Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki szerint a COVID nem...

Aki szerint a COVID nem veszélyes, az mivel magyarázza, hogy igazából pont, hogy az a logikus, amit a különböző országok mondanak?

Figyelt kérdés

Most ne is Magyarországra gondoljunk!

Nem rosszindulatú provokációnak szánom, őszintén mondom, tényleg nem. Viszont kíváncsi lennék érvekre.

- Az elmúlt 100 évben volt olyan influenza vagy egyéb, ami miatt több országban is telítődött az egészségügy, a folyosón kezeltek embereket; valamennyire a legjobb egészségügyek is terhelődtek?

- Az influenza az elmúlt 100 évben mikor volt olyan durva, hogy poszt-influenza ambulanciákat kelljen felhúzni a szövődmények miatt?

- Ha szerintetek mindez hazugság, akkor hogyan tudnak egyformát hazudni a különböző országok? Továbbá hétköznapi emberek barátai, ismerősei, családtagjai is hazudnak?

- Nem hiszitek el, amikor ismerősötök mondja, hogy neki több ismerőse is elhunyt a COVID miatt?

- Tudjuk, hogy mire jó egy oltás. Az immunrendszer megtanul védekezni az adott kórokozó ellen, így amikor éles támadás van, gyorsan reagál. A fertőzés kialakulhat, tünetes lehet, de általában sokkal enyhébb, mint oltás nélkül. Szerintetek a COVID-oltások miben mások? Meg tudjátok indokolni? Tudtok linkelni valami forrást erre?

- Szerintetek a gyógyszerek és az oltások jó biznisz a gyógyszeriparnak. Itt nemcsak a COVID-ra gondolok, mert pl ez a kategória tele van orvosokban nem bízó emberrel. Vagyis sokan vannak legalábbis.

Rendben, de szerintetek a vitamintablettákban nincs biznisz? A vitamintablettákat vajon ki gyártja??

- Szerintetek a maszk nem véd. Akkor mivel magyarázzátok, hogy csontvelőtranszplantáción átesettek, súlyos autoimmun betegek, bizonyos kemoterápiában részesülők hordják, hogy megvédjék MAGUKAT?

- Hatszázszor el lett mondva, hogy a maszk a nyálcseppecskéket fogja fel, amin a vírus utazik; hogy nem okoz oxigénhiányt; hogy egészséges embert nem fullaszt. Ti ezt cáfoljátok. Tudtok erre konkrét forrást?

- Ami egyszer (jó: néhányszor, mondjuk 4-szer) kerül az emberi szervezetbe, az, ha akkor nem okozott károsodást, később sem fog. Legalábbis gyógyszer, oltás. Tehát nem lesz hosszútávú mellékhatás, ami X év múlva jön elő. Ti ezt cáfoljátok. Mi erre a tudományos érv, forrás?

- Érvetek, hogy súlyos járványról nem kell az embereket győzködni. Viszont ha nem laposítják el a görbét, akkor sokkal-sokkal több beteg lett volna, lenne egyidőben. Ha sokkal több beteg van egyidőben, sokkal többen szorulnak kórházi, illetve intenzív kezelésre. Ha többen szorulnak intenzív ellátásra, több van, akinek nem jut. Ha több van, akinek nem jut, több az elhunyt is. Ti ezt cáfoljátok. Mi a tudományos érvetek vagy forrásotok?

- Aki a saját szervezetében bízik és az orvostudományban nem (nem feltétlen a COVID kapcsán), az belegondolt, hol lennénk a legtöbben korszerű orvostudomány nélkül? Várható élettartam 200 éve? Csecsemőhalandóság 200 éve?

2021. okt. 29. 16:49
 51/96 anonim ***** válasza:
72%

Írtam, nem vagyok vírustagadó, de a 30ezer ember nem mind a covidba halt bele. Ha kiderülne az igazság, máris nem lenne olyan félelmetes. De amíg ennyire fosol, addig minden is a covid miatt van.

Nem mondtam, hogy hazudik, senki se mondott ilyet. Nem csak coviddal kerülhetsz gépre, de influenzával is, vagy bármi más betegséggel. Az influenzát bezzeg nem veszed komolyan...

Írtam, Új norma dokufilm. Ne csak nézz, láss. Kövi mondtaidra is szintén ezt javaslom.

Igen, pontosan úgy, ahogy írod. Sokan gondolkoztak úgy mint te. Aztán megkapták a szaros oltásukat és már nem tudnak rajtad segíteni.

Jobbulást, jó éjszakát, jó ÉBREDÉST és minden jót kívánok. Többet ne fűzz hozzá ehhez. Köszi.

2021. okt. 30. 22:44
 52/96 A kérdező kommentje:

Az influenza a korosztályomra nézve veszélytelen. Évek alatt senki se került majdnem lélegeztetőre a környezetemben, senki se halt bele. Ebbe már többen is belehaltak.

Az influenza után nem kell hónapokat várni egy hobbikocogással vagy kardiológiai vizsgálat.

Az influenza veszélytelen nagyjából.

Idősekre és terhesekre nézve nem.

Ettől függetlenül számtalanszor kaptam ellene oltást (többször a nagyszüleim miatt, akik neveltek), és nem bánnám, ha maradna a maszk zárt terekben. Sőt, ha tippelnem kell, Németország, Svájc kaliberű helyeken mostantól a maszkviselés lesz általános influenzaszezonban, ha éppen nem egyenesen kötelező.

Nem jó betegnek lenni és mindig meg is fertőzhetsz valakit, aki veszélyeztetett.

2021. okt. 30. 22:49
 53/96 anonim ***** válasza:
72%
Téged tényleg nem lehet felébreszteni a kómából... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. okt. 30. 22:57
 54/96 A kérdező kommentje:
Nem akarok lélegeztetőgépre kerülni. Majdnem sem. Heges tüdőt sem. Nem vagyok konteós sem.
2021. okt. 30. 23:00
 55/96 anonim ***** válasza:
32%
Aludj csak tovább. 🙂 Jóéjt neked!
2021. okt. 30. 23:07
 56/96 A kérdező kommentje:

Ha szerinted a COVID egy szinten van az influenzával, akkor mivel magyarázod, hogy sokan ismerünk COVID-ban elhunytakat, többet, poszt-COVID-osakat, lélegeztetőgépre kerülőket? Tényleg, ezt mivel magyarázod?

Hogyan tudott az egész világ összefogni egy giga hazugságra? Amikor tesók se tudnak azonosan hazudni?

2021. okt. 30. 23:20
 57/96 anonim ***** válasza:
32%

Erre már válaszoltam már korábban. Szerintem nincs egy szinten, de össze sem hasonlítható, így ebben a formában, mivel másképp kezelik. Az influenzás betegek ellátásánál az ország/országok összes kórháza üzemel. A covidosok viszont CSAK a kijelölt kórházak meghatározott számú (teljes ágykapacitás 20-30%-a) kerültek/kerülnek. Egészségügyis alig van, sőt, egyre kevesebb, lélegeztetőgéphez értő meg pláne. Ha szar az eü, nem tudják kezelni a betegeket, nem cserélik a lélegeztetőgépen a szűrőt x óránként, akkor értelemszerűen több lesz a halott, így többet is fogsz ismerni esetlegesen. A magyar eü meg mindigis botrányos volt.

Tudom, sokadszorra hozom fel, de az Új norma dokufilm pl jó ismertetője a dolognak, hogy a világ összefogott ellenünk.

2021. okt. 30. 23:40
 58/96 A kérdező kommentje:

30 év körüliek nemigen szoktak lélegeztetőre kerülni egyéb fertőzésektől. Ezt mivel magyarázod?

Nem érdekel az Új Konteo című dokufilm.

2021. okt. 30. 23:43
 59/96 anonim ***** válasza:
32%

Dehogynem! Tényleg van eü-s rokonod? Mert ha ilyet írsz, akkor eléggé megkérdőjelezendő. Slussz poén, hogy konkrétan a legtöbb covidos légzéssegítőre kerül, nem lélegeztetőgépre. A kettő nem ugyanaz, de annak mondják a médiában.

Nem konteó film, dokumentumfilm. A kettő szintén nem ugyanaz. Csak nézd meg és gondolkozz el.

2021. okt. 30. 23:55
 60/96 A kérdező kommentje:
Az én környezetemben SOHA nem volt ennyi beteg és ennyi halott, Soha, soha. (Mint 2021-ben.)
2021. okt. 30. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!