Az oltás se nyújt 100%-os védelmet, de csökkenti a súlyos betegség esélyét. Én sem szimpatizálok az oltással, de felvettem.
Mindenkinek magának kellene eldönteni ezt a kérdést.
Szerintem a covid halálozás így is túl van lihegve, főleg öregekre, elhízottakra, krónikus betegekre veszélyes. De persze van pár fiatalabb is, akiket legyűr, őket tolja a média az arcunkba.
Mondjuk 100 halottból 5 lehet olyan fiatal, akinek semmi baja nem volt, nem volt elhízott, cukorbeteg. Figyelembe kell venni, hogy nem feltétlenül a vírus öli meg az embert, hanem a vírus által kiváltott túlzott immunreakció, a citokin vihar, az immunrendszer túlpörgése. Ez pedig fiataloknál is előállhat. Jelentősen ritkábban, mint időseknél, de én felvettem az oltást, ezzel az amúgy is jó esélyeimet javítottam.
Ja, a második dózis után 12 órával nagyon kemény mellékhatásokat tapasztaltam és ez 2 napig tartott... akkor nagyon megijedtem, de harmadnapra alatt jobban lettem.
Hát ne legyen igazam, de szerintem sajnos az idei évet sem éri meg.
Egy sport példakép nekem.Úgy tudom járt át Osztrákba edzősködni, alap lett volna az oltás,nagyon sajnálom őt !
Idióta...
Keress rá dr. Letoha Tamásra. Ő a háziorvosa, Jansennel oltotta be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!