Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha torokfájással megyek...

Ha torokfájással megyek orvoshoz, akkor a gyerekorvos meg is hallgat? Le kell venni a melltartót nála?

Figyelt kérdés
tegnap 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Igen meghallgatja a légzésed, nem kell levenni.

De valószínűleg influenza lesz.

tegnap 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy kell levenni, influenza szezon van, lehet nem is fog megvizsgálni.

Ha igen akkor sem kell levenni.

tegnap 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tüdőgyulladással sem kellett levennem, pedig 2 naponta vizsgáltak. Felső fel, melltartó kikapcs, meghallgat és vissza mindent.
tegnap 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
42%

Ha nem sportmelltartó lesz rajtad nem valószínű hogy le kéne venni, ha abba mész akkor le kell.

És meg fogja hallgatni a légzésed hisz az a dolga

tegnap 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Van orvos a családban. Ő is azt mondja, hogy a sportmelltarótól nem lehet normálisan a tüdőt meghallgatni.
tegnap 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Üdv!

Háziorvosként tudom azt mondani, hogy rendes melltartóban sem lehet tökéletesen hallani a légzést sem a szívverést.

Persze a rendes melltartó maradhat(legalábbis nálam) maximum ki kell csatolni. sportmelltartó semmiképp, azt le kell venni.

Nyilván meg fogja a kislányt hallgatni az orvosa. Megfogja nézni a torkát,manduláját, lehet a hasát is megfogja tapogatni.

De nem kell izgulni, ha a kolléga férfi akkor sem... hidd el nem nőként tekint rád. De valahogy meg kell vizsgálnia, ha le kell venni, vagy félre fogja húzni azzal sincs baj, legalább lelkiismeretesen végzi a feladatát.

ma 00:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sose kellett levenni, max kikapcsoltam, ha útban volt, de elöl fenntartottam.
ma 07:35
 8/8 anonim ***** válasza:

6

Ha nem feltétlenül muszáj, ne kelljen levenni. Ez alap. Nem az a kérdés, hogy hogyan tekint az orvos a páciensére, hanem, hogy hogyan érzi magát a páciens...!

ma 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!