Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van célja az életednek? Őszintén.

Van célja az életednek? Őszintén.

Figyelt kérdés
Úgy értem, van megfogalmazható célja az életednek? Vagy csak úgy élsz a nagyvilágba? Nekem ez a legnagyobb kihívás, hogy erre választ találjak a mindennapi rutinon túl.
2022. aug. 12. 11:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
Én mindenkit felpontoztam. :))
2022. aug. 12. 22:08
 32/65 anonim ***** válasza:
51%

29 ezek lehetnek célok de ha az a célja az életednek, hogy bomba alakod legyen az elég szomorú. Ha nem érted, hogy ezzel mi a probléma akkor te vagy az "egybites". ;)

Egy kicsit idősebb vagyok, többet tapasztaltam és többet láttam és olvastam mint te. Hidd el 20 év múlva huszad rangú lesz a testsúlyod. És jót fogsz nevetni magadon. Vagy nem és belesűlyedsz a kispolgári létbe. Ez is egy lehetőség. Egyebéként Pál Ferinek van egy elég jó előadása az életcélról. Ezt is érdemes meghallgatni. Fent van Youtouben.

2022. aug. 12. 22:27
 33/65 anonim ***** válasza:
Ajánlani tudom még Viktor Frank könyveit aki a logoterápia megalkotója és Auswitzi túlélő. Ő is elég sokat írt az élet értelméről.
2022. aug. 12. 22:29
 34/65 anonim ***** válasza:

33

Ó, de jó, hogy írtad. Róla nagyon jókat hallottam (olvastam).

2022. aug. 12. 22:31
 35/65 anonim ***** válasza:
43%
Vagy Popper Pétert akit amúgy is érdemes hallgatni/olvasni. Sokat lehet tanulni tőle is a témában.
2022. aug. 12. 22:34
 36/65 anonim ***** válasza:
40%

35

Popper Pétert nagyon szeretem. :)

2022. aug. 12. 22:36
 37/65 anonim ***** válasza:

"Egy kicsit idősebb vagyok, többet tapasztaltam és többet láttam és olvastam mint te. "

Hány éves is vagy? Hány könyvet is olvastál ilyen témában?

A tapasztalat pedig nem kor függvénye. ☺️

"Hidd el 20 év múlva huszad rangú lesz a testsúlyod. "

Miért magadból indulsz ki?

Szóval, azért mert ha majd 50 éves leszek, úgy kell kinéznem, mint egy tehén, pl., festetlen hajjal, lerobbant kinézettel?

Hát nagyon tévedsz! Míg élek fontos lesz számomra, hogy hogy nézek ki, ameddig a fizikális állapotom engedi sportolni fogok (tudod, mozgásban az élet, remélem ezzel is tisztában vagy), 70 éves koromban sem leszek egy elhízott disznó, és a mentális egészséggel is rendszeresen foglalkozom. Attól, hogy valaki öregszik, miért gondolod, hogy el kell igénytelenednie a külsejének? Ezek szerint a tiéd ilyen, és te egy irigy, megkeseredett ember vagy, hogy ennyire ördögtől valónak tartod, hogy valaki jól szeretne kinézni az életében normális keretek között, tehát nem plasztika, meg ráncfelvarrás által. Nem baj, mindenki úgy él, ahogy akar. Viszont remélem azzal is tisztában vagy, hogy aki egészséges, mozgásban gazdag életmódot folytat fiatalon, azt idős korában se fogja abbahagyni, csak ha már alig tud mozogni, és ennek az életvitelnek rengeteg jótékony hatása van mind a testre, mind a szellemre.

Én is ajánlok neked egy embert, youtube-on rengeteg videója van: Dr. Budai László Károly.

2022. aug. 13. 06:07
 38/65 anonim ***** válasza:
30%
37 ne haragudj, hogy ezt mondom de nem tudsz szöveget értelmezni. Megértettem te az a kategória vagy akinek 80 évesen is a kinézete lesz a legfontosabb. Nem irigyellek.
2022. aug. 13. 08:37
 39/65 anonim ***** válasza:
30%

A magadfajták csak kiforgatni tudják a szöveget.

A testi és lelki egészség a legfontosabb, ahhoz pedig hozzátartozik az egészséges mozgásban gazdag életmód.

2022. aug. 13. 08:43
 40/65 anonim ***** válasza:
30%
Tényleg nem érted. 😆😅 Képzeld ez sokaknak fontos de nem az életük értelme.
2022. aug. 13. 08:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!