Coronavirus tagadok, ezt mivel magyarazzatok?
Vilag szinten ertettem. Miert jo ez a vilag vezetosegenek, hogy a gazdasag romokban, az emberek mentalis egeszsege szintugy, es ki tudja meg milyen mentalis maradvanyai lesznek ennek az egesznek.
En nem vagyok virusellenes, azonban ezzel a durva korlatozassal nem ertek egyet, ez sem megoldas...
Akiknek ilyen szélsőséges a véleményük, azoknak sok elképzelése van arról, mi a vélt valóság. Hallottam már olyan elképzelést, mi szerint az ú igazukat bizonyítja a Hősök terén megtartott demonstráció, leginkább annak központi kezelése, miszerint feloszlatták. Az érv szerint a szabad vélemény alkotásának jogát, valamint a gyülekezés jogát veszik el ezzel, s a közhiedelemmel ellentétben nem a baloldaliak gyülekeztek és nem is a vírustagadók.
Ki hitelt ad ilyesmiknek, ki nem. Gondoltam, megosztok egy közelmúltbéli eseményt és annak értelmezését...
Ezek netto f.szsagok, ezzel meg nem gyoztek meg... XD
Szeretnem megerteni oket, miert gondolkoznak igy, es mik az elkepzeleseik, de eddig meg nem sikerult.
Ne akard megérteni őket.
Szükséged lesz még az agyadra.
Amúgy "coronavirus"? Furán hangzik egy magyar szövegben.
Sajnos aki csak a cenzúrázott híreket olvassa soha nem jön rá pedig pofon egyszerű.
Az új törvények, alkotmányokkal a többi országot is sakkban tarthatják. Ahogy itt is vannak kivételesek, mint focisták, fodrászok úgy Kínában is. Pl a nem amerikai tulajdonú gyárak. És az 50 éves múltú ír észak ír határt is a korona vírusra hivatkozva akarják lezárni. A gyógyszer gyárakat már meg se említem.
A milliárdos maszkvásárlás, sikkasztás, korrupció, pénzmosás, és az EU is már a koronára hivatkozva osztja a pénzt.
Én azt kérdezném mit nem változtatott meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!