Szorongás kezelése gyógyszerrel vagy gyógyszer nélkül?
Sziasztok!
Szorongásra és pánikra szeretnék valamit. Van olyan, aki gyógyszer nélkül is meg tudott gyógyulni? Vagy gyógyszerrel?
Ha gyógyszerrel, akkor melyik gyógyszer segített nektek? Van olyan, aminek nem volt mellékhatása?
Sokáig nem tudtam enni, szorongok.
51
Milyen vitaminokat szedtél és mennyit belőle?magnéziumot hány mg-ot? Gyógyszert nem próbáltál? Hogy alakult ki a szorongásod?
53
Az escitilt vagy a scippát ismered?
B komplexből melyiket szeded?
Ismerem őket, de azt sose ajánlotta az orvosom, bár sokaknak nagyon jó volt főleg a scippa olvasatom szerint, de sokaknak nagyon rossz is.
Régen azt hiszem Bioco-sat szedtem, de most szinten a GAL-t nekem azok jöttek be nagyon.
55
Lenkei vitaminokat próbáltad?
Probaltam gyogyszer nelkul meditacio semmi se segitett csak a frontin es az escitil. Azota fuggo vagyok meg megakarok halni. Szoval se ez se az nem segit. Ez egy orokke valo csapda ameddig az ember meg nem hal es vegso nyugalomra lel a kis lelkunk. A foldi elet maga a pokol. Haboru, pride, pedofil puspokok, szurke hetkoznapok, munka minimalberert ami europa az egyik legalacsonyabb, iskolai kikozositesek, csaladi vitak, kapcsolati bajok, anyagi bajok es meg reggelig sorolhatnam. Problema problema hatan. Az elet nem jo csak max annak aki milliardos csaladba szuletett az araboknal. De egyebkent ami jo dolog van benne szex cigi pia stb egy ideig oraig jo csak. A szenvedes és a szorongas orok es elmulhatatlan. “Istennek” a csodalatos vilaga. Ha letezne valoban egy tokeletes isten akkor hagyna hogy rak, haboru, panik, szorongas lenne e foldon? Ketlem. Ugyhogy a vallas se segit ha segit is akkor ideig oraig, a gyogyszer is és a meditacio is. Aki egyszer elkezd valami miatt szorongani vagy panikolni az egy elet vegeig tarto jatek. Szerinted miert van annyi ongyilkos meg alkholista? A vegso valaszom az sajat tapasztalatbol mondva ebbol nem lehet meggyogyulni. Nem lehet elfelejteni. Ez van elfogadni lehet meg beletorodni.
Vagy ki probalni minden lehetseges alternativat ami nem gyogyszer. Az se fog segiteni csak ideig oraig. Ugyis vissza jon ugyis elkap a szorongas es a panik kegyetlen felelmetes erzese. Fogadd el legyen a baratod hisz csak egy erzes. Vegulis csak egy illuzio. De ha szeretnel gyors es viszonylag jo megoldast akkor Frontin + Escitil. Meg imadkozz a “jo” istenhez ha hiszel benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!