Van célja az életednek? Őszintén.

Apró céljaim vannak, nincsenek világmegváltó terveim/ambícióim.
Sajnos mire valaminek a középébe jutok, megunom addigra- gondolok itt egy új szakmára, hivatásra.
De leginkább olyan céljaim vannak jelenleg, hogy megtartsam a viszonylag jól fizető munkámat, vegyek jövőre egy új autót, idővel kiköltözzek külföldre.
Lehet, hogy túldimenzionálom ezt a célkitűzés kérdést, valójában nekem is vannak, csak nem gondolom céloknak?
Írnátok példákat, milyen céljaitok vannak?

A cél mindig egyedi. Nekem az volt, hogy megmentsek legalább 1 kihalófélben lévő állatfajt.
Megváltsam a világot a pusztulástól stb. Aztán útközben mire már belerokkantam mentálisan és fizikailag is az egészbe rájöttem, hogy a széllel szemben pis@lok söt fos@k. Nem tudom elengedni ennek ellenére nagyon rossz. Nem értem másoknak miért nem fontos a környezetük amiben élnek? :( Nincs más cél. Próbálom túlélni az életet nagyon nehéz és fájdalmas a kíváncsiságom tart életben.

"Írnátok példákat, milyen céljaitok vannak?"
Régi célom volt, hogy megkapjam álmaim munkáját, sikerült.
Elérjem a megfelelő testalkatot, sikerült.
Tavasszal sok sellős filmet néztem, célom volt, hogy idén lejussak a tengerhez, párommal Horvátországban nyaraltunk, tehát ez is sikerült.
Jól teljesítsek a munkámban, sikerült.
Jövőbeni célom: jövőre ismét Horvátországban szeretnék nyaralni, tartani szeretném a kitűnő egészségi állapotomat. Jelenleg most ennyi jutott eszembe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!