Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a különbség a férfinátha...

Mi a különbség a férfinátha és a nőinátha között?

Figyelt kérdés

Van az az orrspray reklám, amiben elhangzik az alábbi mondat: "Így hamarabb szabadulhatsz a férfi náthától"

Szóval mostmár a nátha is nemekre lett felosztva.

De elárulná valaki, hogy mi a fenében különböznek?

Én nem tudok rájönni. :D

nov. 28. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Női nátha: ugyanúgy csinálja a dolgát, csak időnként kifújja az orrát vagy bekap valami gyógyszert.

Férfi nátha: úgy kezdődik, hogy "soha ilyen beteg nem voltam, alig kapok levegőt"...

nov. 28. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Arra utal a kifejezés, hogy a férfiakat jobban megviseli már egy sima nátha is, mint a nőket. (Szerintem amúgy teljesen alaptalan, nem mindig van így, teljesen egyéni.)

Azt a jelenséget hívják férfi náthának, amikor a férfit annyira megviseli a sima nátha, hogy gyakorlatilag "haldoklik", szenved, nyög, szó semmit sem csinál, egy teát nem tud megfőzni magának, nagyon elesett.

A nő ezzel szemben dolgozik tovább, intézi a háztartást, gyerekeket, takarít, főz stb.

Náthánál mondják ezt, ismétlem, nem komoly influenzáról van szó.

Szexista megjegyzés amúgy. Egy nő is tud "haldokolni", ha beteg.

De amúgy miért ne tehetné bárki? Sokakat megvisel már egy sima nátha is, ez van, nem vagyunk egyformák.

nov. 28. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
férfi nátha: akkor se megy orvoshoz, ha már kétoldali tüdőgyuszi lett a náthából.
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem attól h én férfiéknt nem kapok levegőt ugyanúgy teszem a dolgom.
 5/8 A kérdező kommentje:
2 persze akkor szexista, én ugyanúgy teszem a dolgom erősen náthásan is, férfiként, még az összes női ismerősöm meg igen haldoklik, de eszembe nem jutna arra gondolni h azért teszik mert ők nők.
nov. 28. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Ehh már itt is jön ez a genderfluid duma.
nov. 28. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt nem értem attól h én férfiéknt nem kapok levegőt ugyanúgy teszem a dolgom."

az újabb generációkban már kevésbé van alapja, egyre inkább csak egy mondás, hogy egyes nők erősebbnek és többnek érezhessék magukat a férfiaknál.

ha meg leszarod hogy full náthás vagy és csinálsz mindent ugyanúgy, akkor pedig azt kapnád meg, hogy mit kell itt játszani a kemény macsót, ma már egy férfinek sem szégyen gyengének lenni, sose fogsz így meggyógyulni.

nov. 28. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Végül is senki nem tudhatja, hogy a másik nem mit érez olyankor. Az is lehet, hogy a férfi nátha tényleg 10x rosszabb.
nov. 28. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!