Súlyos körömgomba fertőzés elfajulhat odáig, hogy már a lábam is elfertőződik tőle?
Így néz ki már a nagylabujjam, csak nekem az egész sárga
Annyira meg van vastagodva, hogy már bele sem lehet vágni
A covid ideje alatt lett valamiért még rosszabb, előtte próbáltam mindennel kezelni, de nem lett jobb viszont nem is volt vastag és sárga....
Már vagy 8 éve kaptam el külföldön, a korom már nem is ér hozza a borhoz...
már elfogadtam hogy nem lehet vele mit kezdeni, de mára már annyira ronda hogy felek hogy az egész lábam elfertozodik... lehetséges ez? Nagyon hipochonder vagyok és rettegek ettől...
Nem hiszem, hacsak nem húzódott fel a körömágyba, de az nincs kihatással a bőrödre. Az két külön téma.
Nálam a 100%-os teafa olaj segített, a patikai cuccokat hanyagoltam. Fürdés után egy vattára cseppentettem és a körmömre aplikáltam. Nem egy hét mire hat, kb a tejes lenövésig kell alkalmazni, de a patikai körömlakkok esetében is ez az eljárás.
Nem, a körömgomba az körömgomba. Te is látod, hogy a bőrön semmi, még 8 év alatt sem.
Teafaolaj és sok reszelés vagy még inkább dörzspapírozás. 1 év legalább.
Nem vagyok igénytelen...
mindent rákentem már
Valamiért a covid alatt lett súlyosabb
Orvoshoz ezzel már nem mehetek mert nem akarom hogy lássa, másrészt nincs is rá pénzem
Elfogadtam hogy ilyen, csak felek hogy ebből már vermérgezés vagy ki tudja milyen fertőzés lehet...
Teafaolajat, drága gyógyszertári ecsetelot, mindent használtam már, semmi hatása
És te mit használtal rá akkor pontosan?
Nálam azért is van ez a gond mert gyenge az Immunrendszerem és a covid alatt csak meg depressziósabb lettem, ezért is lehet most ennyire rossz
Először csak a bal Nagylábujjamon volt jele, most már a jobbon is ugyanolyan sárga barnás és annyira vastag hogy képtelenség belevágni ollóval, csipesszel...
ahogy írtam teafaplajat hónapokig használtam, semmit nem csinált
Egyrészt nagyon csúnya dolgokat olvastam a gomba elleni gyógyszerről... megnézheted te is
Másrészt 1x voltam már állami bőrgyógyásznál, kb meg volt sértődve hogy én hogy mertem idejönni...
A magán meg lehúzott vagy 20ezer forinttal és semmilyen megoldást nem nyújtott a kence amit felírt.
A lábam nem látja senki, egyedül vagyok
Ahogy írtam csak amiatt aggódom hogy elfertozodik vagy valamilyen súlyos gondot okoz a szervezetemben mert nagyon csúnya
Meg csúnyább mint a kép amit linkeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!