Lehetséges, hogy a HIV-nek 13 évig nincs tünete?
Én vagyok a nő egyébként. Tegnap megtudtam egy 13 évvel ezelőtti alkalmi partneremről, hogy fertőzött, azóta se éjjelem-se nappalom. Egyszer voltunk együtt, külföldön él, nem tartjuk a kapcsolatot. Egy közös ismerőssel beszéltem, akit szintén évek óta nem láttam, szóba jött ez a srác és mondta, hogy szegény HIV fertőzött, de úgy tudja, ahhoz képest jól van, gyógyszerezik. Kérdeztem mióta. Mondta, hogy nem is tudja, de legalább 5-6 éve, hogy hallotta.
Egész nap a netet bújtam ma, teljesen kétségbe estem, mert utána pár héttel volt erős influenzám, vagy inkább csak láz, maga a köhögés, nátha elmaradt, de 2 napig baromi lázas voltam, csak nem tudtam, hogy HIV tünet lehet. Azért emlékszem, mert pont nem tudtam miatta elmenni egy koncertre, amit nagyon vártam és az aktus pár héttel előtte volt.
Viszont mint írtam, azóta semmi furát nem tapasztaltam, nem vagyunk betegesek. Férjem egyáltalán nem az, mikor mindenki kidől, ő akkor is jól van, 3 évente van kicsit megfázva.
Én a gyerekekkel tavasszal és ősszel elkapom az aktuális takonykórt, de semmi extra.
Az 5 éveden pl még soha nem szedett antibiotikumot, a 9 éves egyszer. Se kiütések, se övsömör, semmi. Létezik, hogy semmi tünetünk nincs és mégis fertőzöttek vagyunk?
A férjem előtt és az alkalmi között volt egy 1 éves kapcsolatom, elvileg ő is el kellett kapja akkor, gyógyszert szedtem, nem használtunk gumit cssk az első hónapban. Ő is 10 éve nős, 2 gyerek van. Jóban vagyunk, évente 1-2x bedzélünk kivel mi van, boldogan élnek. Nem olyannak ismerem, aki nem szólna, ha gyanítaná, hogy tőlem kapta. Szóval abszolút tanácstalan vagyok. Tudom, szűrés...el is fogok menni, de addig megőrülök.
Nem hangzik valószínűnek, de ezek után én elmennék egy tesztre, az a legbiztosabb.
Egyébként meg így jár az, aki akárkivel kefél, szóval bocs de nem tudlak sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!