Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Súlyos körömgomba fertőzés...

Súlyos körömgomba fertőzés elfajulhat odáig, hogy már a lábam is elfertőződik tőle?

Figyelt kérdés

[link]

Így néz ki már a nagylabujjam, csak nekem az egész sárga

Annyira meg van vastagodva, hogy már bele sem lehet vágni

A covid ideje alatt lett valamiért még rosszabb, előtte próbáltam mindennel kezelni, de nem lett jobb viszont nem is volt vastag és sárga....

Már vagy 8 éve kaptam el külföldön, a korom már nem is ér hozza a borhoz...

már elfogadtam hogy nem lehet vele mit kezdeni, de mára már annyira ronda hogy felek hogy az egész lábam elfertozodik... lehetséges ez? Nagyon hipochonder vagyok és rettegek ettől...

nov. 26. 09:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát igen, attól jogosan tartasz. De ha a gyógyszertől jobban félsz, mint ettől, akkor mentálisan is baj van nálad. A súlyosabb gombás fertőzéseket csak gyógyszer tudja kiirtani sajnos, arra külsőleges kencék kevesek. Tudom hogy minden gyógyszernek írnak durva mellékhatásairól, de van amikor muszáj alkalmazni őket, és amúgy sem mindenkinél okoz bajt. Tesómnak se volt tőle semmi baja. Plusz tudod te hány nőnek írnak fel nőgyógyászok gomba elleni szájon át szedhető gyógyszereket?? Kb a nők 80%-a életében egyszer átesik ilyenen. És látod túlélik azt a gyógyszert...
nov. 28. 09:50
 12/16 A kérdező kommentje:

Leírtam hogy depressziós vagyok szóval nálam hatástalan ez a mentálisan is baj van nálad

Én írtam le hogy van

Nem arra voltam kiváncsi hogy mit tegyek hanem hogy kell e aggódnom azért hogy egy nap elkezd feketedni a lábam emiatt mivel hipochonder vagyok...

nov. 28. 10:05
 13/16 anonim ***** válasza:
De ez ellen tudnál tenni, és akkor nem kellene 8 éve ezen paráznod. De ha meg tenni se akarsz, tök értelmetlen kérdést kiírnod róla.
nov. 28. 12:24
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem volt értelmetlen mert végül azt írta a többség hogy nem fog elfertozodni

Csak az egyik kormom egyszer már leesett és ami utána kinőtt at meg rosszabb volt mint az előző és sárgás genny jött ki alóla, nem csak az a hámlás szeru cucc... sokszor van pánikrohamom és olyankor eszembe jut ez, azért is írtam ki a kérdést mert megint pánikoltam emiatt

nov. 28. 18:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem írta azt a többség. 2-en írták, hogy baj ez, 1 vki hogy nem, 1 meg hogy nem hiszi.
nov. 28. 18:59
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem azt írták hogy el fog fertozodni a lábam és térddől lefelé amputálni kell

Mert egy pánikbetegnek ilyen gondolatai vannak

És amint látod én elfertőzödésről kérdeztem.

nov. 29. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!