Súlyos körömgomba fertőzés elfajulhat odáig, hogy már a lábam is elfertőződik tőle?
Így néz ki már a nagylabujjam, csak nekem az egész sárga
Annyira meg van vastagodva, hogy már bele sem lehet vágni
A covid ideje alatt lett valamiért még rosszabb, előtte próbáltam mindennel kezelni, de nem lett jobb viszont nem is volt vastag és sárga....
Már vagy 8 éve kaptam el külföldön, a korom már nem is ér hozza a borhoz...
már elfogadtam hogy nem lehet vele mit kezdeni, de mára már annyira ronda hogy felek hogy az egész lábam elfertozodik... lehetséges ez? Nagyon hipochonder vagyok és rettegek ettől...
Leírtam hogy depressziós vagyok szóval nálam hatástalan ez a mentálisan is baj van nálad
Én írtam le hogy van
Nem arra voltam kiváncsi hogy mit tegyek hanem hogy kell e aggódnom azért hogy egy nap elkezd feketedni a lábam emiatt mivel hipochonder vagyok...
Nem volt értelmetlen mert végül azt írta a többség hogy nem fog elfertozodni
Csak az egyik kormom egyszer már leesett és ami utána kinőtt at meg rosszabb volt mint az előző és sárgás genny jött ki alóla, nem csak az a hámlás szeru cucc... sokszor van pánikrohamom és olyankor eszembe jut ez, azért is írtam ki a kérdést mert megint pánikoltam emiatt
Nem azt írták hogy el fog fertozodni a lábam és térddől lefelé amputálni kell
Mert egy pánikbetegnek ilyen gondolatai vannak
És amint látod én elfertőzödésről kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!