Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Súlyos körömgomba fertőzés...

Súlyos körömgomba fertőzés elfajulhat odáig, hogy már a lábam is elfertőződik tőle?

Figyelt kérdés

[link]

Így néz ki már a nagylabujjam, csak nekem az egész sárga

Annyira meg van vastagodva, hogy már bele sem lehet vágni

A covid ideje alatt lett valamiért még rosszabb, előtte próbáltam mindennel kezelni, de nem lett jobb viszont nem is volt vastag és sárga....

Már vagy 8 éve kaptam el külföldön, a korom már nem is ér hozza a borhoz...

már elfogadtam hogy nem lehet vele mit kezdeni, de mára már annyira ronda hogy felek hogy az egész lábam elfertozodik... lehetséges ez? Nagyon hipochonder vagyok és rettegek ettől...

nov. 26. 09:51
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Rendben drága

Akkor ajánlj valamit ami nem teszi tönkre a belső szerveimet és elmúlik tőle a gomba 🥰

jan. 23. 07:53
 22/22 anonim ***** válasza:
Az elején segíthetett volna a szénhidrátcsökkentett étrend, 0 cukor, 0 fehér liszt+ ecsetelgetés. De ha már ilyen komoly a helyzet, akkor csak gyógyszer. De talán ha elmennél orvoshoz, ő elmondaná a dolgokat ezzel kapcsolatban. Ezt már csak külsőleg hiába kenegeted.
jan. 23. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!