Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egy könyvet hogy tudok fertőtl...

Egy könyvet hogy tudok fertőtleníteni? Betettem a fagyasztóba frissen tartó fóliába, ettől vizes lehet amikor kiveszem?

Figyelt kérdés
nov. 28. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Elöször is minek fertötleníteni?

Másodszor miért tetted a fagyasztóba? A fagyasztás NEM fertötlenít, emellett a könyv tényleg tönkremehet kiolvadáskor, mert a krnyezetböl lecsapódik rá a pára.

Harmadszor - és ez az, amit SOHA nem tudtam megérteni -, ha bizonytalan vagy valamiben, miért nem ELÖSZÖR kérdezel, utána cselekszel, amikor a legtöbb esetben visszacsinálnli nem lehet, ami már megtörtént!

nov. 28. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Ja, és még egy: a tényleg fertötleníteni akarod, akkor nyáron tedd ki a napra fél órára lazára nyitott lapokkal.
nov. 28. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Az elsőnek pedig igaza van, először szokás kérdezni, és utána csinálni valamit, nem fordítva.

Meg könyvet nedves helyre tenni elég hülye dolog, el sem tudom képzelni, hogy jut ilyen valaki eszébe. Utána meg csodálkozol, ha bepenészedik a könyv.

Meg egyébként inkább köszönnéd meg, ha valaki válaszol ahelyett, hogy bunkózol vele.

nov. 28. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugy, hogy szeded a gyogyszert az OCD-re. Ha nem, barmit tehetsz, tebolyodottan fogsz mindennel probalkozni.
nov. 28. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is akkor fogok meg valamit ha utána kezet mosok.

Meg komoly tisztogatási mánia.

OCD.

Sajnos nagyon sok mocskot láttam, nem bízok senkiben és semmiben.

nov. 29. 02:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!