Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lábujj alatt, között herpesz...

Lábujj alatt, között herpesz szerű hólyagok mi lehet?

Figyelt kérdés

Kerestem, már több kulcsszóval (hólyag, gomba, herpesz, dudor, cukorbetegség, …) de nem találom mi lehet ez.

Az egyik kislábujjam 2 napja elkezdett viszketni (volt máskor is ilyen, de akkor 1-2 nap alatt elmúlt, fertőtlenítettem, hagytam szellőzni, és elmúlt), viszont most hólyagok lettek ott reggelre. Nem fájt, csak viszketett, de azt nagyon, most kicsit feszít, de még mindig nem fáj, csak viszket.

Nem gondoltam eddig, hogy bőrgyógyászhoz kéne mennem, de szerintem ma kérek egy időpontot, mert ez így már aggaszt.

Tetoválás van rajta, de az felül, és pont ott nem viszket, oldalt és alul csak. A többi nem, azokon nem is látszik semmi.

Volt már veletek ilyen? Van ötletetek mi lehet ez?

tegnap 08:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Diszhidrózis néven keresd, az is lehet.
tegnap 08:03
 2/3 anonim ***** válasza:
A háziorvosnak mutasd meg.
tegnap 09:25
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 Rákerestem, hááát basszus lehet :( Köszönöm a válaszod!

#2 Hmm, köszi, erre nem gondoltam, pedig közelebb is van, bár ma maximum a gyógyszertárig tudnék eljutni, sokáig dolgozom :/

tegnap 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!