Van célja az életednek? Őszintén.

29 ezek lehetnek célok de ha az a célja az életednek, hogy bomba alakod legyen az elég szomorú. Ha nem érted, hogy ezzel mi a probléma akkor te vagy az "egybites". ;)
Egy kicsit idősebb vagyok, többet tapasztaltam és többet láttam és olvastam mint te. Hidd el 20 év múlva huszad rangú lesz a testsúlyod. És jót fogsz nevetni magadon. Vagy nem és belesűlyedsz a kispolgári létbe. Ez is egy lehetőség. Egyebéként Pál Ferinek van egy elég jó előadása az életcélról. Ezt is érdemes meghallgatni. Fent van Youtouben.

33
Ó, de jó, hogy írtad. Róla nagyon jókat hallottam (olvastam).

35
Popper Pétert nagyon szeretem. :)

"Egy kicsit idősebb vagyok, többet tapasztaltam és többet láttam és olvastam mint te. "
Hány éves is vagy? Hány könyvet is olvastál ilyen témában?
A tapasztalat pedig nem kor függvénye. ☺️
"Hidd el 20 év múlva huszad rangú lesz a testsúlyod. "
Miért magadból indulsz ki?
Szóval, azért mert ha majd 50 éves leszek, úgy kell kinéznem, mint egy tehén, pl., festetlen hajjal, lerobbant kinézettel?
Hát nagyon tévedsz! Míg élek fontos lesz számomra, hogy hogy nézek ki, ameddig a fizikális állapotom engedi sportolni fogok (tudod, mozgásban az élet, remélem ezzel is tisztában vagy), 70 éves koromban sem leszek egy elhízott disznó, és a mentális egészséggel is rendszeresen foglalkozom. Attól, hogy valaki öregszik, miért gondolod, hogy el kell igénytelenednie a külsejének? Ezek szerint a tiéd ilyen, és te egy irigy, megkeseredett ember vagy, hogy ennyire ördögtől valónak tartod, hogy valaki jól szeretne kinézni az életében normális keretek között, tehát nem plasztika, meg ráncfelvarrás által. Nem baj, mindenki úgy él, ahogy akar. Viszont remélem azzal is tisztában vagy, hogy aki egészséges, mozgásban gazdag életmódot folytat fiatalon, azt idős korában se fogja abbahagyni, csak ha már alig tud mozogni, és ennek az életvitelnek rengeteg jótékony hatása van mind a testre, mind a szellemre.
Én is ajánlok neked egy embert, youtube-on rengeteg videója van: Dr. Budai László Károly.

A magadfajták csak kiforgatni tudják a szöveget.
A testi és lelki egészség a legfontosabb, ahhoz pedig hozzátartozik az egészséges mozgásban gazdag életmód.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!