Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki magyarázza el nekem...

Valaki magyarázza el nekem hogy működnek a frontok és hogy mi alapján érezzük meg őket?

Figyelt kérdés

Mindig is érzékeny voltam a hidegfrontra a fejfájás ilyenkor nálam alap. Ha nyáron 7 ágra süt a nap van hogy nagyon durván elkezd fájni a fejem ilyenkor tuti vihar jön. Tízből kilencszer igazam van.

Azt olvastam hogy ilyenkor változik a légnyomás(?) ez is hatással van ránk.

De egyet nem értek ha ajtó-ablak zárva akkor ott bent hogy változik a légnyomás? Hogy van ez nem értem!

Télen éjszaka is ugye nincs nyitva az ablak mégis ha reggelre jön a hó már eleve fejfájással ébredek.

De hogy jött be az időváltozás a csukott ablakon keresztül?

Elnézést tudom butaságnak tűnik de semmit sem értek az egészből. Valaki tudna értelmes válasz adni?

Köszönöm

2015. ápr. 5. 17:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért, ha autóval jössz le a hegyről és fel vannak húzva az ablakok akkor neked nem dugul be a füled?

Ajánlom figyelmedbe: [link]

2015. ápr. 5. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!