Teljesen kilátástalan az életem, többször gondoltam öngyilkosságra is. Szerintetek megtegyem?
Kedves 1-es válaszoló Mégis hogy írhatod ezt'gyáva vagy hozzá'Honnan tudod ismered talán?Ha nem tudsz értelmes választ írni inkább ne írj.
Kérdező próbáld más szemszögből nézni az életed szereted a párod nem?És ő is szeret téged emellett a pénz nem minden ilyenért igazán nem kéne így érezned magad
Én is ilyesmi helyzetben vagyok, csak áadásul egyszál egyedül, egy olyan munkahelyen ahol nem igazán érzem jól magamat.
Hullámokban tör rám, hogy mi lesz ha néhány hónapon belül az utcára kerülök, munkanélküli leszek, számlák, kaja, albi fizetése, nincs pénzem meleg ruhára... A pénzhiány nagyon durva dolgokat csinál az emberrel.
A pozitív oldala, hogy a szegénység kreatívvá és szívósabbá tesz, tökéletes túlélő képzés.
Az életednek úgy adhatsz értelmet, hogy írsz egy listát arról, hogy mit csinálnál, ha történetesen NEM lenne anyagi gondod. ne csak akkor élj, ha majd valamikor lesz pénz. Olcsón is lehet szórakozni, kikapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!