meg ki vagyok. :) (Utána megmondhatom én is, hogy te ki vagy? :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!