Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyre többet gondolok az...

Egyre többet gondolok az öngyilkosságra mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pár éve egy menő, életvidám srác voltam. jól ment a tanulás, szerettem a családomat tényleg nem panaszkodhatok mert remek életem volt. Aztán megismerkedtem egy lánnyal akibe még most 3 év után is szerelmes vagyok reménytelenül. Kb másfél éve szerelmet vallottam neki de visszautasított hogy én csak a barátja vagyok. De tényleg keresett is meg kérdezte hogy jól vagyoke stb... Azonban én összeroppantam a visszutasítástól! Fokozatosan kezdtem kerülni a barátaimat, alig járok emberek közé és még a családomtól is elköltöztem mert nem vagyok képes elviselni a boldogságukat. Egyedül akarok lenni folyton rossz kedvem van és alig alszok éjszaka. Csak arra a lányra gondolok akit szeretek, de kb fél éve van már barátja. Azóta az öngyilkossággal játszok.
2013. okt. 9. 23:30
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
En is meg akarok....
2013. okt. 9. 23:41
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
alakítsatok FB csoportot.
2013. okt. 9. 23:43
 13/28 anonim ***** válasza:
ne öngyizzél
2013. okt. 9. 23:45
 14/28 anonim ***** válasza:
9%
Gyenge vagy te. Mit csináltál volna te Spártában ember?
2013. okt. 9. 23:54
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Menj el szakemberhez. Erre vannak, ha egyedül nem bírsz megküzdeni a problémáiddal, ők segítenek. Nem szánalmas bevallani, ha vannak, mindenkinek vannak, csak valaki túl is akar jutni rajta, nem szégyen segítséget kérni. Privátban tudok ajánlani valakit, ha érdekel.
2013. okt. 9. 23:54
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Hogy mit csinálj? Szégyelld magad! Rengeteg halálos beteg ember bármit megadna még pár év életért, én láttam, tapasztaltam. De az ilyen hozzád hasonló depivagyoköngyileszek gyerekek is ha csak a tizedét megtapasztalnák egy ilyen betegségnek, ha már lettetek volna a halál közelében, tíz, meg száz körömmel ragaszkodnátok az élethez.

Igen, az élet sz@r, de a halál még sz@rabb version.

2013. okt. 9. 23:55
 17/28 anonim ***** válasza:
61%

Ember:

- Félárvaként nőttem fel

- Epilepsziás vagyok

- Életem nője fél év után megcsalt

- Munkanélküli vagyok

Ezek után még most is küzdök, hogy holnap is legyen hol felkelnem, szóval kapd össze magad, irány megfürödni hideg vízben és reggel első dolog legyen körülszimatolni, hogy a környéken van-e szabad csaj!

2013. okt. 10. 00:03
 18/28 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Az öngyilkosság nem a legjobb megoldás a szerelmi problémádra, egyrészt, mert ezzel gyakorlatilag zsarolod a csajt, és ha véletlenül sikerülne (nem tudom mennyire érzékeny lélek a szerelmed) egy életre összetörheted őt is, amit ha tényleg szereted nem lennél képes. A másik az, hogy az öngyilkosság elég önző dolog, már az is h a barátadtól szüleidtől elfordultál is az, ne csak magaddal foglakozol. Nem érdekel hogy velük mi lesz ha meghaltál? Lehet, hogy most neked nincs szükséged másokra, de talán másnak is szüksége lehet rád, nem?

A lánnyal kapcsolatban, ha még nem tetted meg, szakíts meg vele minden kapcsolatot, keresd fel a barátaid, menj emberek közé, járj nyitott szemmel, keress olyan lányt, akinek talán még tetszel is...

A folytonos letörtségre és alváshiányra: csinálj magadnak programokat, járj el sportolni, ne legyen időd gondolkodni.

Nagyon nehéz lesz eleinte változni, de embereld meg magad, mert ki tudna beléd szeretni így?

Természetesen ez csak az én véleményem, könnyen lehet, hogy félre értelmezek dolgokat.

Szóval hajrá! Merj élni!

2013. okt. 10. 00:14
 19/28 anonim ***** válasza:
87%

"Hogy mit csinálj? Szégyelld magad! Rengeteg halálos beteg ember bármit megadna még pár év életért, én láttam, tapasztaltam. De az ilyen hozzád hasonló depivagyoköngyileszek gyerekek is ha csak a tizedét megtapasztalnák egy ilyen betegségnek, ha már lettetek volna a halál közelében, tíz, meg száz körömmel ragaszkodnátok az élethez.

Igen, az élet sz@r, de a halál még sz@rabb version."

Aham. Hány halálos beteg embert láttál eddig, és hány depresszióst?

Orvostanhallgató vagyok, minden betegségek közül amit eddig láttam messze a pszichiátriai betegségek járnak a legnagyobb szenvedéssel. Persze ezt egy dolce vita élj a mának idióta úgyse fogja felfogni. Rákban vagy meghal az ember vagy nem, de ez pár éven belül eldől. A depresszió viszont évtizedeken át képes elkísérni, minden pillanatban ott van, mindig érzed, sosem vagy boldog, állandóan ott a fájdalom. Nem tudsz másra gondolni, egy téma körül kattog az agyad, állandóan fáradt vagy, nincs erőd semmihez, nincs erőd élni. A gyógyszer pedig eltompít, de az ürességet nem tölti be, és a legrosszabb az egészben az, hogy nem látod a kiutat.

Kívánom, hogy tapasztald meg te is, ha ilyen nagyon okos vagy.

Kedves kérdező neked pedig két tippet tudok adni. Először is foglald el magad. Sportolj, makettezz, vagy mit tudom én. Keress valamit, ami leköt. Ha ez nem használ, akkor pedig pszichiáter. Nem szégyen az, ez is éppen olyan betegség, mint a rák, vagy a hasmenés.

2013. okt. 10. 00:16
 20/28 anonim ***** válasza:

"Aham. Hány halálos beteg embert láttál eddig, és hány depresszióst?"

Eleget. A családomban.

"Kívánom, hogy tapasztald meg te is, ha ilyen nagyon okos vagy."

Tapasztaltam a saját bőrömön.

Én meg azt kívánom, hogy te ne tapasztald meg, amit én. Nem kívánok tovább vitába szállni veled.

2013. okt. 10. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!