Van célja az életednek? Őszintén.

Engem nem érdekel más célja, hogy mit tart fontosnak, mint ahogy téged se érdekelt mikor leszóltad, hogy a rövidtávú céljaim között szerepelt egy jó munkahely amit szeretek, hogy külföldön nyaralnak..stb, hogy azok nem is célok.. Te hol foglalkoztál akkor mással, mikor csak az egód vezérelt?
Még mindig nem írtad le, hogy hány éves vagy, és hogy milyen jogon mered te leszólni mások rövid és hosszútávú céljait?
Ennyire irigy és megkeseredett vagy, hogy csak arra vagy képes tipikus rosszindulatú magyarként, hogy belerúgsz a másikba, csak mert te nem értél el hasonló célokat?
Elfogadásról sose hallottál még?
Egyébként csak úgy halkan megjegyzem, hogy az egészségtől nincs a világon fontosabb, erre előbb vagy utóbb mindenki rá fog jönni.

41
Szerintem az emberi kapcsolatoknál nincs fontosabb. Az egészség az nagyon fontos, a külső az nagyon fontos, az elegendő pénz az nagyon fontos (hogy tudj ennivalót venni, ki tudd fizetni az albi árát és/vagy rezsit, stb.), de annál nincs fontosabb, hogy a nap végén van-e vki, akihez szólhatsz.
És ha bálnatestű vagy és pattanásos, vagy egy bányában dolgozol és az összes pórusodból szénszag árad, akkor is lehet valakid, akihez a nap végén odabújsz, akivel tudsz egy pár szót váltani. Polcz Alaine-nek volt erről egy egész rövid írása, ami erről szólt.

Van valakid, és? És mi van, ha életed szerelme halálos beteg és a jövő hónapban meghal? Halála után mi lesz veled?
Na látod, a kapcsolatoktól is fontosabb az egészség.

43-44
Köszönöm. De ugye tudod, hogy nem velem vitatkozol, hanem valaki mással? :)
Nem párkapcsolatról szólt Polcz Alaine írása. Ha jól emlékszem, két, egymáshoz közeli kis tanyán élő két öregasszonyról van szó, akik este felváltva átmennek egymáshoz és beszélgetnek kicsit.
De talán ismered Örkény István: Macskajáték c. könyvét. Ha nem, nagyon ajánlom, szerintem a magyar- és a világirodalom egyik legjobb írása. Ha elolvasod (kisregény, kb. 50 oldal, egyébként neten is fent van színházi előadásban, zseniális színészekkel), ott meg lánytestvérek vannak így ott egymásnak.

"De ugye tudod, hogy nem velem vitatkozol, hanem valaki mással? :)"
Igen, tudom.
Köszi az ajánlásokat.

Egyébként pedig hiába szavazta le az 50 és 75%-os válaszoló a 43. válaszom, szívből kívánom, hogy ne kelljen fiatalon, idejekorán elveszíteniük párjukat. Majd csak, ha 80-90 éves korban eljön az idő.
A leszavazók biztos, hogy nem éltek még ilyet át, és fogalmuk sincs erről, csak könnyebb az egójuknak, ha leszavazhatnak valakit.

Az életem egyik célja, hogy hosszú, egészséges életet éljek, amiért napi szinten teszek is.
Ki vagy most már rendesen elégítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!