Lábujj alatt, között herpesz szerű hólyagok mi lehet?
Kerestem, már több kulcsszóval (hólyag, gomba, herpesz, dudor, cukorbetegség, …) de nem találom mi lehet ez.
Az egyik kislábujjam 2 napja elkezdett viszketni (volt máskor is ilyen, de akkor 1-2 nap alatt elmúlt, fertőtlenítettem, hagytam szellőzni, és elmúlt), viszont most hólyagok lettek ott reggelre. Nem fájt, csak viszketett, de azt nagyon, most kicsit feszít, de még mindig nem fáj, csak viszket.
Nem gondoltam eddig, hogy bőrgyógyászhoz kéne mennem, de szerintem ma kérek egy időpontot, mert ez így már aggaszt.
Tetoválás van rajta, de az felül, és pont ott nem viszket, oldalt és alul csak. A többi nem, azokon nem is látszik semmi.
Volt már veletek ilyen? Van ötletetek mi lehet ez?
#1 Rákerestem, hááát basszus lehet :( Köszönöm a válaszod!
#2 Hmm, köszi, erre nem gondoltam, pedig közelebb is van, bár ma maximum a gyógyszertárig tudnék eljutni, sokáig dolgozom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!