Azt akarja bíztassam az öngyilkosságra? (! )
Meg kell neki seígtve tanítani, hogyan érezhetné magát jobban s jól ha egyedül egymaga van. Próbálj neki segíteni.
Pl. ötletekkel,hogy hogyan kedvezhetne saját magának.
Aki nem akarja, hogy segítsenek rajta, azon nem lehet segíteni. A barátod visszaél a jó szándékoddal és a türelmeddel, miközben apránként megmérgezi az életedet. Terhel a képzelt problémáival, a rosszkedvével, és pontosan ő zsarol téged burkoltan azzal, hogy öngyilkos akar lenni. Olyan jól csinálja, hogy nem veszed észre.
Ha valóban beteg, forduljon orvoshoz.
Ha pedig nem beteg, akkor viselkedjen veled tisztességesen.
Ne vállald a terhét annak, hogy esetleg öngyilkos lesz, te pedig nem akadályoztad meg!!! Nem a te feladatod megmenteni!!! Nem a te hibád, nem a te döntésed!
Szólj a szüleinek, és szállj ki a buliból, amíg nem késő.
Ettől talán ő is kijózanodik.
Nálam az hatott, hogy a képembe mondták, hogy egy önző, önsajnáltató hülye majom vagyok és addig ne is kerüljek a szeme elé amíg nem tanultam meg leküzdeni a belső vívódásokat hülyeségeken.
Nem kell dicsérgetni, meg utyuluputyulu, mert adod alá a lovat. Ne dicsérd és ne is mondd neki azt, hogy Ő rossz vagy selejt. Ha sajnálkozik mondd Neki, hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben stb... Ilyen kicsinységekre, hogy ronda. Ott egye a rosseb egészség legyen, nem?
És hatott. :)
4-es vagyok.
Idézem: "annak örül ha valaki azt mondja hogy milyen szomorú a kinézete"
Hagyjad figyelmen kívül. Ennyi. Majd rájön magától, hogy ha nem sajnálják akkor nincs értelme szomorkodni, meg rinyálni, mint egy hisztis pí€cs@. Akkor minek?
Érted mit akarok evvel mondani?
Még mindig 4-es vagyok.
Akkor fogd meg a kezét és kísért oda egy magas valamihez, vagy a vasúthoz, és hidd el, hogy úgy meggondolja magát, mint annak a rendje. Fogd meg a kezét, de így szó szerint és mondd neki, gyere, kikísérlek, és együtt fekszünk ott, de melyikünknek lesz előbb vége? Honnan fog jönni? Jönni fog egyáltalán? Szerintem jönni fog? És honnan jön? Zalából? VAgy inkább a Ceglédi elé feküdjünk? stb.
Mikor nekem depim volt (válságos életszakasz) ezt csinálták velem, hogy mondta, gyere oda fekszünk ketten a vonat elé (kis humor hozzá), meg ilyenek és inkább meggondoltam magam. Mivel ezt humoros formában kaptam és azóta is kapom nem gondolok ilyenekre és jó kedvem is lett.
Ui.: Tudom leírva lehet gagyinak tűnik az egész és azt gondolod semmi értelme, de mikor erre gondolok mindig röhögnöm kell, és nincs is kedvem meghalni.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!