Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van célja az életednek? Őszintén.

Van célja az életednek? Őszintén.

Figyelt kérdés
Úgy értem, van megfogalmazható célja az életednek? Vagy csak úgy élsz a nagyvilágba? Nekem ez a legnagyobb kihívás, hogy erre választ találjak a mindennapi rutinon túl.
2022. aug. 12. 11:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
73%
Igen, van. Sok meló lesz, de nem elérhetetlen.
2022. aug. 12. 11:46
 2/65 anonim ***** válasza:
57%
Persze, hogy vannak céljaim, a legtöbbet eddig mind el is értem.
2022. aug. 12. 11:48
 3/65 anonim ***** válasza:
57%
Igen, van.
2022. aug. 12. 11:49
 4/65 anonim ***** válasza:
72%
Van, ebbe kapaszkodom, különben már nem élnék.
2022. aug. 12. 11:52
 5/65 anonim ***** válasza:
69%

Apró céljaim vannak, nincsenek világmegváltó terveim/ambícióim.

Sajnos mire valaminek a középébe jutok, megunom addigra- gondolok itt egy új szakmára, hivatásra.

De leginkább olyan céljaim vannak jelenleg, hogy megtartsam a viszonylag jól fizető munkámat, vegyek jövőre egy új autót, idővel kiköltözzek külföldre.

2022. aug. 12. 12:03
 6/65 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy túldimenzionálom ezt a célkitűzés kérdést, valójában nekem is vannak, csak nem gondolom céloknak?

Írnátok példákat, milyen céljaitok vannak?

2022. aug. 12. 12:19
 7/65 anonim ***** válasza:
100%

A cél mindig egyedi. Nekem az volt, hogy megmentsek legalább 1 kihalófélben lévő állatfajt.

Megváltsam a világot a pusztulástól stb. Aztán útközben mire már belerokkantam mentálisan és fizikailag is az egészbe rájöttem, hogy a széllel szemben pis@lok söt fos@k. Nem tudom elengedni ennek ellenére nagyon rossz. Nem értem másoknak miért nem fontos a környezetük amiben élnek? :( Nincs más cél. Próbálom túlélni az életet nagyon nehéz és fájdalmas a kíváncsiságom tart életben.

2022. aug. 12. 12:54
 8/65 anonim ***** válasza:
68%

"Írnátok példákat, milyen céljaitok vannak?"

Régi célom volt, hogy megkapjam álmaim munkáját, sikerült.

Elérjem a megfelelő testalkatot, sikerült.

Tavasszal sok sellős filmet néztem, célom volt, hogy idén lejussak a tengerhez, párommal Horvátországban nyaraltunk, tehát ez is sikerült.

Jól teljesítsek a munkámban, sikerült.

Jövőbeni célom: jövőre ismét Horvátországban szeretnék nyaralni, tartani szeretném a kitűnő egészségi állapotomat. Jelenleg most ennyi jutott eszembe. :D

2022. aug. 12. 13:01
 9/65 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Azt hiszem az a bajom, hogy morzsák vannak, de nem írom le őket és állandóan tovaszállnak :D
2022. aug. 12. 13:02
 10/65 anonim ***** válasza:
2022. aug. 12. 13:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!