Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Többféle gyógyszert szedek...

Többféle gyógyszert szedek évek óta generalizált szorongásra és labilis személyiség zavarra,ez segíthet?

Figyelt kérdés

Antidepresszáns mellett lamolepet és kventiax-ot szedek és ami a nagy gond,hogy napi rendszerességgel frontint is hónapok óta mivel a másik 3 gyógyszer nem adott szorongás és nagyfokú idegesség csökkenést.

Ez gondolom,nem jó így.

Én azt gondoltam,hogy az antidepreszáns átveszi a frontin helyét és szerepét de már jön az idegesség amikor kiürül.Naponta csak délben veszek be 1,5 mg-ot mert akkor már nagyon erős a feszültség és néha ugyanennyit ha a kventiax-tól sem leszek álmos.

Korábban évekig voltam frontin függő és szinte nem ismerem a szorongás,feszültség nélküli életet ami le is épített mint életvitelt mindenben.

A TB-s orvosnak említettem 2 év frontin tisztaság után,hogy a meglévő 3 gyógyszer mellé írjon fel frontint mert csak vele vagyok "jól",nélküle nem érzem a többi hatását.Kértem persze előtte többször,de az antidepit nem cserélte le és a kventiax szedését is megkérdőjelezi csak azért mert segít sokszor elaludni,nem azt kéne szedni.Itthon egyedül nem fogom elvenni magamtól.Úgy érzem,felületes és tesze tosza velem,mintha ezekkel a gyógyszerek nálam a végső állomás ez lenne a kezelésben.

Jó ötlet lenne magánba menni,hogy hátha egy másik orvos végre változtat a gyógyszereken? Az meg egy plusz kérdés,hogy egy másik antidepi segíthet hogy a frontin ne legyen jelen az életemben?

Köszi,ha hozzászóltok!

júl. 6. 13:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint és több fórumon is olvasva sokan nem tudnak csak antidepivel élni. 13 hónapig szedtem és az utolsó 6 hónapban bizony hozzányúltam én is nyugtatóhoz. Magánban inkább cserélnek gyógyszert de láttad mennyibe kerül egy konzultáció? Én most hagytam ott.
júl. 6. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!